نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: گرفتن زمان (ساعت) بصورت آنلاین از سایتی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    Post گرفتن زمان (ساعت) بصورت آنلاین از سایتی

    سلام دوستان چطور میشه ساعت دیجیتالی سایت https://time.ir رو توی لیبل فرم نمایش داد و شروع به شمارش و تیک کردن کنه با کنترل تایمر
    کلا ساعتی میخوام که بدون اینکه از سیستم گرفته بشه چون ساعت های سیستم معمولا دقیق نیستن یا تنظیم نیستن روشی هس بشه بجز تایم سیستم از تایم دیگه ای استفاده کرد؟ که بصورت ران تایم باشه یعنی خروجی درحال تغییر ثانیه و .. باشه
    ثابت نباشه
    یعنی سایت هایی که زمان و ساعت دارن حالا بصورت جاوا اسکریپت هستن یا ... رو بشه چیزی مثل اون رو توی فرم سی شارپ اجرا کرد

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: گرفتن زمان (ساعت) بصورت آنلاین از سایتی

    با استفاده از HtmlAgilityPack هر بخش از صفحه که لازمه رو براحتی می توانید بخوانید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: گرفتن زمان (ساعت) بصورت آنلاین از سایتی

    بجز سایتهای آنلاین، روش دیگه ای هست که ساعت دقیق رو بشه گرفت؟

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: گرفتن زمان (ساعت) بصورت آنلاین از سایتی

    بله.
    با خواندن ساعت/زمان از شبکه، با استفاده از پروتکل NTP (که در همه سیستم عامل ها برای محاسبه دقیق زمان کنونی بر اساس مراجع ارائه دهنده اطلاعات تاریخ/زمان در اینترنت استفاده میشه).
    اول از همه در پروژه تون، در Package Manager Console دستور زیر را اجرا کنید:
    Install-Package NodaTime.NetworkClock

    سپس هر جا نیاز داشتید تاریخ/زمان رو از شبکه دریافت کنید چنین کدی رو اجرا کنید:
    string time = GetRealTimeInZone("Asia/Tehran").ToString("HH:m:s tt");


    توضیحات تکمیلی:
    پکیجی که عرض کردم نصب کنید برگرفته از این مخزن گیت هاب است. کد درونی این کتابخانه همانطور که در خط 24 این فایل مشخص است از سرور pool.ntp.org برای بدست آوردن زمان کنونی استفاده می کند و با مرور کدها مشخص است که با باز کردن یک سوکت، اطلاعات مورد نیاز از سایت فوق استخراج می شود.
    در صورت ترجیح می توانید سرور فوق را به چیزی مثل time.windows.com یا هر سرور مورد ترجیح دیگری که سریعتر پاسخ دهد تغییر دهید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: گرفتن زمان (ساعت) بصورت آنلاین از سایتی

    نصب نشد این خطا رو میده اینترنت هم فعال هست

     Adding 'NodaTime.NetworkClock 2.0.0' to gkmi.

    Uninstalling 'NodaTime.NetworkClock 2.0.0'.
    Successfully uninstalled 'NodaTime.NetworkClock 2.0.0'.
    Install failed. Rolling back...
    Install-Package : Could not install package 'NodaTime.NetworkClock 2.0.0'. You are trying to install this package into a project that targets '.NETFramework,Version=v4.5', but the
    package does not contain any assembly references or content files that are compatible with that framework. For more information, contact the package author.
    At line:1 char:1
    + Install-Package NodaTime.NetworkClock
    + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    + CategoryInfo : NotSpecified: (:) [Install-Package], InvalidOperationException
    + FullyQualifiedErrorId : NuGetCmdletUnhandledException,NuGet.PowerShell.Com mands.InstallPackageCommand

  6. #6

    نقل قول: گرفتن زمان (ساعت) بصورت آنلاین از سایتی

    نقل قول نوشته شده توسط remower مشاهده تاپیک
    نصب نشد این خطا رو میده اینترنت هم فعال هست

    Adding 'NodaTime.NetworkClock 2.0.0' to gkmi.

    Uninstalling 'NodaTime.NetworkClock 2.0.0'.
    Successfully uninstalled 'NodaTime.NetworkClock 2.0.0'.
    Install failed. Rolling back...
    Install-Package : Could not install package 'NodaTime.NetworkClock 2.0.0'. You are trying to install this package into a project that targets '.NETFramework,Version=v4.5', but the
    package does not contain any assembly references or content files that are compatible with that framework. For more information, contact the package author.
    At line:1 char:1
    + Install-Package NodaTime.NetworkClock
    + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    + CategoryInfo : NotSpecified: (:) [Install-Package], InvalidOperationException
    + FullyQualifiedErrorId : NuGetCmdletUnhandledException,NuGet.PowerShell.Com mands.InstallPackageCommand
    نسخه دات نت پروژه رو زیاد کن 4.6 یا 4.7 بزار

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: گرفتن زمان (ساعت) بصورت آنلاین از سایتی

    نسخه دات نت پروژه رو زیاد کن 4.6 یا 4.7 بزار
    فرمایش ایشان صحیح است.
    همان طور که از متن خطا مشخص است ورژن فریم ورک مورد استفاده شما 4.5 است که توسط کتابخانه مورد اشاره پشتیبانی نمی شود. من با 4.7.2 تست کردم مشکلی نداشت و کار کرد.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: گرفتن زمان (ساعت) بصورت آنلاین از سایتی

    ویندوز 10 نصب هست متاسفانه نت فرامورک بالاتر از ورژن 4.5 نصب نمیشه
    ورژن 4.6
    4.7
    4.7.2
    4.8
    دانلود کردم هیچکدوم نصب نشدن پیغام خطای همشون به این شکل بود
    .NET Framework 4.7 or a later update is already installed on this computer.

  9. #9
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: گرفتن زمان (ساعت) بصورت آنلاین از سایتی

    اگر فریم ورک نصب است کافیه روی اسم پروژه رایت کلیک کنید، Properties رو انتخاب کنید و ورژن فریم ورک رو بالا ببرید‌.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 21 تیر 1393, 00:46 صبح
  2. پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 26 مهر 1392, 07:49 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 02:27 صبح
  4. سرعت در دات نت و 32 بیتی.
    نوشته شده توسط brians2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 33
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1384, 05:30 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •