نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

  1. #1

    عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    سلام دوستان - بنده یه پروژه انبار به زبان سی شارپ نوشتم و الان هم داره کار میکنه و هیچ مشکلی نداره - فقط میخوام در یه شرکت بصورت شبکه روی همه سیستم ها راه اندازیش کنم - یه سیستم و سرور کردم و تمام مراحل شبکه کردن و انجام دادم و همه هم و میبینن و مشکلی نداره - SQL2014 رو روی سرور نصب کردم و یه Login هم واسش درست کردم - الان وقتی میخوام از طریق کلاینت بهش متصل بشم خطا میده و این متن خطاش هست :
      SqlException:
    Cannot open database "AnbarDB" requested by the login. The login failed.
    Login failed for user 'IMAN_LAPTAB\Iman_Pc
    '.

    این هم کانکشن استرینگ منه :
    con = new SqlConnection("Server = 192.1681.20, 1433 ; Network Library = DBMSSOCN ; DataBase = AnbarDB ; User ID = Anbar ; Password = 1234 ");
    تست کردم به سرور متصل میشه - یعنی وقتی IP رو تغییر میدم یا یوزر و پسورد و عوض میکنم به سیستم متصب نمیشه - الان تنها مشکل من همینه که چیکار کنم که این ارتباط برقرار بشه - ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    یعنی واقعا کسی نیست که بتونه جواب بنده رو بده ؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    سلام. از sql server configuration manager کمک بگیر و پروتوکولی رو که مد نظرت هست و فعال کن و یه Alias بساز و بهش آدرس سیستم دیتای اصلی رو بده. بعد هم نام همون Alias رو بعنوان سیستم دیتا به برنامت معرفی کن (بجای آدرس آی.پی)

  4. #4

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟ دقیقا از کدوم قسمتش باید این کارها رو انجام بدم

  5. #5

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    این Alias که میگین رو روی سرور پیاده سازی کنم یا روی کلاینت ها ؟ و اینکه در قسمت server در هنگام تعریف Alias چه اطلاعاتی رو باید وارد کرد ؟

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    این طوری که در خط دوم خطا مشخصه:
    Login failed for user 'IMAN_LAPTAB\Iman_Pc'.

    بواسطه وجود یک عبارت اضافی در کانکشن استرینگ، تلاش بر این است که احراز هویت از طریق Windows Authentication انجام بشه و از اونجایی که کاربر ذکر شده (IMAN_LAPTAB\Iman_Pc) در SQL Server سیستم مقصد بعنوان یک کاربر مجاز تعریف نشده (ضرورتی هم وجود نداره که تعریفش کنید) این پیام خطا رو دریافت می کنید.
    یک بار دیگه کانکشن استرینگ رو بررسی کنید و مطمئن شوید که Trusted Connection بعنوان بخشی از کانکشن استرینگ تعریف نشده باشه. همچنین، مطمئن شوید از همین کانکشن استرینگ استفاده می شود (بعضی وقتها در برنامه های Windows Forms خود ویژوال استودیو زمانی که از Server Explorer استفاده می کنید کانکشن استرینگ رو داخل Resource ها قرار میده و از اون استفاده می کنه).
    ذکر کردن نام کتابخانه (Network Library = DBMSSOCN) در کانکشن استرینگ هم ضرورتی نداره، مگر موارد خاص. در حالت استاندارد نیازی به ذکر نام کتابخانه نیست، مگر اینکه از ODBC و امثالهم استفاده کرده باشید (که این روزها رایج نیست).

  7. #7

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    سلام دوست عزیز همونطور که استاد فرمودن کانکشنتون ایراد داره
    این عبارت اصلاح کنید.موفق باشید
    0.jpg

  8. #8

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    ممنون استاد بابت راهنماییتون ولی من الان دقیق متوجه نشدم باید چیکار کنم ؟ یعنی اون کاربر (IMAN_LAPTAB\Iman_Pc) که موفق نمیشه به سرور متصل بشه رو باید چیکارش کنم ؟ میشه شفاف تر توضیح بدید ؟ یا اگه ممکنه خودتون بی زحمت به کانکشن استرینگ بنویسید ؟ ممنون میشم استاد

  9. #9

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    ببخشید استاد من از طریق نصب sql روی سیستم clinet تست کردم و به server تونستم connect بشم و راحت همه اطلاعات و میبینم - پس یعتی ساخت Login و user من مشکلی نداره - ولی از طریق برنامه م در سی شارپ متصل نمیشه و خطا میده - دقیقا موقعی که میخواد پنجره login برنامه باز شه و نام کاربری و پسوردی که کاربر وارد کنه رو چک کنه با این خطا مواجه میشم . من از Entity framwork استفاده کردم - ممنون میشم راهنماییم کنید

  10. #10
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    نقل قول نوشته شده توسط iman_esfahani مشاهده تاپیک
    ممنون استاد بابت راهنماییتون ولی من الان دقیق متوجه نشدم باید چیکار کنم ؟ یعنی اون کاربر (IMAN_LAPTAB\Iman_Pc) که موفق نمیشه به سرور متصل بشه رو باید چیکارش کنم ؟ میشه شفاف تر توضیح بدید ؟ یا اگه ممکنه خودتون بی زحمت به کانکشن استرینگ بنویسید ؟ ممنون میشم استاد
    اگر روی سرورتون اکتیودایرکتوری هست یا یوزر ها تحت دامین هستند میبایست به اون کاربر در SQL Server دسترسی به دیتابیس رو بدهید. در غیر اینصورت، یک یوزر مخصوص در SQL Server تعریف کنید و Username و Password اون رو در کانکشن استرینگ بدهید.

  11. #11

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    منم همین کار و کردم و در SQL Server در قسمت security --> Login یه کاربر تعریف کردم و در کانکشن استرینگ هم ازش استفاده کردم - ولی باز هم همون خطا رو میده - بد جوری من و کلافه کرده
    این هم تصویر خطایی که بهم میده و کدهایی که استفاده کردم

    1.jpg
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    سلام به همه.
    از server explorer یا SQL Management studio کمک بگیر ببین میتونی با اون نام کاربری به دیتابیس وصل بشی ؟!

  13. #13

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    اره با SQL Management studio و همون یوزر پسوورد میتونم کانکت شم و اطلاعات رو هم میتونم با sql روی کلاینت ببینم و فقط مشکل باز شدن دیتابیس از طریق خود برنامه ست

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    نقل قول نوشته شده توسط iman_esfahani مشاهده تاپیک
    اره با SQL Management studio و همون یوزر پسوورد میتونم کانکت شم و اطلاعات رو هم میتونم با sql روی کلاینت ببینم و فقط مشکل باز شدن دیتابیس از طریق خود برنامه ست
    سلام مجدد. کدهات کامل مشخص نیست چی نوشتی اگه میتونی تمام کدهای اتصال به دیتابیست رو پست کن ببینیم. ولی چیزی که هست توی لود فرم اینطور که مشخصه اتصال در ابتدا open و بعد closeشده.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    نقل قول نوشته شده توسط iman_esfahani مشاهده تاپیک
    این Alias که میگین رو روی سرور پیاده سازی کنم یا روی کلاینت ها ؟ و اینکه در قسمت server در هنگام تعریف Alias چه اطلاعاتی رو باید وارد کرد ؟
    https://www.mssqltips.com/sqlservertip/1620/how-to-setup-and-use-a-sql-server-alias/


    توضیحش زمانبره این خلاصه اشه می تونی جای localhost آدرس آی پی که مد نظرته رو بنویسی تا با دیتابیس اون سیستم وصل بشه

  16. #16

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    https://www.mssqltips.com/sqlservertip/1620/how-to-setup-and-use-a-sql-server-alias/


    توضیحش زمانبره این خلاصه اشه می تونی جای localhost آدرس آی پی که مد نظرته رو بنویسی تا با دیتابیس اون سیستم وصل بشه
    ممنون بابت راهنمایی ولی باز هم مشکلم حل نشد - نمیدونم چیکار کنم - ممکنه براتون یه شماره تماس بدید که تماس بگیرم با anydesk متصل شید به سیستم من و ببینید مشکلش از کجاست ؟ ممنون میشم

  17. #17

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    دوست عزیز شما داری از کدوم تکنولوژی استفاده میکنی؟ Ado.net و دستورات command یا داری از دیتاست و linq یا از EF استفاده میکنی؟
    توی عکسی که فرستادی توی ایونت FormLoad با اون کانکشن استرینگی که تعریف کردی معلومه که مشکلی برای اتصال به دیتابیس وجود نداشته و فرم لود شده، اما توی یه متد دیگه که داری از لینک استفاده میکنی این ارور رو گرفتی، پس شما یه کانکشن استرینگت رو درست تعریف کردی ولی اونیکی کانکشن استرینگت که linq ازش استفاده میکنه رو هنوز پارامترهاش رو درست تعریف نکردی
    بگرد ببین اون دستورات لینک از کجا کانکشن استرینگشون رو میگیرن اون رو درست کن

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    نقل قول نوشته شده توسط iman_esfahani مشاهده تاپیک
    ممنون بابت راهنمایی ولی باز هم مشکلم حل نشد - نمیدونم چیکار کنم - ممکنه براتون یه شماره تماس بدید که تماس بگیرم با anydesk متصل شید به سیستم من و ببینید مشکلش از کجاست ؟ ممنون میشم
    ازین دستور استفاده کن و کانکشن استرینگ هم براش تعریف کن ببینیم خطاش چیه!

    command.Text = USE DatabaseName;
    using (SqlConnection connection = new SqlConnection(
    connectionString))
    {
    connection.Open();
    command.ExecuteNonQuery();
    }

  19. #19

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما داری از کدوم تکنولوژی استفاده میکنی؟ Ado.net و دستورات command یا داری از دیتاست و linq یا از EF استفاده میکنی؟
    توی عکسی که فرستادی توی ایونت FormLoad با اون کانکشن استرینگی که تعریف کردی معلومه که مشکلی برای اتصال به دیتابیس وجود نداشته و فرم لود شده، اما توی یه متد دیگه که داری از لینک استفاده میکنی این ارور رو گرفتی، پس شما یه کانکشن استرینگت رو درست تعریف کردی ولی اونیکی کانکشن استرینگت که linq ازش استفاده میکنه رو هنوز پارامترهاش رو درست تعریف نکردی
    بگرد ببین اون دستورات لینک از کجا کانکشن استرینگشون رو میگیرن اون رو درست کن
    من از روش linq استفاده میکنم - ولی فقط در صفحه لاگینم اتصال به دیتابیس و انجام دادم - الانم هرکاری کردم نتونستم به دیتابس متصل شم - خط دستوری من در هر فرم اینه =
    AnbarDBEntities database = new AnbarDBEntities(); و بعد از Query استفاده میکنم واسه همه جستجوها و ویرایش هام - ممنون میشم راهنماییم کنید - چند ماهه سر این قضیه دیگه خسته شدم و پیگیرش نشدم

  20. #20

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    اساتید محترم یه سوال برام پیش اومده که ایا مشکلی که دارم به طریق نوع ارتباطی که من برقرار کردم ربط نداره ؟؟ روشی که من استفاده کردم واسه هر فرمی که ساختم در ابتدای اون این خط دستوری و نوشتم و یه ارتباط تعریف کردم از نوع دیتابی بعد از طریق ساخت کوئری 3 عمل حذف ، ویرایش و جستجو رو انجا میدم == AnbarDBEntities database = new AnbarDBEntities();
    واسه جستجو = var query = ( from a in database.tbl_setting where a.id==1 select a ); و بعد از if استفاده میکنم که اگر این کوئری خالی نبود یعنی پیدا شده
    واسه ویرایش =var query = ( from a in database.tbl_setting where a.id==1 select a ).singleorddefault(); بعد ویرایش انجام میدم
    واسه اضافه کردن اطلاعات جدید = tbl_anbar tbl = new tbl_anbar(); بعد tbl.name = textbox1.text اینجوری مقدار دهی میکنم و database.tbl_anbar.add(tbl);
    database.savechange(); اینجوری ذخیره میکنمش
    این کل روشی هست که من در کل فرمهام ازش استفاده کردم - ممنون میشم یکی از بزرگواران راهنماییم کنه که آیا این روش که من استفاده کردم واسه شبکه مشکل داره ؟ چون در حالت لوکال کار میکنه و هیچ مشکلی نداره
    ممنون

  21. #21

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    دوست عزیز شما تنها مشکلت همون کانکشن استرینگیه که لینک ازش استفاده میکنه باید اون رو درست کنی حالا بگرد ببین کجا تعریف شده
    اگه پیداش نمیکنی یه نمونه پروژه بساز که همچین مشکلی داشته باشه و اینجا آپلودش کن

  22. #22

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    این طوری که در خط دوم خطا مشخصه:
    Login failed for user 'IMAN_LAPTAB\Iman_Pc'.

    بواسطه وجود یک عبارت اضافی در کانکشن استرینگ، تلاش بر این است که احراز هویت از طریق Windows Authentication انجام بشه و از اونجایی که کاربر ذکر شده (IMAN_LAPTAB\Iman_Pc) در SQL Server سیستم مقصد بعنوان یک کاربر مجاز تعریف نشده (ضرورتی هم وجود نداره که تعریفش کنید) این پیام خطا رو دریافت می کنید.
    یک بار دیگه کانکشن استرینگ رو بررسی کنید و مطمئن شوید که Trusted Connection بعنوان بخشی از کانکشن استرینگ تعریف نشده باشه. همچنین، مطمئن شوید از همین کانکشن استرینگ استفاده می شود (بعضی وقتها در برنامه های Windows Forms خود ویژوال استودیو زمانی که از Server Explorer استفاده می کنید کانکشن استرینگ رو داخل Resource ها قرار میده و از اون استفاده می کنه).
    ذکر کردن نام کتابخانه (Network Library = DBMSSOCN) در کانکشن استرینگ هم ضرورتی نداره، مگر موارد خاص. در حالت استاندارد نیازی به ذکر نام کتابخانه نیست، مگر اینکه از ODBC و امثالهم استفاده کرده باشید (که این روزها رایج نیست).
    ممنون استاد مشکل من حل شد - همین مشکل بود - با وجو تغییر در کانشکن استرینگ باز هم خطا میخورد و از app.config اصلاح کردم و مشکلم برطرف شد .. ممنون از راهنماییتون - سوال دیگه اینکه آیا الان که شبکه شده میشه بصورت اینترنتی دیتابیس و share کرد ؟ یعنی با خرید هاست این کار ممکنه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    نقل قول نوشته شده توسط iman_esfahani مشاهده تاپیک
    ممنون استاد مشکل من حل شد - همین مشکل بود - با وجو تغییر در کانشکن استرینگ باز هم خطا میخورد و از app.config اصلاح کردم و مشکلم برطرف شد .. ممنون از راهنماییتون - سوال دیگه اینکه آیا الان که شبکه شده میشه بصورت اینترنتی دیتابیس و share کرد ؟ یعنی با خرید هاست این کار ممکنه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    جسارتا بدترین اشتباه همین کاریه که شما فرمودید. شیر دیتابیس در اینترنت.
    رو همون سرور یا سرور جداگانه (بهتره) یه وب سرویس بنویس که درخواست های کاربرا رو دریافت کنه و توی دیتابیس اجرا کنه و نتیجه رو بهشون برگردونه . اینجوری دیگه نیاز نیست پسورد دیتابیست و محل سرور دیتابیست توی برنامه ذکر بشه.
    درضمن بین کاربرات و شبکه داخلیت(ری پی ان) بزن حتما. آِی پی ولید رو مستقیم فوروارد نکن رو اس کیو ال.

  24. #24
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    جسارتا بدترین اشتباه همین کاریه که شما فرمودید. شیر دیتابیس در اینترنت.
    رو همون سرور یا سرور جداگانه (بهتره) یه وب سرویس بنویس که درخواست های کاربرا رو دریافت کنه و توی دیتابیس اجرا کنه و نتیجه رو بهشون برگردونه . اینجوری دیگه نیاز نیست پسورد دیتابیست و محل سرور دیتابیست توی برنامه ذکر بشه.
    درضمن بین کاربرات و شبکه داخلیت(ری پی ان) بزن حتما. آِی پی ولید رو مستقیم فوروارد نکن رو اس کیو ال.
    تو بعضی از سناریوها دسترسی به خود دیتابیس یک نیاز اجتناب ناپذیر است، اما اگر چنان نیازی بعنوان الزام وجود نداشته باشه، من هم با ایشان موافق هستم.
    دیتابیس رو پشت یک وب سرویس بگذارید و از اون طریق به کلاینت ها دسترسی بدهید. چند سالی هست که GraphQL بعنوان یک تکنولوژی پذیرفته شده وجود داره و به کلاینت ها اجازه میده از طریق متدهای شبیه به SQL از دیتابیس کوئری بگیرند، بدون اینکه واقعا به دیتابیس دسترسی داشته باشند، و بالطبع به دلیل کپسوله شدن دیتابیس در قالب API، امکان افزودن مکانیسم های احراز هویت و کنترل دسترسی هم وجود خواهد داشت.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم باز شدن دیتابیس در sql 2014 در یک شبکه محلی

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    تو بعضی از سناریوها دسترسی به خود دیتابیس یک نیاز اجتناب ناپذیر است، اما اگر چنان نیازی بعنوان الزام وجود نداشته باشه، من هم با ایشان موافق هستم.
    دیتابیس رو پشت یک وب سرویس بگذارید و از اون طریق به کلاینت ها دسترسی بدهید. چند سالی هست که GraphQL بعنوان یک تکنولوژی پذیرفته شده وجود داره و به کلاینت ها اجازه میده از طریق متدهای شبیه به SQL از دیتابیس کوئری بگیرند، بدون اینکه واقعا به دیتابیس دسترسی داشته باشند، و بالطبع به دلیل کپسوله شدن دیتابیس در قالب API، امکان افزودن مکانیسم های احراز هویت و کنترل دسترسی هم وجود خواهد داشت.
    ممنون استاد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل ری استور کردن دیتابیس 2014 روی اس کیو ال سرور 2012
    نوشته شده توسط mbasirati در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 02 فروردین 1395, 17:10 عصر
  2. ارتقائ دیتابیس از SQL 2000 به SQl Server 2014
    نوشته شده توسط lz20cracker در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1394, 12:59 عصر
  3. سوال: چگونه یک دیتابیس را از 2014 به 2008 منتقل کنیم
    نوشته شده توسط namg54 در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 آبان 1394, 19:08 عصر
  4. ارتقا دیتا بیس از 2005 به 2012 یا 2014
    نوشته شده توسط Abbas Naghdi در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 تیر 1393, 13:32 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •