نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: تغییر آیکون فایل accdb

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    Question تغییر آیکون فایل accdb

    سلام
    آیا امکان تغییر آیکون فایل accdb وجود داره؟
    در صورتی که این امکان وجود نداره لطفاً در خصوص تبدیل فایل به EXE و تغییر آیکون راهنمایی کنید.
    (توضیح : منظورم از تغییر آیکون قسمت Title bar نیست و خود آیکون برنامه ای که اجرا میشه مد نظر هست.)

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    تابع زیر در قسمت کدهای فرم استارت آپ قرار بده

    Private Function Seticoshortcut()


    With CreateObject("WScript.Shell")
    With .CreateShortcut(.SpecialFolders("Desktop") & "\" & Left(Application.CurrentProject.name, Len(Application.CurrentProject.name) - 6) & ".lnk")

    If Right(Application.CurrentProject.name, 5) = "accdb" Then


    .TargetPath = Application.CurrentProject.Path & "\" & Left(Application.CurrentProject.name, Len(Application.CurrentProject.name) - 6) & ".accdb"
    Else
    .TargetPath = Application.CurrentProject.Path & "\" & Left(Application.CurrentProject.name, Len(Application.CurrentProject.name) - 6) & ".accde"
    End If

    .WindowStyle = 1
    .Hotkey = ""
    .IconLocation = Application.CurrentProject.Path & "\ICON.ico, 0"
    .Description = "tozihe shoma"
    .WorkingDirectory = Application.CurrentProject.Path
    .save
    End With
    End With
    End Function

    Function ChangeProperty(strPropName As String, varPropType As String, varPropValue As Variant) As Integer

    Dim dbs As DAO.Database
    Dim prp As DAO.Property

    Set dbs = CurrentDb
    On Error GoTo PROC_ERROR

    dbs.Properties(strPropName) = varPropValue
    ChangeProperty = True


    PROC_EXIT:
    On Error Resume Next
    Set prp = Nothing
    Set dbs = Nothing
    Exit Function


    PROC_ERROR:
    If Err.Number = 3270 Then
    Set prp = dbs.CreateProperty(strPropName, varPropType, varPropValue)
    dbs.Properties.Append prp
    Resume Next
    Else
    ChangeProperty = False
    Resume PROC_EXIT
    End If


    End Function

    Public Function IconPath()
    Dim Masir As String

    Masir = Access.CurrentProject.Path
    IconPath = Access.CurrentProject.Path & "\ICON.ico"

    End Function

    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)


    On Error GoTo Err_Command18_Click


    ChangeProperty "AppIcon", dbText, IconPath

    Seticoshortcut

    Exit_Command18_Click:
    Exit Sub


    Err_Command18_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_Command18_Click


    End Sub



    کدها رو تو فرم استارت آپ کپی کن
    ایکون رو کنار فایل اصلیت بگذار
    با اولین اجرا ایکون برنامه ست میشه و حتی شورکات برنامت هم در دسکتاپ ساخته می شه

  3. #3

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    تابع زیر در قسمت کدهای فرم استارت آپ قرار بده

    Private Function Seticoshortcut()


    With CreateObject("WScript.Shell")
    With .CreateShortcut(.SpecialFolders("Desktop") & "\" & Left(Application.CurrentProject.name, Len(Application.CurrentProject.name) - 6) & ".lnk")

    If Right(Application.CurrentProject.name, 5) = "accdb" Then


    .TargetPath = Application.CurrentProject.Path & "\" & Left(Application.CurrentProject.name, Len(Application.CurrentProject.name) - 6) & ".accdb"
    Else
    .TargetPath = Application.CurrentProject.Path & "\" & Left(Application.CurrentProject.name, Len(Application.CurrentProject.name) - 6) & ".accde"
    End If

    .WindowStyle = 1
    .Hotkey = ""
    .IconLocation = Application.CurrentProject.Path & "\ICON.ico, 0"
    .Description = "tozihe shoma"
    .WorkingDirectory = Application.CurrentProject.Path
    .save
    End With
    End With
    End Function

    Function ChangeProperty(strPropName As String, varPropType As String, varPropValue As Variant) As Integer

    Dim dbs As DAO.Database
    Dim prp As DAO.Property

    Set dbs = CurrentDb
    On Error GoTo PROC_ERROR

    dbs.Properties(strPropName) = varPropValue
    ChangeProperty = True


    PROC_EXIT:
    On Error Resume Next
    Set prp = Nothing
    Set dbs = Nothing
    Exit Function


    PROC_ERROR:
    If Err.Number = 3270 Then
    Set prp = dbs.CreateProperty(strPropName, varPropType, varPropValue)
    dbs.Properties.Append prp
    Resume Next
    Else
    ChangeProperty = False
    Resume PROC_EXIT
    End If


    End Function

    Public Function IconPath()
    Dim Masir As String

    Masir = Access.CurrentProject.Path
    IconPath = Access.CurrentProject.Path & "\ICON.ico"

    End Function

    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)


    On Error GoTo Err_Command18_Click


    ChangeProperty "AppIcon", dbText, IconPath

    Seticoshortcut

    Exit_Command18_Click:
    Exit Sub


    Err_Command18_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_Command18_Click


    End Sub



    کدها رو تو فرم استارت آپ کپی کن
    ایکون رو کنار فایل اصلیت بگذار
    با اولین اجرا ایکون برنامه ست میشه و حتی شورکات برنامت هم در دسکتاپ ساخته می شه
    سلام ممنون منظورتون از فرم استارتاپ آپ همون فرم Main هست یا Splash؟
    تو کدوم رویداد باید این کد رو بزاریم
    امکانش هست فایل نمونه بزاررید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    784

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    تابع زیر در قسمت کدهای فرم استارت آپ قرار بده
    کدها رو تو فرم استارت آپ کپی کن
    ایکون رو کنار فایل اصلیت بگذار
    با اولین اجرا ایکون برنامه ست میشه و حتی شورکات برنامت هم در دسکتاپ ساخته می شه
    سلام
    فکر نکنم نیازی به نوشتن این همه کد در فرم استارت آپ باشه . چرا که در قسمت AccessOptions بطور دستی میتوان اینکار رو انجام داد . چه لزومی داره که در هر بار اجرای برنامه این کدها توسط برنامه بررسی و اجرا بشه ?!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام ممنون منظورتون از فرم استارتاپ آپ همون فرم Main هست یا Splash؟
    تو کدوم رویداد باید این کد رو بزاریم
    امکانش هست فایل نمونه بزاررید؟
    منم همین موار بخصوص اینکه تو کدوم رویداد باید کد رو کپی کنیم برام سوال هست
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    سلام
    خود اکسس ایکون برنامه میگذاره. .
    کپشن ایکون هم میتونید تغییر بدین

    ادرس لینک
    https://barnamenevis.org/showthread....=1#post1942462

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    784

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    خود اکسس ایکون برنامه میگذاره. .
    کپشن ایکون هم میتونید تغییر بدین

    ادرس لینک
    https://barnamenevis.org/showthread....=1#post1942462
    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    فکر نکنم نیازی به نوشتن این همه کد در فرم استارت آپ باشه . چرا که در قسمت AccessOptions بطور دستی میتوان اینکار رو انجام داد . چه لزومی داره که در هر بار اجرای برنامه این کدها توسط برنامه بررسی و اجرا بشه ?!

  8. #8

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    اینی که شما گفتید یک آیکون کوچیک سمت چپ تو گزارشات و فرم ها میزاره
    خود آیکون اکسس رو تغییر نمیده فکر کنم منظور دوستمون تو پست اول این بوده که عکس فایل ذیل عوض بشه که فکر کنم خیلی بعیده این کار شدنی باشه.

    میشه از آدرس برنامه شرتکات گرفت تو دسکتاپ قرار داد و آیکونش رو عوض کرد
    اگه میشد فایل اکسس رو به exe تغییر داد خیلی خوب میشد.
    من فرم اسپلش هم دارم تا اون فرم باز شه 2 3 ثانیه ای splash خود آکسس رو نشون میده اینو چی میشه یک کاری کرد که اون نیاد؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    اولین فرمی که به عنوان فرم استارت آپ شما انتخاب میشه حالا میتونه هر اسمی داشته باشه
    وقتی کدها را در بخش کدهای فرم کپی کردی در قسمت مشخصات فرم در رویداد on open گزینه event procedure را انتخاب کن
    با اولین اجرای فرم ایکون ست میشه و میانبر هم ساخته میشه
    این یک راه حرفه ای است و
    البته راه ساده تر استفاده از گزینه های خود برنامه است و در صورتیکه برنامه هاتون کمی پیچیده تر بشه ممکنه لازمتون بشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام
    اینی که شما گفتید یک آیکون کوچیک سمت چپ تو گزارشات و فرم ها میزاره
    خود آیکون اکسس رو تغییر نمیده فکر کنم منظور دوستمون تو پست اول این بوده که عکس فایل ذیل عوض بشه که فکر کنم خیلی بعیده این کار شدنی باشه.

    میشه از آدرس برنامه شرتکات گرفت تو دسکتاپ قرار داد و آیکونش رو عوض کرد
    اگه میشد فایل اکسس رو به exe تغییر داد خیلی خوب میشد.
    من فرم اسپلش هم دارم تا اون فرم باز شه 2 3 ثانیه ای splash خود آکسس رو نشون میده اینو چی میشه یک کاری کرد که اون نیاد؟؟
    یک عکس کم حجم با فرمت bmp با نام برنامتون درکنار فایل برنامتون قرار بدید به جای اسپلش فرم اکسس نشون داده میشه
    با استفاده از این برنامه هم میتونید ریبون اکسس رو مخفی کنید . به این ترتیب وقتی برنامه اجرا بشه خیلی رنگ و بوی اکسس نداره
    توجه: در اکسس 64 بیتی امکان تغییر ایکون وجود ندارد حتی با این کد. شاید هم بشود و من از روش آن بی اطلاعم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mohammadsaleh : شنبه 11 مرداد 1399 در 14:13 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    یک عکس کم حجم با فرمت bmp با نام برنامتون درکنار فایل برنامتون قرار بدید به جای اسپلش فرم اکسس نشون داده میشه
    با استفاده از این برنامه هم میتونید ریبون اکسس رو مخفی کنید . به این ترتیب وقتی برنامه اجرا بشه خیلی رنگ و بوی اکسس نداره
    توجه: در اکسس 64 بیتی امکان تغییر ایکون وجود ندارد حتی با این کد. شاید هم بشود و من از روش آن بی اطلاعم
    خب مشکل من اینه که میخوام توی اکسس 64 بیت اینکارو انجام بدم!

  12. #12

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    یک عکس کم حجم با فرمت bmp با نام برنامتون درکنار فایل برنامتون قرار بدید به جای اسپلش فرم اکسس نشون داده میشه
    با استفاده از این برنامه هم میتونید ریبون اکسس رو مخفی کنید . به این ترتیب وقتی برنامه اجرا بشه خیلی رنگ و بوی اکسس نداره
    توجه: در اکسس 64 بیتی امکان تغییر ایکون وجود ندارد حتی با این کد. شاید هم بشود و من از روش آن بی اطلاعم
    سلام
    دست شما درد نکنه تو اکسس 64 بیتی ویندوز 7 ورژن آفیس 2016 تست کردم جواب میده

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    سلام
    موفق باشی

  14. #14

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    یک عکس کم حجم با فرمت bmp با نام برنامتون درکنار فایل برنامتون قرار بدید به جای اسپلش فرم اکسس نشون داده میشه
    با استفاده از این برنامه هم میتونید ریبون اکسس رو مخفی کنید . به این ترتیب وقتی برنامه اجرا بشه خیلی رنگ و بوی اکسس نداره
    توجه: در اکسس 64 بیتی امکان تغییر ایکون وجود ندارد حتی با این کد. شاید هم بشود و من از روش آن بی اطلاعم
    خیلی ببخشید عکسی که شما گذاشته اید یه
    پسوند icon داره. جچوری میشه یک عکس با پسوند مخصوص آیکن داشت که هم حجمش کم باشه هم باکیفیت باشه یعنی چجوری اون عکس رو تبدیل به آیکن کنیم
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : چهارشنبه 28 آبان 1399 در 10:33 صبح

  15. #15

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    با این برنامه برای تبدیل عکس به icon استفاده میکنم خیلی خوبهhttps://soft98.ir/software/pic-tools/14691-x2ico.html

  16. #16

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    با این برنامه برای تبدیل عکس به icon استفاده میکنم خیلی خوبهhttps://soft98.ir/software/pic-tools/14691-x2ico.html
    سپاس گذارم
    راستی استفاده ازش راحته؟ چون آموزش تصویریش دانلود نشد

  17. #17

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    سپاس گذارم
    راستی استفاده ازش راحته؟ چون آموزش تصویریش دانلود نشد

    راحته چیز خاصی نداره

  18. #18

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    راحته چیز خاصی نداره
    والا من کلا نمیدونم چی هست فقط همچین صفحه ای داره همین. پرتابل هم هست ا
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    784

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    والا من کلا نمیدونم چی هست فقط همچین صفحه ای داره همین. پرتابل هم هست ا
    سلام
    نحوه استفاده از این ابزار در ویدئو لینک زیر نمایش داده شده
    https://s16.picofile.com/file/841458...oIcon.rar.html
    عکس رو با موس بکش و در محیط برنامه بینداز ، بعد از چند ثانیه آیکون مربوطه ایجاد و در درون پوشه Icons قرار می گیرد
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : پنج شنبه 29 آبان 1399 در 18:26 عصر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    سلام. میتونی توی این سایت و سایت مشابه عکست رو آپلود کنی و انواع و اقسام ایکون به اندازه دلخواه را بارگیری کن
    https://icoconvert.com/

  21. #21

    نقل قول: تغییر آیکون فایل accdb

    متشکرم خیلی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: روش اتصال پایگاه داده به فایل اکسس accdb.*
    نوشته شده توسط www.pc3enter.tk در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1396, 11:40 صبح
  2. مشکل در ارتباط با اکسس accdb
    نوشته شده توسط alibehi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1394, 11:04 صبح
  3. سوال: ارور در تبدیل فایل mdb یا accdb به فایل mde یا accde
    نوشته شده توسط ahmad9069 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 فروردین 1393, 12:03 عصر
  4. سوال: ویرایش فایل accdb که با یک فرم اعتبارسنجی کاربر شروع می شود
    نوشته شده توسط Melanieh79 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 دی 1391, 23:44 عصر
  5. ارتباط به Accdb
    نوشته شده توسط m.4.r.m در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 خرداد 1391, 22:51 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •