نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: passing text box value to SqlConnection

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    passing text box value to SqlConnection

    سلام من کانکشن استرینگ رو در یک تکست باکس نوشتم و SqlConnection رو در فرم لود از تکست باکس فراخوانی میکنم ولی موفق نبودم ممنون میشم دوستان بفرمایید را صحیح اینکار چیه سپاسگزارم.

    "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\DB_ِDesign.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"



      Dim con As New SqlConnection(TextBox1.Text.ToString) 
    Dim cmd As New SqlCommand
    Dim da As New SqlDataAdapter
    Dim ds As New DataSet
    con.Open()

  2. #2

    نقل قول: passing text box value to SqlConnection

    سلام
    چه خطایی رخ میده؟ اگر تکست باکس شما از قبل مقدار داشته باشه ، منطقا نباید خطا بده
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: passing text box value to SqlConnection

    سپاسگزارم از شما بله تکست باکس دارای مقدار هست و اگر خود کانکشن استرینگ رو در خط اول درج کنم بدون اشکال کار میکنه در پست اول تکست باکس1 بود در این پست تکست باکس 6 لطفا این تغییر را خطا فرض نکنید متن تکست باکس هم دقیقا کانکشن پست اوله که از تکست باکس کپی کردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : جمعه 14 شهریور 1399 در 09:38 صبح

  4. #4

    نقل قول: passing text box value to SqlConnection

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    سپاسگزارم از شما تکست باکس دارای مقدار هست
    دو طرف connection string تون کاراکتر " داره؟
    double quotation های دو طرف رشته رو صرفا در کد می نویسید تا ابتدا و انتهای رشته مشخص بشه، نه در TextBox.Text
    در داخل TextBox در دو طرف connection string نباید کاراکتر " باشه. بجای "...=Data Source" باید ...=Data Source باشه.
    در ضمن ()Text.ToString نکنید، Text خودش String ئه، تبدیل ()ToString لازم نداره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: passing text box value to SqlConnection

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    دو طرف connection string تون کاراکتر " داره؟
    double quotation های دو طرف رشته رو صرفا در کد می نویسید تا ابتدا و انتهای رشته مشخص بشه، نه در TextBox.Text
    در داخل TextBox در دو طرف connection string نباید کاراکتر " باشه. بجای "...=Data Source" باید ...=Data Source باشه.
    در ضمن ()Text.ToString نکنید، Text خودش String ئه، تبدیل ()ToString لازم نداره.

    سپاسگزارم پاسخ شما هم راه حل بود هم آموزش . مشکلم حل شد سپاس

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: passing text box value to SqlConnection

    در حال حاضر من کانکشن و دستورات اسکیو ال را برای فراخوانی عکس از دیتابیس ، از این کلاس استفاده میکنم

    Imports System.Data.SqlClient

    Public Class DataAccess




    Private ConStr As String = "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DB_ِDesign.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"
    Private SqlCon As New SqlConnection
    Public SqlCmd As New SqlCommand
    Public SqlDR As SqlDataReader


    Public Sub ConOpen()


    Try
    SqlCon.ConnectionString = ConStr
    SqlCon.Open()
    Catch ex As Exception
    'خطا در اتصال به بانک اطلاعاتی
    End Try
    End Sub


    Public Sub ConClose()
    SqlCon.Close()
    End Sub


    Public Function ExecNonQuery(ByVal Query As String) As Integer
    SqlCmd.Connection = SqlCon
    SqlCmd.CommandText = Query
    ExecNonQuery = SqlCmd.ExecuteNonQuery
    End Function


    Public Sub ExecReader(ByVal Query As String)
    SqlCmd.Connection = SqlCon
    SqlCmd.CommandText = Query
    SqlDR = SqlCmd.ExecuteReader
    End Sub




    و برای فراخوانی عکس از دیتا بیس به این شکل :

     Dim DB As New DataAccess 
    Dim Table As New DataTable
    DB.ConOpen()
    DB.SqlCmd.Parameters.AddWithValue("@Code", Code)
    DB.ExecReader("SELECT Master FROM Pic WHERE Code = @Code")
    Table.Load(DB.SqlDR)
    If Table.Rows.Count > 0 Then
    Dim BytBlobData() As Byte = Table.Rows(0).Item(0)
    Dim BlobData As New MemoryStream(BytBlobData)
    PicCtrl.Image = Image.FromStream(BlobData)
    DB.ConClose()


    و بدون مشکل کار میکنه. الان میخوام کانکشن استرینگ موجود در کلاس رو از یک تکست باکس لود کنم با کد زیر ولی موفق نبودم لطفا راهنمایی بفرمایید

    Private ConStr As String = frmMain.،Textbox1.Text

  7. #7

    نقل قول: passing text box value to SqlConnection

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    در حال حاضر من کانکشن و دستورات اسکیو ال را برای فراخوانی عکس از دیتابیس ، از این کلاس استفاده میکنم

    Imports System.Data.SqlClient

    Public Class DataAccess




    Private ConStr As String = "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DB_ِDesign.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"
    Private SqlCon As New SqlConnection
    Public SqlCmd As New SqlCommand
    Public SqlDR As SqlDataReader


    Public Sub ConOpen()


    Try
    SqlCon.ConnectionString = ConStr
    SqlCon.Open()
    Catch ex As Exception
    'خطا در اتصال به بانک اطلاعاتی
    End Try
    End Sub


    Public Sub ConClose()
    SqlCon.Close()
    End Sub


    Public Function ExecNonQuery(ByVal Query As String) As Integer
    SqlCmd.Connection = SqlCon
    SqlCmd.CommandText = Query
    ExecNonQuery = SqlCmd.ExecuteNonQuery
    End Function


    Public Sub ExecReader(ByVal Query As String)
    SqlCmd.Connection = SqlCon
    SqlCmd.CommandText = Query
    SqlDR = SqlCmd.ExecuteReader
    End Sub




    و برای فراخوانی عکس از دیتا بیس به این شکل :

     Dim DB As New DataAccess 
    Dim Table As New DataTable
    DB.ConOpen()
    DB.SqlCmd.Parameters.AddWithValue("@Code", Code)
    DB.ExecReader("SELECT Master FROM Pic WHERE Code = @Code")
    Table.Load(DB.SqlDR)
    If Table.Rows.Count > 0 Then
    Dim BytBlobData() As Byte = Table.Rows(0).Item(0)
    Dim BlobData As New MemoryStream(BytBlobData)
    PicCtrl.Image = Image.FromStream(BlobData)
    DB.ConClose()


    و بدون مشکل کار میکنه. الان میخوام کانکشن استرینگ موجود در کلاس رو از یک تکست باکس لود کنم با کد زیر ولی موفق نبودم لطفا راهنمایی بفرمایید

    Private ConStr As String = frmMain.،Textbox1.Text
    Private ConStr As String در زمانی مقدار میگیره که شیء از کلاس DataAccess ایجاد میشه، پس یا باید همون موقع که شیء DataAccess رو میسازید به ConStr مقدار TextBox1.Text رو برسونید یا ConStr تون رو Public کنید تا بعدا از بیرون کلاس DataAccess بشه بهش مقدار داد. وگرنه ConStr شما نمیتونه موقع ایجادش از TextBox1.Text ای مقدار بگیره که هنوز frmMain اش ایجاد نشده. frmMain شیء ای است که DataAccess موقع ایجاد بهش دسترسی نداره.

    در روش اول ما یک متد سازنده برای DataAccess تعریف می کنیم که بتونه به ConStr مقدار برسونه (با Sub New)

    Public Class DataAccess

    Private ConStr As String = "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DB_ِDesign.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"
    Private SqlCon As New SqlConnection
    Public SqlCmd As New SqlCommand
    Public SqlDR As SqlDataReader

    Public Sub New(ByVal ConnectionString As String)
    ConStr = ConnectionString
    End Sub

    و موقع ایجاد DataAccess بهش مقدار Textbox1.Text یا هر رشته دیگری را می رسونیم :

    Dim DB As New DataAccess(TextBox1.Text)
    Dim Table As New DataTable


    در روش دوم ما ConStr را Public می کنیم تا بشه از بیرون کلاس بهش مقدار داد :

    Public Class DataAccess

    Public ConStr As String = "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DB_ِDesign.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"
    Private SqlCon As New SqlConnection
    Public SqlCmd As New SqlCommand
    Public SqlDR As SqlDataReader


    و بعد از ایجاد شیء از DataAccess به ConStr مقدار TextBox1.Text یا هر رشته دیگری را می دهیم :

    Dim DB As New DataAccess
    DB.ConStr = TextBox1.Text
    Dim Table As New DataTable

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: passing text box value to SqlConnection

    سپاسگزارم از شما من از این مطلب آموزشی شما رو در هر دو روش استفاده کردم و عالی بود ولی من سوالم کمی نقص داشت که تصحیح میکنم . من در ابتدا کانکسن استرینگم رو ذر یک پروژه دیگه اینکریپت کردم و در یک تکست باکس در پروژه فعلی ADD کردم . بعد مقدار تکست باکس رو در فرم لود پروژه فعلیdecode میکنم و به کاکشن استرینگم بر میگردونم . حال میخوام در DataAccess که استفاده میکنم ConStr رو مقدار دهی کنم از تکست باکسم که دارای مقدار کانکسن استرینگ هست. ببخشید اگر طولانی شد

  9. #9

    نقل قول: passing text box value to SqlConnection

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    سپاسگزارم از شما من از این مطلب آموزشی شما رو در هر دو روش استفاده کردم و عالی بود ولی من سوالم کمی نقص داشت که تصحیح میکنم . من در ابتدا کانکسن استرینگم رو ذر یک پروژه دیگه اینکریپت کردم و در یک تکست باکس در پروژه فعلی ADD کردم . بعد مقدار تکست باکس رو در فرم لود پروژه فعلیdecode میکنم و به کاکشن استرینگم بر میگردونم . حال میخوام در DataAccess که استفاده میکنم ConStr رو مقدار دهی کنم از تکست باکسم که دارای مقدار کانکسن استرینگ هست. ببخشید اگر طولانی شد
    فرقی نمی کنه، مقدار Connection String شما در یک چیزی هست، چه رمزی و چه غیر رمزی، چه TextBox و چه متغیر و چه فایل و ... به هر حال مقدارش در جایی هست، اون مقدار رو یا در DB As New DataAccess قرار بدهید یا بعد از ساخته شدن DB در DB.ConStr قرار بدهید. برای پیدا کردن راه حل هم اول کار فرض کنید که اصلا DataAccess و ConStr ای در کار نیست، یعنی صورت مساله شما الان ConStr نیست، مساله تون خوندن و نمایش مقدار Connection String در اون بخش از کد ئه. تصور کنید که فقط می خواهید اون مقدار Connection String رو در اون بخش از کد با MsgBox یا MessageBox.Show نمایش بدهید، نه بیشتر. وقتی اینکار رو انجام دادید و موفق شدید، اونوقت به سادگی بجای اینکه نمایش اش بدهید می توانید ConStr رو پر کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: passing text box value to SqlConnection

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    فرقی نمی کنه، مقدار Connection String شما در یک چیزی هست، چه رمزی و چه غیر رمزی، چه TextBox و چه متغیر و چه فایل و ... به هر حال مقدارش در جایی هست، اون مقدار رو یا در DB As New DataAccess قرار بدهید یا بعد از ساخته شدن DB در DB.ConStr قرار بدهید. برای پیدا کردن راه حل هم اول کار فرض کنید که اصلا DataAccess و ConStr ای در کار نیست، یعنی صورت مساله شما الان ConStr نیست، مساله تون خوندن و نمایش مقدار Connection String در اون بخش از کد ئه. تصور کنید که فقط می خواهید اون مقدار Connection String رو در اون بخش از کد با MsgBox یا MessageBox.Show نمایش بدهید، نه بیشتر. وقتی اینکار رو انجام دادید و موفق شدید، اونوقت به سادگی بجای اینکه نمایش اش بدهید می توانید ConStr رو پر کنید.

    سپاسگزارم به جواب مورد نیازم با راهنمایی های شما رسیدم (پاسخ هم آموزش بود هم راهنمایی) مجددا تشکر میکنم

تاپیک های مشابه

  1. How can passing value to identity parameter in sp
    نوشته شده توسط ah.amir در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 آبان 1391, 09:29 صبح
  2. parameter passing
    نوشته شده توسط sara_sh_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1388, 10:04 صبح
  3. سوال: چطور میشه یه آرایه( Csv) را به sp passing کرد
    نوشته شده توسط explod_javad در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 14:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •