نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اجرای کد بصورت میلی ثانیه در ساعت مشخصی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    اجرای کد بصورت میلی ثانیه در ساعت مشخصی

    با nodatime
    تایم بصورت
    HH:m:s:fff
    یه کدی تو میلی ثانیه یک تایم مدنظرمون اجرا بشه
    بعنوان مثال در ساعت 12:20:10:250 و 12:20:10:580 در ثانیه 10، دو بار کد در میلی ثانیه 250 و 580 اجرا بشه یعنی در یک ثانیه طبق میلی ثانیه که مشخص میکنیم دوبار کد اجرا بشه

    if (label1.text=="12:20:10:250){
    کد
    }


    if (label1.text=="12:20:10:580){
    کد
    }

    کد در کنترل تایمر رو یک میلی قرار دادم ولی هیچ اتفاقی نمیفته ک انگار از این میلی ثانیه میگذره توان اجرا در میلی ثانیه رو نداره
    ولی با ثانیه مشکلی نداره
    آخرین ویرایش به وسیله remower : شنبه 08 شهریور 1399 در 21:57 عصر

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اجرای کد بصورت میلی ثانیه در ساعت مشخصی

    تایمر پیش فرض خود Windows Forms دقتش بسیار کمه و نمی تونه زمان های زیر یک ثانیه رو درست هندل کنه.

    اینجا را ببینید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: اجرای کد بصورت میلی ثانیه در ساعت مشخصی

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    تایمر پیش فرض خود Windows Forms دقتش بسیار کمه و نمی تونه زمان های زیر یک ثانیه رو درست هندل کنه.

    اینجا را ببینید.
    آقای کرامتی بابت کمک سری قبلی در مورد ساعت nodatime ممنونم که معرفی کردین کارم شد مشکل با تایم و اجرای اون ندارم چون تایم با nodatime دقیق تر از ساعت سیستم هس . مشکل اینه که کنترل تایمر همونطور که خودتون گفتین زیر یک ثانیه یعنی در اجرای کد در میلی ثانیه ها دقت زیادی نداره من اگه میلی ثانیه رو در تایم تنها HH:m:s:f قرار بدم یه میلی ثانیه تک رقمی باشه کنترل تایمر جواب میده برای اجرای کد ولی اگه تایم رو بصورت HH:m:s:fff قرار بدم براحتی تایمر از میلی ثانیه ک سه رقمیه عبور میکنه و کدی ک میخام رو اجرا نمیکنه حالا چون من if رو لیبل قرار دادم ک تو زمانی ک مشخص کردم کد اجرا بشه و اینکه از کتابخونه nodatime استفاده میکنم کنترل تایمر دقیقی نیست که بتونه کدها رو در میلی ثانیه های سه رقمی fff بخوبی و دقیق اجرا کنه؟
    اون لینک رو نگاه کردم ولی طرز استفاده ازش رو درست نفهمیدم ک چطور باید با nodatime هماهنگش کنم

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اجرای کد بصورت میلی ثانیه در ساعت مشخصی

    نیازی به هماهنگ کردن اون کتابخانه با NodaTime نیست، چون کار اولی فقط بدست آوردن زمان آنلاین است و خروجی رو در نهایت در قالب DateTime ارائه میده و در اون نقطه کارش تمام میشه.

    کدی که لینک دادم با استفاده از StopWatch و کلاسهای مشابه کار می کنه، بنابراین می تونه در حد میکروثانیه پاسخ بده.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: اجرای کد بصورت میلی ثانیه در ساعت مشخصی

    متاسفانه به اون نتیجه دلخواه نرسیدم هنگ میکنه و این که بدون ایف لیبل که بالا نوشتم کار میکنه واقعا عجیبه کنترل تایمر با اینکه interval = 1 قرار دادم از میلی ثانیه سه رقمی عبور میکنه و کاری نمیکنه چون من طبق ساعت دقیقه ثانیه و میلی ثانیه آنلاین میخوام کدی اجرا بشه stopwatch جواب نمیده و بقیه coundown time ها هم با sleep هس ک برنامه رو یجورایی ب حالت هنگ درمیاره

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: اجرای کد بصورت میلی ثانیه در ساعت مشخصی

    کلا راهی نیست که مثلا بشه طبق ساعت مثلا همین nodatime
    HH:m:s:fff رو در ساعت بعنوان مثال 23:10:00:154 یه کدی اجرا کرد اینجا مشکل اصلی میلی ثانیه هس که تایمر از رو لیبل بصورت ایف چون سه رقمیه fff نمیخونه

  7. #7

    نقل قول: اجرای کد بصورت میلی ثانیه در ساعت مشخصی

    اینو مینویسم دقیق نیست شاید ولی کار میکنه!


    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = DateTime.Now.ToString("hh:mm:ss:fff ");



    if (DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss:fff").Substring(0 , 2) == "01" && DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss:fff").Substring(3, 2) == "22"&& DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss:fff").Substring(6, 2) == "00"&&DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss:fff").Substr ing(9,1) == "2")
    {
    label2.Text = "yes";
    }
    if (DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss:fff").Substring(0 , 2) == "01" && DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss:fff").Substring(3, 2) == "22" && DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss:fff").Substring(6, 2) == "00" && DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss:fff").Substring(9, 1) == "5")
    {
    label3.Text = "no";


    }


    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 26 مهر 1392, 07:49 صبح
  2. سوال: اجرای یک قطعه از برنامه راس ساعت خاصی
    نوشته شده توسط Tasnim در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 شهریور 1389, 14:49 عصر
  3. می خوام توی تاریخ و سا عت خاصی متنی نمایش داده بشه
    نوشته شده توسط mehdi_kamari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1387, 16:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •