نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Parse error در json

  1. #1

    Parse error در json

    سلام وقت بخیر
    یک فایل json رو از حالت Hex خارج کردم ولی Parse error داد
    Error: Parse error on line 1:
    var _0x1b3b = ["expo
    ^
    Expecting 'STRING', 'NUMBER', 'NULL', 'TRUE', 'FALSE', '{', '[', got 'undefined'دلیلش چی میتونه باشه؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: Parse error در json

    کدت رو درست تو تگ js بزار که معلوم بشه مشکلش چیه الان نه تنها وسط نوشته های سوالت کد گزاشتی بلکه راست چین هم شده
    این معلوم نیست درست ولی به نظر میاد یه متغیری استفاده شده که تغریف نشده قبلا برای همین undefined داده

تاپیک های مشابه

  1. مشکل Parse کردن داده json دریافت شده از وب سرویس
    نوشته شده توسط makhondi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 اردیبهشت 1398, 13:17 عصر
  2. سوال: گرفتن دیتا از qml C++‎‎ و ذخیره آن در json و parse کردن آن!!
    نوشته شده توسط amir_sh_50 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1396, 13:35 عصر
  3. سوال: دریافت و parse کردن json توسط سی شارپ
    نوشته شده توسط ArashSo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1396, 18:11 عصر
  4. parse کردن json های nested
    نوشته شده توسط n5_e_h در بخش برنامه نویسی iOS با Objective C و Swift
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1394, 19:01 عصر
  5. نحوه parse کردن json بازگشتی از سرور و پردازش آن
    نوشته شده توسط se8820726 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1393, 14:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •