نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تشخیص شماره موجود در تلگرام

  1. #1

    تشخیص شماره موجود در تلگرام

    سلام دنبال سورسی هستم یا کتاب خانه ای که بتونه بگه شماره ای در تلگرام موجود هست یا خیر؟

    از این تاپیک هم استفاده کردم ولی به جواب درستی نرسیدم چون به شماره هایی که حتی وجود خارجی ندارن و عضو تلگرام نیستن جواب بله برای وجودشان در تلگرام صادر میکنه.

    https://barnamenevis.org/showthread....B1%D8%A7%D9%85

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: تشخیص شماره موجود در تلگرام

    سلام. توی تاپیکی که گفته بودید جواب Ramtinak (کلیک کنید) این کاری ک میخواید رو گویا انجام میده فقط باید.

    https://github.com/sochix/TLSharp/
    برای کار با تلگرام از پروژه گیتهاب بالا میتونید استفاده کنید.
    توی اولین قدم شما باید مراحل ورود به تلگرام رو پیاده سازی کنید.
    بعد از پیاده سازی ورود ، باید شماره ای که میخواهید بررسی کنید که تووی تلگرام عضو هست یا نه رو به لیست مخاطبین تلگرام اضافه کنید و بعد بررسی بشه که عضو هست یا نه

    یک نمونه کد از منبع

    TLVector<TLInputPhoneContact> vectorInputPhoneContact = new TLVector<TLInputPhoneContact>();
    vectorInputPhoneContact.Add(new TLInputPhoneContact
    {
    FirstName = "FirstName",
    LastName = "LastName",
    Phone = "111111111"
    });

    TLImportedContacts importedContacts = await telegramClient.SendRequestAsync<TLImportedContacts >(new TLRequestImportContacts
    {
    Contacts = vectorInputPhoneContact
    });

    // Result in importedContacts.Users.Count count users added
    TLVector<TLAbsUser> vectorAbsUser = importedContacts.Users;
    foreach (TLAbsUser absUser in vectorAbsUser)
    {
    if (absUser.GetType() == typeof(TLUser))
    {
    TLUser user = (TLUser)absUser;
    File.AppendAllText("results.txt", String.Format("Id: {0}\nAccessHash: {1}\nFirstName: {2}\nLastName: {3}\nPhone: {4}\nUsername: {5}\n\n", user.Id, user.AccessHash, user.FirstName, user.LastName, user.Phone, user.Username));
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. تشخیص ناحیه کد با ناحیه داده
    نوشته شده توسط k1.technology در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 08:06 صبح
  2. سوال: نحوه تشخیص اتصال فلش مموری به کامپیوتر و تشخیص برنامه از داخل فلش مموری؟
    نوشته شده توسط asgharjoon2 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1391, 12:13 عصر
  3. پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1390, 16:45 عصر
  4. سوال: تشخیص فرمت
    نوشته شده توسط slayermind در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1388, 00:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •