نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتقالی فیلتر های sql به fastreport

  1. #1

    انتقالی فیلتر های sql به fastreport

    سلام
    من میخواهم یک گزارش ایجاد کنم و بخاطر همین مجبور به فراخوانی دیتابس شدم به صورت زیر
    SELECT S.Fee, I1.Image, I.Code, I.ItemID, I.Title, I.UnitsRatio, S.SaleTypeRef,max(s1.Quantity)as quantity,i.UnitRef
    FROM (INV."Item" I INNER JOIN INV."ItemImage" I1 ON I.ItemID = I1.ItemRef
    ) INNER JOIN SLS."PriceNoteItem" S ON I1.ItemRef = S.ItemRef
    INNER JOIN inv.ItemStockSummary s1 on s1.ItemRef=I1.ItemRef where s1.Quantity>=1.0000 and (s1.UnitRef=1 or s1.UnitRef=3) and s1.stockref=2 and FiscalYearRef=7
    GROUP BY s1.Quantity,S.Fee, I1.Image, I.Code, I.ItemID, I.Title, I.UnitsRatio, S.SaleTypeRef,i.UnitRef order by ItemID


    من میخواهم که کل این فیلتر ها رو از طریق فرم بزارم و روی SaleTypeRef هم این عملیات رو انجام دادم ولی باز هم نشد !
        private void mainData_BeforePrint(object sender, EventArgs e)

    {

    if (((Int32)Report.GetColumnValue("ItemCataloge.SaleT ypeRef")) == 3)

    mainData.Visible = false;

    }

  2. #2

    نقل قول: انتقالی فیلتر های sql به fastreport

    سلام کسی نیست یک کمکی به ما کند ؟

  3. #3

    نقل قول: انتقالی فیلتر های sql به fastreport

    سلام کسی نیست یک کمکی به ما کند ؟

  4. #4

    نقل قول: انتقالی فیلتر های sql به fastreport

    سلام تو این تالار هیچ خبری نیست ؟

  5. #5

    نقل قول: انتقالی فیلتر های sql به fastreport

    ??????????????????????

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: خطای fastreport در ویندوز 8 (fastreport problem in windows 8)
    نوشته شده توسط mostafah110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 23:32 عصر
  2. حرفه ای: خطای fastreport در ویندوز 8 (fastreport problem in windows 8)
    نوشته شده توسط mostafah110 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 دی 1393, 20:23 عصر
  3. سوال: نمایش عدد صفر در FastReport
    نوشته شده توسط Mohajer_Moh در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 بهمن 1390, 05:12 صبح
  4. ارسال گزارش از فایل ورد به fastreport
    نوشته شده توسط arezoo_sh در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آذر 1389, 14:53 عصر
  5. نمایش گزارشی خاص در fastreport
    نوشته شده توسط esi022 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 شهریور 1389, 11:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •