نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چاپ نشدن فیلدهای خالی در گزارش گیری با StimulSoft

  1. #1

    Question چاپ نشدن فیلدهای خالی در گزارش گیری با StimulSoft

    با سلام و احترام خدمت همه عزیزان
    بنده میخوام توی فاکتور فروش توضیحات مربوط به کالا چاپ بشه.
    منتهی بعضی از کالاها ، فیلد توضیحات شون خالی هست ، برا همین نمیخوام اونا چاپ بشن
    برای این کار باید چکار کنم؟
    در واقع فقط فیلدهایی که null هستن چاپ نشن (حتی کادر خالی Border هم چاپ نشه)
    اگر منظورم رو خوب نتونستم برسونم لطفا عکس ها رو ببنید
    سطر شماره 2 و شماره 3 (ستاره قرمز) فاقد توضیحات هستن ولی جای خالیشون چاپ میشه
    میخوام نتیجه مثل عکس دومی بشه نه عکس اول!
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

    aaa.jpg

    bbb.jpg
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg bbb.jpg‏ (93.9 کیلوبایت, 15 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله yalisalar : چهارشنبه 12 شهریور 1399 در 17:10 عصر

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    44
    پست
    6,340

    نقل قول: چاپ نشدن فیلدهای خالی در گزارش گیری با StimulSoft

    یکی از مزایای استیمول ریپورت به نسبت بقیه ابزارهای گزارش سازی این است که می توانید به ازای هر بخشی که نیاز دارید اسکریپت بنویسید.

    کاری که می خواهید انجام دهید در صورتی که جدول یا ردیف فوق به یک Data Band متصل باشد شدنی است. می توانید برای نمایش اش شرط تعیین کنید.

  3. #3

    نقل قول: چاپ نشدن فیلدهای خالی در گزارش گیری با StimulSoft

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    یکی از مزایای استیمول ریپورت به نسبت بقیه ابزارهای گزارش سازی این است که می توانید به ازای هر بخشی که نیاز دارید اسکریپت بنویسید.

    کاری که می خواهید انجام دهید در صورتی که جدول یا ردیف فوق به یک Data Band متصل باشد شدنی است. می توانید برای نمایش اش شرط تعیین کنید.

    بله همگی به یک Data Band متصل هستن. کدهای مختلف و راه های مختلفی رو تست کردم. ولی متاسفانه موفق نشدم.
    ممکنه بیشتر راهنمایی کنید یا اسکریپت مربوطه رو بنویسید برام
    ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: چاپ نشدن فیلدهای خالی در گزارش گیری با StimulSoft

    از خصوصیت های enable - filter - isnull و... استفاده کردم ولی به جواب دلخواه نرسیدم

    حتی اومدم Data Band اصلی رو از فیلد توضیحات با Child Bandجدا کردم

    بدک نشد ولی بازم یه یه کد نیاز داشتم که مثلا بگم ، وقتی فیلد توضیحات خالی بود ، Child Band چاپ نشه

    هرچی تلاش کردم بی نتیجه بود

    دوستان لطفا مضایقه نکنن

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    44
    پست
    6,340

    نقل قول: چاپ نشدن فیلدهای خالی در گزارش گیری با StimulSoft

    لطفا اسکریپت جدول + فایل گزارش رو زیپ کنید ضمیمه کنید تا یک تست رویش بزنم.

  6. #6

    نقل قول: چاپ نشدن فیلدهای خالی در گزارش گیری با StimulSoft

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    لطفا اسکریپت جدول + فایل گزارش رو زیپ کنید ضمیمه کنید تا یک تست رویش بزنم.
    سلام وقت همه ی دوستان بخیر
    عذرخواهی بابت تاخیر ، فایل گزارش محل کارم بود.
    تشکر فراوان بابت عنایت ویژه تون
    فایل رو به دو صورت ارسال کردم. با استفاده از یک Data Band و با استفاده از Child Band
    که برام هیچ فرقی ندارن ، هر کدوم جواب بده خوبه
    ولی بنظر خودم استفاده از Child Band اصولی تر باشه
    FACTOR.zip
    FACTOR.zip
    آخرین ویرایش به وسیله yalisalar : شنبه 15 شهریور 1399 در 09:47 صبح

  7. #7

    آیا اعمال فیلتر بصورت مستقل روی دو دیتا باند که از یک جدول مشترک استفاده میکنن شدنیه ؟

    آیا اعمال فیلتر بصورت مستقل روی دو دیتا باند که از یک جدول مشترک استفاده میکنن شدنیه ؟
    ایا میشه در استیمول سافت ، از فیلتر طوری استفاده کرد که فقط و فقط بر روی یک فیلد Data Band اعمال بشه و روی Data Bandهای دیگه اعمال نشه ؟

    فرض کنید یک جدول داریم و برای این جدول دو تا Data Band قرار دادیم.
    میشه کاری کرد که فیلتر فقط روی یکی از اون Data Band ها اعمال بشه و روی اون یکی اعمال نشه؟!
    حالا یکیش مستر باشه یا نباشه خیلی مهم نیست
    تصویر پایین رو مشاهده کنید

    دیتا باند.jpg

    هر دو Data Band به یک جدول مشترک متصل هستن
    هر وقت روی Data Band2 فیلتر اعمال میکنم بر روی Data Band1 هم اعمال میشه
    ولی میخوام فقط و فقط روی Data Band 2 اعمال بشه و روی اون یکی اعمال نشه!

  8. #8

    نقل قول: آیا اعمال فیلتر بصورت مستقل روی دو دیتا باند که از یک جدول مشترک استفاده میکنن شدنیه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط yalisalar مشاهده تاپیک
    آیا اعمال فیلتر بصورت مستقل روی دو دیتا باند که از یک جدول مشترک استفاده میکنن شدنیه ؟
    شاید با این روش بشه به نتیجه رسید!
    هر چند که توی خروجی ، ابتدا سطرهای دیتا باند1 بطور کامل چاپ میشه و بعدش میاد سراغ چاپ سطرهای دیتا باند 2 و جدا جدا چاپ میشن
    ولی شاید با دستکاری رندرینگ و ... بشه

  9. #9

    نقل قول: چاپ نشدن فیلدهای خالی در گزارش گیری با StimulSoft

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    لطفا اسکریپت جدول + فایل گزارش رو زیپ کنید ضمیمه کنید تا یک تست رویش بزنم.
    سلام به همه ی دوستان به ویژه رییس بزرگ ، تلاش های ما که بی نتیجه بود از شما خبری نشد
    هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم




  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    31
    پست
    7,928

    نقل قول: چاپ نشدن فیلدهای خالی در گزارش گیری با StimulSoft

    میتونی با حالت ریلیشن راحت این مورد اجرا کنی
    اطلاعات اول یک دیتاتیبل و توضیحات دیتاتیبل 2 و با کلید به هم ریلیشن کنید. اگر باشه میاد اگه نباشه نمیاد

  11. #11

    نقل قول: چاپ نشدن فیلدهای خالی در گزارش گیری با StimulSoft

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    میتونی با حالت ریلیشن راحت این مورد اجرا کنی
    اطلاعات اول یک دیتاتیبل و توضیحات دیتاتیبل 2 و با کلید به هم ریلیشن کنید. اگر باشه میاد اگه نباشه نمیاد
    ممنون بابت راهنمایی تون
    بله دقیقا راهکارش اینه ، و کاملا هم درسته. این پیشنهاد رو داده بودم ولی به دلایلی امکان پذیر نبود
    چون متاسفانه بنده از اواخر پروژه به جمع اضافه شدم ، برا همینم طراحی تیبل ها رو بنده انجام ندادم و امکان تغییر در تیبل ها هم مقدور نیست

    حالا به نظرتون راه دیگه ایی غیر از ریلیشن وجود نداره؟ از طریق اسکریپت نویسی در استیمول یا هر راه دیگه ایی؟!!

    ارتباط استیمول سافت با داده ها به صورت زیر هست:
    DataBand - Object.jpg

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSoft
    نوشته شده توسط pesare در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1396, 10:56 صبح
  2. سوال: مشکل در اجرای دوباره stimulsoft
    نوشته شده توسط mohammad1314 در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 17 فروردین 1394, 17:50 عصر
  3. گزارش از لیبل های فرم با stimulsoft
    نوشته شده توسط mmzz91 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 فروردین 1394, 20:49 عصر
  4. سوال: تفاوت Stimulsoft Reports.Net با Stimulsoft Reports Ultimate چیست
    نوشته شده توسط mehran63 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1391, 23:02 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •