نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش فرم

  1. #1

    نمایش فرم

    با سلام .
    مثلا چندتا فرمی ساختم به نامهای Form1 و Form2 و Form3 و Form4 و Form5 و من میخوام در فرم دیگری یک لیست باکس قرار بدم و اسامی فرم هارا در آن به عنوان آیتم های لیست باکس بنویسم . حال میخوام که کاربر از لیست نام فرمی را انتخاب کنه و بعد از فشردن دکمه اون فرم نمایش داده بشه . با تشکر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    153

    نقل قول: نمایش فرم

    نمایش دادن فرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: نمایش فرم

    ممنون بایت پاسخگویی . ملی منظورم یه چیز دیگه هست . شما اسم فرم هارا در برنامه نوشتید و فقط با دستور Case فراخوانی کردید . من میخوام اسم فرم ها تو آیتمهای لیست باکس باشه و وقتی انتخابش میکنی بره اون فرم را فراخوانی بکنه . نکته اینجاست که من ممکنه هر لحظه آیتمهای لیست باکس تغیر کنن پس نمیخوام که همش بیام کد فرمهارا بنویسم و فراخوانی کنم . در واقع میخوام اسم فرم هارا در یک دیتابیس بذارم و وصلش کنم به لیست باکس . و وقتی کاربر انتخاب میکنه اون فرم نمایش داده بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    153

    نقل قول: نمایش فرم

    طرح سوال شما در پست اول چیزی از منظورتون رو درج نکردید( نگفتید لیست باکس آیتم هاش تغییر میکنه )و ( درباره بانک اطلاعتی هم من چیزی ندیدم ) .
    اگر دقت بفرمایید نام فرم ها رو تو آیتم لیست باکس درج کردم یعنی همونی که تکست کردید اگر میخواهید با کد نویسی آیتم ها مقدار بگیرند باید واضحتر توضیح دهید که مقدارها ثابت هستند یا خیر . من خیلی وقتها بخاطر صحیح عنوان نکردن موضوع درخواستیم به نتیجه نرسیدم.

  5. #5

    نقل قول: نمایش فرم

    سلام مجدد . ببخشید بد توضیح دادم . چشم واضح کاری که که میخوام انجام بدم خدمتتون عرض میکنم
    من فعلا تعداد 20 فرم گزارش گیری در نرم افزارم دارم که میخوام برای هر کاربر یه تعدادشو بدم و ممکنه در شرایطی برا یکی زیاد و برا یکی کم بشه . اگر بیام از دستور Case و اینطور چیزا استفاده کنم هر بار که تغییری در دسترسی به فرم گزارشگیری ها انجام میشه من باید مجدا فایل برنامه را به همه بدم در واقع نگارش بدم . حالا قصد دارم که یک جدول در Sql بسازم که اسم این 20 تا فرم توی اون بنویسم و وقتی کاربر منوی گزارشات را انتخاب کرد برنامه میره و از جدول دیتابیس تعداد فرمی که تعیین کردم برای این کاربر اسم گزارشات را میخونه و میاره در یک لیست باکس لیست میکنه حالا مثلا طرف روی گزارش سوم که نوشته شده است موجودی کالا کلیک میکنه این گزینه کالا در واقع یه Value داره به نام Report10 . حالا برنامه چیکار کنه برنامه باید فرم Report10 را فراخوانی کنه و نمایش بده . ببخشید باز اگه منظورم واضح نبود بهم بگید . باتشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •