نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: برنامه تبدیل md5 به hash و بعد تبدیل به عدد

  1. #1

    برنامه تبدیل md5 به hash و بعد تبدیل به عدد

    سلام بچه ها
    من یه برنامه میخام که بتونه کد md5 به hash تبدیل کنه و بعد به عدد تبدیل کنه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: برنامه تبدیل md5 به hash و بعد تبدیل به عدد

    سوال تون واضح نیست، MD5 خودش یک نحوه نمایش از Hash است.

    دقیقا می خواهید چکار کنید؟

  3. #3

    نقل قول: برنامه تبدیل md5 به hash و بعد تبدیل به عدد

    میخام کد md5 یا حالا hash به عدد تبدیل کنم

  4. #4

    نقل قول: برنامه تبدیل md5 به hash و بعد تبدیل به عدد

    نقل قول نوشته شده توسط pure_love مشاهده تاپیک
    میخام کد md5 یا حالا hash به عدد تبدیل کنم
    MD5 یک hash ئه 128 بیتی (16 بایتی) است که اندازه بزرگی داره، لذا اگر بخواهید که به یک عدد 128 بیتی تبدیل بشه، در انواع داده ای صحیح عمومی که بزرگترین شون 64 بیتی است جا نخواهد شد. انواع داده ای بزرگتری مثل BigInteger هست ولی یک نوع داده عمومی نیست.
    می توانید hash رو بصورت رشته ای نگهداری کنید. به همین دلیل معمولا hash رو بصورت یک رشته مبنای 16 نمایش میدن، نه عدد.

    var md5 = System.Security.Cryptography.MD5.Create();
    var input = Encoding.UTF8.GetBytes("This is a sample");
    var hash = md5.ComputeHash(input);
    var output = new StringBuilder();
    for (var i = 15; i >= 0; i--)
    {
    output.Append(hash[i].ToString("X2"));
    }
    MessageBox.Show(output.ToString());


    اگر بخواهید حتما عدد باشه از BigInteger استفاده کنید، البته باید به System.Numerics.dll در پروژه تون رفرنس بدهید :

    var md5 = System.Security.Cryptography.MD5.Create();
    var input = Encoding.UTF8.GetBytes("This is a sample");
    var hash = md5.ComputeHash(input);
    var bigInteger = new System.Numerics.BigInteger(hash);
    MessageBox.Show(bigInteger.ToString());

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل رشته به hash
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1391, 12:02 عصر
  2. سوال: طول یک رشته hash شده
    نوشته شده توسط pooya1072 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1391, 17:16 عصر
  3. اين برنامه چگونه hash شده
    نوشته شده توسط HadiVB در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 10:17 صبح
  4. سوال: hash کردن رمز عبور
    نوشته شده توسط itgirl20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 21:42 عصر
  5. برگرداندن مقدار اصلی بعد از hash کردن
    نوشته شده توسط AmirAlimadadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1387, 15:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •