نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارسال دیتا از کنترلر به ویو

  1. #1

    ارسال دیتا از کنترلر به ویو

    سلام دوستان من تازه php دارم یاد میگیرم ، یه مشکلی دارم
    توی کنترلر زیر با کد نوشته شده به درستی اسلاید شومو از model میگیرم و میفرستم به view

    $slider1= $this->model->getSlider1();
    $data=['slider1_img'=>$slider1];
    $this->view('index/index',$data);
    حالا سوالم اینه اگر بخوام یه مقدار دیگه رو از از یه table دیگه بگیرم و بفرستم عین زیر مینویسم که خطا داره . ممنون میشم راهنمایی کنید .
    $slider1= $this->model->getSlider1();
    $data=['slider1_img'=>$slider1];

    $product= $this->model->getproduct();
    $data=['productlist'=>$product];

    $this->view('index/index',$data);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارسال دیتا از کنترلر به ویو

    دوست عزیز وقتی سوال میکنی اطلاعات کامل رو بنویس .... کسی که پاسخ میده که نباید حدس بزنه مشکل چیه
    اول اینکه اگه از فریم ورک استفاده میکنی , 100 ها فریم ورک داریم ما که کداشون با هم فرق میکنه پس باید قید کنی چی استفاده میکنی
    دوم و مهمتر از همه متن اررورت کو ؟ بدون دیدن اررور چجوری میشه فهمید مشکل از چیه

    اگه از slider1_img اشکال میگیره که همیچن چیزی وجود نداره مشکل از این خطه

    $data=['productlist'=>$product];

  3. #3

    نقل قول: ارسال دیتا از کنترلر به ویو

    عذر خواهی میکنم بابت ندادن توضیحات کافی
    من از هیچ فریم ورکی استفاده نمیکنم ، php mvc دارم یاد میگیرم به همین دلیل همون php هست.
    حالا مشکلم اینه که :
    توی قطعه کد اول : اسم عکس های اسلاید شومو از تابع getSlider1 توسط model میگیرم و میفرستم به view که درست انجام میشه .توی قطعه کد دوم خط 3و 4 اشتباهه ظاهرا ، کاری که الان میخوام بکنم اینکه دقیقا عین بخش اول که مقدار اسلایدشو گرفتم ، میخوام محصولاتمو توسط یه تابع به اسم getproduct بگیرم و مجددا عین حالت اول بفرستم به همون view قبلی.
    خط 3 و 4 نوشتم ولی میدونم syntax غلطی داره . چون $data رو دوبار مقدار دهی کردم . چطوری میتونم با $data اطلاعات دوتا تابع به ویو بفرستم ؟

    یه سوال دیگه هم داشتم ، من html, css,jquery در یه حد یاد گرفتم , الان وارد php شدم ، مفهوم mvc هم درک کردم ، ایا کامل php کار کنم یاد بگیرم بعد وارد یه فریم ورک بشم یا از همین مرحله میتونم شروع یادگیری فریم ورک انجام بدم؟، چون گفتین کد فریم ورک های مختلف فرق میکنه ، یاد گرفتن کامل دستورات php اضافه کاری نمیشه ؟ممنون اگر پاسخ بدین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارسال دیتا از کنترلر به ویو

    اگه اررورت رو بزاری خیلی بیشتر از توضیحاتی که به درد نمیخوره کمک میکنه
    مهم نیست سیستمت چیکار میکنه و اینکه اسلایدر رو از دیبتیاس میگیری هم واضحه از روی کد ... شما اگه یک a یا b رو اشتباه تایپ کرده باشی توی اررور میگه این رو اشتباه تایپ کردی و من میگم اصلاح کن دیگه اینکه سیستم عملکردش چیه نه کمکی میکنه به فهم این اررور نه به حلش ربطی داره
    دیگه اینکه من که کد شما رو نمیبینم ... نمیدونم تو خط 3 و 4 چی نوشتی که اگرم میدیدم بازم بدون اررور به درد نمیخورد
    چون اگه مشکلت اون چیزیه که من حدس میزنم , شما ارورر سینتکس هم نداری که با نگاه کردن به کد بشه متوجه شد ... سینتکس وقتیه که اشتباه تایپی داری یا یه چیزی که باید بزاری مثل ; رو نمیزاری ... ولی شما داری یه اشتباه منطقی انجام میدی
    لطفا حتما متن اررورت رو کپی کن بزار وقتی سوال میپرسی

    وقتی داری اولین مقدار ور میریزی توی آرایه چون چیزی دیگری توش نیست میتونی اینجوری بنویسی

    $data=['slider1_img'=>$slider1];


    ولی وقتی چیزی تشو بود اینجوری مقدار دهی کنی مقدار قبلی رو پاک میکنه


    $data['otherthing'] = 'stuff';




    یه سوال دیگه هم داشتم ، من html, css,jquery در یه حد یاد گرفتم , الان  وارد php شدم ، مفهوم mvc هم درک کردم ، ایا کامل php کار کنم یاد بگیرم  بعد وارد یه فریم ورک بشم یا از همین مرحله میتونم شروع یادگیری فریم ورک  انجام بدم؟، چون گفتین کد فریم ورک های مختلف فرق میکنه ، یاد گرفتن کامل   دستورات php اضافه کاری نمیشه ؟ممنون اگر پاسخ بدین



    php رو باید خوب یاد بگیری همه فریم ورک ها از php استفاده میکنن ... مثلا شما بلد نیستی به آرایه آیتم اضافه کنی و داری رونویسش میکنی که این ربطی به فریم ورک نداره و پایه php هستش
    ولی خب یه سری موارد هست که زیاد کاربرد نداره و نیاز نیست به یادگیریشون در این مرحله و میتونه وقتت رو تلف کنه ... مثلا نوشتن و ذخیره فایل های متنی و عکس و این جور چیزا
    کار با آرایه , کار با توابع و شیگرایی مهم ترین بخش هاش هستن که باید خوب یادبگیری اگه اینا رو خیلی خوب بلد باشی میتوین بری فریم ورک یاد بیگری
    فریم ورک هم معمولا در هر برهه زمانی 1-2 تا مطرح هست که سهم بزرگی از بازار کار رو اختصاص میدن به خودشون کافیه اونا رو یا دبگیری که الان laravel هستش

  5. #5

    نقل قول: ارسال دیتا از کنترلر به ویو

    پیغام خطا.jpg
    سلام . ممنون از توضیحات ، تصویر بالا تصویر خطا

    دوتا خطای اول و دوم برای کد زیر داده (خط 42و43)


    <?php
    $data=$data['slider1_img'];
    foreach ($data as $slider) {
    ?>

    <a href="<?= $slider['link'] ?>" class="item">
    <img src="<?= $slider['img'] ?>">
    </a>
    <?php
    }
    ?>


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارسال دیتا از کنترلر به ویو

    مشکل همونه که گفتم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1398, 12:59 عصر
  2. سوال: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1394, 16:50 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 17:52 عصر
  4. اتصال دیتای سورس گریدویو داخلی به تکس باکس گرید ویو اصلی
    نوشته شده توسط mostafa_tak2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •