نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جدا سازی چند عدد و مقدار از یک لیست باکس

  1. #1

    جدا سازی چند عدد و مقدار از یک لیست باکس

    سلام روز همگی بخیر دوستان من یک لیست باکس دارم که مقدار زیر داخلش
    کد HTML:
    S: 1 J: 4S: 2 J: 2S: 3 J: 2S: 4 J: 3S: 5 J: 4
    ک توضیح کوچک می دهم ببنید S سوال که مقدارش جلوش نوشته J هم جواب که باز مقدارش جلوش نوشته حالا من به مشکل برخوردمه می خواستم مقدار S بگیرم و داخل یک متغیر قرار بدهم و مقدار J را در یک مقدار دیگر اگر درست بود پیغام درست باشه بده و گرنه خراب می خواستم بدونم ایا میشه با متد Split اینکار کرد یا نه راهی هست بشه این کار کرد ممنون دوستان می شوم

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: جدا سازی چند عدد و مقدار از یک لیست باکس

    سوال تون خیلی واضح نیست، اما بجای کار با استرینگ بهتره لیست باکس تون رو در حالت Multi Select قرار دهید و با بررسی پراپرتی SelectedItems (یا پیمایش پراپرتی Items و یافتن موارد انتخاب شده) کارتون رو انجام دهید.

  3. #3

    نقل قول: جدا سازی چند عدد و مقدار از یک لیست باکس

    استاد ممنون بابت پاسخ
    من می خواهم سوال اول که شماره 1 بگیرم و مقداره جواب کاربر که با J مشخص شده را هم بگیرام و داخل تابع قرار بدام
    و بعدا اگر دست بود جواب درست بهش بدام اما خوب برای جدا سازی به مشکل بر خوردمه
    S: 1 J: 4

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: جدا سازی چند عدد و مقدار از یک لیست باکس

    این کاراکترها و عدد معادل شون کجا و به چه صورت نگهداری می شوند؟

  5. #5

    نقل قول: جدا سازی چند عدد و مقدار از یک لیست باکس

    داخل دیتابیس جواب درست سوالات قرار دارد استاد من داخل سرچی که داشتم به یک مثال که بسیار شبیه کار منه بر خوردمه
    بحث گرفتن مختصات صفحه می باشد
    X: 659 Y: 45
    X: 638 Y: 51
    X: 597 Y: 47
    X: 567 Y: 47


    من دقیقا مثل همین می خواهم انجام بدم فرض من اینکه X سوال منه و Y جواب سوالی که کاربر بهم داده می خواهم اینها را اول جدا سازی کنم خوب چون دوتا اسپیس هست بینشون به مشکل بر می خواهم و اینکه من باید اول بیام مقادیر X: 659 Y: 45 و غیر را جدا کنم بعدا دوباره بروم سرغ مقادر اصلی که همون X ,Y هست این کار همون چیزی که من باید انجام بدام اما خوبه چون از لیست باکس اسفاده می کنم نمی دانم باید چکار کنم

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: جدا سازی چند عدد و مقدار از یک لیست باکس

    به چه صورت تو لیست باکس نمایش میدی؟
    یک اسکرین شات بگیر بعنوان ضمیمه در پاسخ قرار بده (موقع پاسخ دادن حالت پیشرفته رو کلیک کن).

  7. #7

    نقل قول: جدا سازی چند عدد و مقدار از یک لیست باکس

    استاد این پایان کار وقتی پایان زد می خواهم بهش بگم سوال اول جواب درسته دومی خرابه و تا اخر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: جدا سازی چند عدد و مقدار از یک لیست باکس

    سلام


    private void CheckAnswer()
    {
    var regex = new Regex(@"\d+", RegexOptions.Singleline);


    foreach (var item in listBox1.Items)
    {
    var matches = regex.Matches(item.ToString()).Cast<Match>().Selec t(match => int.Parse(match.Value)).ToList();


    var question = matches[0]; //شماره سوال
    var answer = matches[1]; //شماره جواب


    //کنترل درستی پاسخ و برگرداندن نتیجه
    }
    }
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره سازی یک آرایه در لیست پیوندی یا لینک لیست (Link List)
    نوشته شده توسط ferry_2020 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 آبان 1395, 18:23 عصر
  2. سوال: پیاده سازی نوع داده لیست کلی و پویا ( شبیه لیست در زبان LISP
    نوشته شده توسط hedieh_h در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 تیر 1394, 17:19 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 آبان 1393, 00:43 صبح
  4. سوال: لیست دروس رشته بازی سازی
    نوشته شده توسط mehdi_vatan در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 مرداد 1389, 09:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •