نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اصلاح زمان نرم افزار

  1. #1

    اصلاح زمان نرم افزار

    با سلام وقت همگی بخیر دوستان گرامی من به لطفا استاد کرامتی توانستم زمان به صورت انلاین دریافت کنم و الان مرحله اصلاح زمان نرم افزارم رسید
    ببنید من این کد برای زمان خودم دارم
    private void Time_Tick(object sender, EventArgs e) 
    {
    Time2.Text = DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss.fff");
    }

    الان می دانم که 100 میلی ثانیه زمان من عقب هست الان می خواهم ساعت نرم افزارم اصلاح کنم و این 100 میلی ثانیه را بهش اضافه کنم خوب مشکل اینجاست نمی دانم چطوری باید این کار کنم می خواستم من راهنمایی کنید ممنون شما هستم

  2. #2

    نقل قول: اصلاح زمان نرم افزار

    دوستان کسی می تواند به من کمک کنند؟

  3. #3

    نقل قول: اصلاح زمان نرم افزار


  4. #4

    نقل قول: اصلاح زمان نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    سلام و تشکر فقط یک نکته می مانند که من با کلید روی یک دکمه باید این کار کنم حالا چطوری می توانم ؟من که بالای صفحه ساعتم استارت زدم و همینطوره داره میره جلو؟

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اصلاح زمان نرم افزار

    نیاز به اینکه StopWatch یا چیزی مثل آن داشته باشید نیست، کافی هست به ازای هر DateTime ای که بدست آورده اید متد AddMilliSecconds(100) را فراخوانی کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •