نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال داده به یک وب سرویس

  1. #1

    ارسال داده به یک وب سرویس

    سلام
    یک وب سرویسی ازش api گرفتم میخوام با php از سرور خودم بهش درخواست بفرستم و جوابو بگیرم
    توی راهنمای خود سرویس گفته که اسم فیلدها ایناست
    token
    billmoney
    ticket

    و تنها توضیحی که داده گفته که بدنه درخواست جیسون شما باید به این صورت باشه:
    {    "Identity":{
    "Token":"String content"
    },
    "Parameters":{
    "billmoney":"String content",
    "ticket":"String content"
    }
    }

    نه مثالی داره نه چیزی
    من به هرصورتی درخواستمو میفرستم با curl برای این وب سرویس میگه که request error
    میشه راهنمایی کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارسال داده به یک وب سرویس

    کدت رو بزار با آدرس api

  3. #3

    نقل قول: ارسال داده به یک وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    کدت رو بزار با آدرس api
    <?php$url='';
    $ch = curl_init($url);
    $data['Token']="CE8F11AA66C84D25B687463FB40C06D5941";
    $data['billmoney']="965874525087";
    $data['ticket']="1";
    $data1 = json_encode($data);
    curl_setopt($ch,CURLOPT_HEADER, 1);
    curl_setopt($ch,CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
    curl_ setopt($ch,CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt($ch,CURLOPT_POSTFIELDS, $data1);
    $r=curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    echo $r;
    ?>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارسال داده به یک وب سرویس

    به نظر میاد ساختارjson که دادن رو رعایت نکردی که



    $data = 
    [
    "Identity"=>[
    "Token"=>"CE8F11AA66C84D25B687463FB40C06D5941"
    ],
    "Parameters"=>[
    "billmoney"=>"965874525087",
    "ticket"=>"1"
    ]
    ]

  5. #5

    نقل قول: ارسال داده به یک وب سرویس

    بازم همون ارور رو میده

تاپیک های مشابه

  1. پذیرش کارآموز در زمینه برنامه نویس اندروید و برنامه نویس یونیتی
    نوشته شده توسط کامرانی در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1395, 11:56 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1393, 00:27 صبح
  3. گفتگو: راست نویس,چپ نویس و وسط نویس در textarea
    نوشته شده توسط djscsi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 18:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •