نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن و نوشتن مشخصات و تگ های فایل صوتی و تصویری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    خواندن و نوشتن مشخصات و تگ های فایل صوتی و تصویری

    تصاویر و فایل های صوتی، مشخصاتی علاوه بر مشخصات عمومی فایل ها دارند
    مثلا : تگ ها (برچسب ها)، موضوع، پدید آور و ...
    چطور میشه به این خصوصیات دسترسی داشت و آنها را تغییر داد؟؟
    تصویر زیر، یک نمونه از ویژگی های یک عکس است:
    000.PNG

  2. #2

    نقل قول: خواندن و نوشتن مشخصات و تگ های فایل صوتی و تصویری


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: خواندن و نوشتن مشخصات و تگ های فایل صوتی و تصویری

    شما با این کامپوننت کار کردید؟؟
    من تونستم با این کامپوننت، مشخصات فایل تصویری روبخونم ، ولی هنگام ذخیره، خطا می ده
    خطا این هست که فایل توسط برنامه دیگری باز است
    ظاهرا فایل قبلی رو نبسته یا این که چون تصویر رو توسط پیکچر باکس نمایش می دم، این خطا رو می ده

  4. #4

    نقل قول: خواندن و نوشتن مشخصات و تگ های فایل صوتی و تصویری

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    شما با این کامپوننت کار کردید؟؟
    من تونستم با این کامپوننت، مشخصات فایل تصویری روبخونم ، ولی هنگام ذخیره، خطا می ده
    خطا این هست که فایل توسط برنامه دیگری باز است
    ظاهرا فایل قبلی رو نبسته یا این که چون تصویر رو توسط پیکچر باکس نمایش می دم، این خطا رو می ده
    نه کار نکردم!..

    بله باید پیکچرباکستونو نابود کنید:
                pictureBox1.Image.Dispose();



    ولی جهت اطلاع بگم که این کتابخونه فقط برای فایل های صوتی تصویری استفاده میشه من فکر نکنم برای عکس نتیجه خوبی بگیری ازش

    ولی خب این رو امتحان کن خوبه فکرکنم!!




    var jpeg = new JpegMetadataAdapter(@"C:\Users\Daniyal\Desktop\tes t.jpg");
    jpeg.Metadata.Comment = "نمونه برای تست";
    jpeg.Metadata.Title = "نمونه برای تست";
    jpeg.Metadata.Subject = "نمونه برای تست";
    jpeg.Save(); // Saves the jpeg in-place
    jpeg.SaveAs(@"C:\test"); // Saves with a new path



     public class JpegMetadataAdapter        {
    private readonly string path;
    private BitmapFrame frame;
    public readonly BitmapMetadata Metadata;


    public JpegMetadataAdapter(string path)
    {
    this.path = path;
    frame = getBitmapFrame(path);
    Metadata = (BitmapMetadata)frame.Metadata.Clone();
    }


    public void Save()
    {
    SaveAs(path);
    }


    public void SaveAs(string path)
    {
    JpegBitmapEncoder encoder = new JpegBitmapEncoder();
    encoder.Frames.Add(BitmapFrame.Create(frame, frame.Thumbnail, Metadata, frame.ColorContexts));
    using (Stream stream = File.Open(path, FileMode.Create, FileAccess.ReadWrite))
    {
    encoder.Save(stream);
    }
    }


    private BitmapFrame getBitmapFrame(string path)
    {
    BitmapDecoder decoder = null;
    using (Stream stream = File.Open(path, FileMode.Open, FileAccess.ReadWrite, FileShare.None))
    {
    decoder = new JpegBitmapDecoder(stream, BitmapCreateOptions.PreservePixelFormat, BitmapCacheOption.OnLoad);
    }
    return decoder.Frames[0];

    }
    }



    منبع: https://stackoverflow.com/questions/...-using-c-sharp
    آخرین ویرایش به وسیله daniyaltjm : دوشنبه 20 مرداد 1399 در 19:36 عصر

تاپیک های مشابه

  1. فرمت های تصویری یا صوتی
    نوشته شده توسط Mahdi13.ir در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1394, 18:58 عصر
  2. حرفه ای: پخش صوتی و تصویری
    نوشته شده توسط M.T.P در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1392, 13:21 عصر
  3. گفتگو: چت باکس صوتی و تصویری جهت کلاس آنلاین
    نوشته شده توسط barbodsoft.com در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1391, 08:23 صبح
  4. سوال: مشکل در آپلود فایل های با فرمت صوتی (mp3) و تصویری
    نوشته شده توسط com.mohsen در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آذر 1391, 01:02 صبح
  5. عدم اجرای بعضی از فایلهای صوتی و تصویری
    نوشته شده توسط zahra_no در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1390, 15:59 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •