نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: الزام در درج مقدار در فیلد

  1. #1

    الزام در درج مقدار در فیلد

    سلام دوستان
    من با استفاده از جستجوی و مطالب دوستان در سایت یک فیلد تکست رو با درج کد زیر در خاصیت BeforeUpdate آن ملزم به ورود اطلاعات کردم

    If IsNull(Me.Text0) Or Me.Text0 = "" Then
    MsgBox "توجه: اطلاعات این فیلد حتما باید مشخص شود"
    Cancel = True
    End If
    در زمان ثبت اطلاعات وقتی فیلد مورد نظر رو خالی میزارم پیام خطای ( اطلاعات این فیلد حتما باید مشخص شود ) نمایش داده می شود با ok کردن پیام خطا ، متاسفانه نشانگر بدون توجه به الزام در خالی نبودن فیلد به فیلد بعدی منتقل میشه و فیلد مورد نظر که الزام در درج اطلاعات آن است کماکان خالی میمونه
    چطوری میتونم از جابجائی نشانگر به فیلد بعدی تا زمان درج اطلاعات در فیلد الزام شده جلوگیری کنم ؟ ( در ضمن خاصیت Required فیلد تکست مورد نظر No میباشد )
    سپاس از همه دوستان

  2. #2

    نقل قول: الزام در درج مقدار در فیلد

    سلام برای من تو یکی از برنامه‌هام اینجوری درست کار میکنه البته به جای msgbox فرم باز میکنه برای من البته رنگ اون فیلدهایی هم که خالی هست رو عوض می‌کنه.
    If IsNull([AmountIncome]) Or [AmountIncome] = "" Or IsNull([dateofincome]) Or [dateofincome] = "" Then        DoCmd.OpenForm "frmmsginfo"
    With Form_frmMsgInfo


    .Label1.Caption = "ÝíáϝåÇí ãÔÎÕ ÔÏå ʘãíá ÔæäÏ"
    .Label2.Caption = ".áØÝÇð ÈÑÑÓí äãÇííÏ."
    .Caption = " ʘãíá ÇØáÇÚÇÊ!!"


    End With
    Me.AmountIncome.BackColor = vbYellow
    Me.dateofincome.BackColor = vbYellow
    Else
    Me.AmountIncome.BackColor = vbWhite
    Me.dateofincome.BackColor = vbWhite
    DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
    End If

  3. #3

    نقل قول: الزام در درج مقدار در فیلد

    ممنون دوست عزیز ولی من میخام همون پیام خطا ظاهر بشه از فیلد خالی حرکت نکنه

  4. #4

    نقل قول: الزام در درج مقدار در فیلد

    دوستان دیگه محبت میکنن یه کمکی به ما بکنن - سپاس

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار شاگرد آرام
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    122

    نقل قول: الزام در درج مقدار در فیلد

    سلام . دوست عزیز کدتون رو به جای before update در رویداد on exit قرار بدین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: الزام در درج مقدار در فیلد

    سلام
    اینو امتحان کنید که داخل همون فیلد برگرده

    If IsNull(Me.Text0) Or Me.Text0 = "" Then
    MsgBox "توجه: اطلاعات این فیلد حتما باید مشخص شود"
    Cancel = True
    docmd.gotocontrol "Text0"
    End If

  7. #7

    نقل قول: الزام در درج مقدار در فیلد

    دوست عزیز ، سلام و عرض ادب
    راه حل شما جواب داد
    سپاس از لطف شما
    فقط ی نکته ، من همین کد رو برای فیلد عددی که در
    before update قرار میدم به درستی کار میکنه ولی برای فیلد متنی نمیدونم چرا جواب نمیده ، علت خاصی داره ؟

  8. #8

    نقل قول: الزام در درج مقدار در فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    اینو امتحان کنید که داخل همون فیلد برگرده

    If IsNull(Me.Text0) Or Me.Text0 = "" Then
    MsgBox "توجه: اطلاعات این فیلد حتما باید مشخص شود"
    Cancel = True
    docmd.gotocontrol "Text0"
    End If
    دوست عزیز ، سلام و عرض ادب - از توجه و لطف شما هم ممنونم

  9. #9

    نقل قول: الزام در درج مقدار در فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط شاگرد آرام مشاهده تاپیک
    سلام . دوست عزیز کدتون رو به جای before update در رویداد on exit قرار بدین
    دوست عزیز ، سلام و عرض ادب
    راه حل شما جواب داد
    سپاس از لطف شما
    فقط ی نکته ، من همین کد رو برای فیلد عددی که درbefore update قرار میدم به درستی کار میکنه ولی برای فیلد متنی نمیدونم چرا جواب نمیده ، علت خاصی داره ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •