نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مانیتور کردن یک پورت سریال از طریق سی شارپ

  1. #1

    مانیتور کردن یک پورت سریال از طریق سی شارپ

    با سلام
    دوستان من میخام یه پورت سریالی که دستگاه بهش وصل هست رو مانیتور کنم و ببینم چه دستوراتی read,write می شه دوستان من نرم افزار serial port monitor نصب کردم و خلی خوب میتونه جوابگو باشه اما دوستان من میخام خودم یه برنامه با سی شارپ برای مانیتور پورت سریال بنویسم که بعدا بتونم مقادیر رو هم کنترل کنم دوستان چطوری باید این کارو انجام بدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: مانیتور کردن یک پورت سریال از طریق سی شارپ

    سلام. این چیزی که میخواید خیلی نمونه توی همین سایت و‌اینترنت هست.‌کافیه یه جستجو ساده کنید.
    https://stackoverflow.com/questions/...he-serial-port

  3. #3

    نقل قول: مانیتور کردن یک پورت سریال از طریق سی شارپ

    ممنون از پاسختون دوست عزیز ولی چیزی که من مدنظرمه اینطوره که هرلحظه پورت سریالی رو که دستگاه بهش وصل هست رو مانیتور میکنه یعنی هم write و هم read این لینکی که شما محبت فرمودید فرستادید در واقع عین دستوری رو بر میگردنه که write شده در حالی که من میخام نه تنها خود دستور بلکه خروجی حاصل ازون دستور رو هم برگردونه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: مانیتور کردن یک پورت سریال از طریق سی شارپ

    تابع receive داده های ارسال شده از سخت اغزار رو میگیره، میتونید توی همون تابع ، داده هارو چاپ کنید

    این هم یک تاپیک دیگه

    https://barnamenevis.org/showthread....A7%D8%B1%D9%BE

  5. #5

    نقل قول: مانیتور کردن یک پورت سریال از طریق سی شارپ

    دوست عزیز من دستگام یه درایور داره که از com1 استفاده میکنه حالا طبق فرموده شما من از تاپیک های لینک شده استفاده کردم حالا من اگه بخام مانیتور کنم پورت com1 رو قطعا به من اجازه نمیده چون پورت com1 توسط دستگاه باز شده و اجازه باز شدن دوباره همین COM1 رو نمیده من حتی اومدم یه پورت مجازی رو با همین پورت COM1 توسط نرم افزار VIRTUAL SERIAL PORT DRIVER ایجاد و pair کردم و گفتم از اون پورت بخون ولی متاسفانه هیچ خروجی به من نداد من ممنونتون میشم که در این زمینه منو راهنمایی بفرمایید و به من توضیح بدید که پورتی که توسط خود دستگاه اشغال شده رو چطوری بتونم با سی شارپ مانیتور کنم و از کدهای READ شده ش استفاده کنم

  6. #6

    نقل قول: مانیتور کردن یک پورت سریال از طریق سی شارپ

    سلام
    شما نمیتونید چند تا نرم افزار رو همزمان به یک پورت سریال وصل کنید
    یک نرم افزار هایی هستند به نام port spliter که میان چند تا پورت مجازی درست میکنن و شما میتونید نصب کنید و دو تا پورت بسازید و به پورت اصلی وصلش کنید
    نرم افزار خودتون رو به یکب از پورتای مجازی وصل کنید و اون نرم افزار اصلی رو به اون پورت مجازی دیگه.

  7. #7

    نقل قول: مانیتور کردن یک پورت سریال از طریق سی شارپ

    ممنون از شما دوست عزیز

    حالا دوست گرامی من اگه بخام خودم یه دستوری روبرای دستگاه بفرستم یعنی همون عمل Write کردن و خروجی دستگاه رو هم ببینم آیا این کار شدنیه که همزمان هم بتونی رایت کنی وهم اینکه خروجی رایت کردنتو ببینی منظور من از خروجی خود دستور رایت شده نیست درواقع جوابیه که از دستگاه میاد برای این کار ایا روشی درنظر دارید ؟ میخام باسی شارپ از یه پورت هم بنویسم و هم بخونم


    این سوالم جدا از بحث مانیتور کردن پورته که شما در پاسخ فرمودید باید از spliter استفاده کنم


تاپیک های مشابه

  1. ماتنیتورینگ بک پورت خاص
    نوشته شده توسط mandagarana در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1398, 17:46 عصر
  2. سوال: چگونه میتوان پوشه ایجاد کرد و آن را حذف کرد
    نوشته شده توسط forodo_10000miladi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 01:34 صبح
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1388, 01:52 صبح
  4. مانیتور کردن Com ( پورت سریال )
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 07:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •