نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اشکال در برنامه نویسی پایتون

  1. #1

    اشکال در برنامه نویسی پایتون

    سلام دوستان من دارم برنامه ای می نویسم که یک متن به عنوان ورودی می دی و یک کلمه هم می دی و برنامه می بینه چند تا از اون کلمه در عبارت وجود داره
    list=[]
    x=input('hi please give me your statements:')


    for i in x:
    list.append(i)



    y=input('Thank you now please give me your word:')
    print(list.count(y))



    فعلا تا اینجا هم پیش رفتم ولی مشکلم تو حلقه ی for هست یعنی من تا جایی رفتم که کل عبارت که یک string هست به حرف که هر کدوم یک string اند تبدیل کردم ولی نمی دونم چه جوری یک کلمه رو به یک string تبدیل کنم لطفا کمکم کنید
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: اشکال در برنامه نویسی پایتون

    سلام. همیشه کدهاتون رو در داخل تگ کد قرار بدین.
    برای اینکار حلقه نیاز نیست.

    text=input("Enter your text>> ")
    word=input("Enter your word>> ")
    print(text.count(word))




    2020-08-08_173040.png






  3. #3

    نقل قول: اشکال در برنامه نویسی پایتون

    از کمکتون ممنونم ولی من می خوام حتما توی یک لیست باشه تا بتونم برنامه های دیگم رو روش بنویسم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 20 شهریور 1395, 21:33 عصر
  2. مسابقات برنامه نویسی ACM میتونه یه بخش علمی پر طرفدار باشه
    نوشته شده توسط س.حمیدیانفر در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1394, 17:07 عصر
  3. سوال: آیا می شود با پایتون برنامه نویسی وب کرد؟
    نوشته شده توسط ebham33 در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1390, 10:23 صبح
  4. اولین منبع برنامه نویسی به زبان پایتون
    نوشته شده توسط tux-world در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1385, 23:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •