نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد صفحه چاپ با قالب مشخص

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question ایجاد صفحه چاپ با قالب مشخص

    سلام دوستان وقت بخیر
    من یه فرم کاغذی A4 دارم و یه سری اطلاعات تو سایت. میخوام عین صفحه کاغذی رو طراحی کنم و با زدن چاپ اطلاعات شبیه اون فرم چاپ بشه. تو سی شارپ و سایر برنامه ها میشد از کامپوننت های مربوطه استفاده کرد . اما الان از چی استفاده کنم که بتونم هم فرم رو طراحی کنم هم چاپش کنم. فقط باید سایزش همون A4 باشه. ممنون میشم راهنماییم کنید یه هفته س لنگ اینم هرجا رو بگید سرچ کردم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ایجاد صفحه چاپ با قالب مشخص

    سوالت خیلی کلیه معلوم نیست دقیقا چی رو مشکل داری
    برای طراحی فرم خب از html استفاده کن
    برای چاپش هم کتابخونه های jquery زیادن

    https://github.com/posabsolute/jQuery-printPage-plugin

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد صفحه چاپ با قالب مشخص

    خب من فرمم رو طراحی کردم. وقتی با تابع window.print(); میفرستم برا چاپ کل صفحه میره.
    با این حساب باید دوباره همون صفحه رو طراحی کنم بدون محتویات دیگه از جمله منو ها ساید بار ها و فوتر و هدر و ...؟ دوباره کاری نمیشه؟ روشی نیست مثلا تو یه نرم افزار فرم طراحی بشه عین استیمول ریپورت یا کریستال ریپورت یا فست رپورت و اون فایل فراخوانی بشه برا چاپ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ایجاد صفحه چاپ با قالب مشخص

    کتابخونه های jquery مثل نمونه ای که بهت دادم یه id یا class میگیرن و همون رو چاپ میکنن

  5. #5

    نقل قول: ایجاد صفحه چاپ با قالب مشخص

    میتونید از این لینک برای داشن کد CSS مخصوص پرینت استفاده کنید.مورد چهارم توضیح داده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •