نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تعريف كليد ميانبر در كل سيستم

  1. #1

    Question تعريف كليد ميانبر در كل سيستم

    با سلام

    من ميخواهم در فرم اصلي برنامه , كليدي را تعريف كنم كه كاربر هر موقع و در هركجاي سيستم كه كليدهاي مورد نظر را فشار ميدهد برنامه اي را اجرا كند . برنامه ام حدودا 30 تا فرم دارد .من ميخواهم اين كليدها در تمام فرم اجرا شود يعني كاربر حتي در داخل هر فرمي كه اين كليد را فشار ميدهد برنامه اجرا شود .

    با تشكر


  2. #2

    Lightbulb نقل قول: تعريف كليد ميانبر در كل سيستم

    نقل قول نوشته شده توسط سیروس مقصودی مشاهده تاپیک
    با سلام

    من ميخواهم در فرم اصلي برنامه , كليدي را تعريف كنم كه كاربر هر موقع و در هركجاي سيستم كه كليدهاي مورد نظر را فشار ميدهد برنامه اي را اجرا كند . برنامه ام حدودا 30 تا فرم دارد .من ميخواهم اين كليدها در تمام فرم اجرا شود يعني كاربر حتي در داخل هر فرمي كه اين كليد را فشار ميدهد برنامه اجرا شود .

    با تشكر
    می تونید از Hook استفاده کنید
    برای نمونه در فرم اصلی برنامه کدهای زیر رو درج کنید تا با فشردن کلید F3 در هر کدام از فرم ها، پیغام درج شده نمایش داده شود:


    .
    .
    .
    var
    Form1: TForm1;


    KBHook: HHook;
    procedure KeyboardHookProc(Code: Integer; WordParam: Word; LongParam: LongInt); stdcall;


    implementation
    .
    .
    .



    procedure KeyboardHookProc(Code: Integer; WordParam: Word; LongParam: LongInt);
    begin
    if WordParam = VK_F3 then
    ShowMessage('alirezapuyafar@gmail.com');
    end;



    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    KBHook:=SetWindowsHookEx(WH_KEYBOARD, @KeyboardHookProc, HInstance, GetCurrentThreadId()) ;
    end;


    procedure TForm1.FormDestroy(Sender: TObject);
    begin
    UnHookWindowsHookEx(KBHook) ;
    end;

  3. #3

    نقل قول: تعريف كليد ميانبر در كل سيستم

    سلام
    روی فرم اصلی یک ApplicationEvent بندازید و در رویداد Messgae اون رو هندل کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  4. #4

    نقل قول: تعريف كليد ميانبر در كل سيستم

    سلام
    می تونید از Hook استفاده کنید
    با تشكر . من مواردي را كه فرموده بوديد انجام دادم ولي اجازه هيچ تايپي را به من نميده

  5. #5

    Lightbulb نقل قول: تعريف كليد ميانبر در كل سيستم

    نقل قول نوشته شده توسط سیروس مقصودی مشاهده تاپیک
    سلام

    با تشكر . من مواردي را كه فرموده بوديد انجام دادم ولي اجازه هيچ تايپي را به من نميده
    از تابع به جای پروسیجر به صورت زیر استفاده کنید مشکل تایپ حل میشه:

    .
    .
    .
    function KeyboardHookProc(Code: Integer; WordParam: Word; LongParam: LongInt):LongInt; stdcall;


    implementation


    {$R *.dfm}


    function KeyboardHookProc(Code: Integer; WordParam: Word; LongParam: LongInt):LongInt;
    begin
    if WordParam = VK_F3 then
    ShowMessage('alirezapuyafar@gmail.com');
    Result := 0;
    end;
    .
    .
    .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اعلام وصل شدن سيستمي در شبكه به يكي از پورت هاي باز سيستم
    نوشته شده توسط mp.tivis در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1396, 15:03 عصر
  2. حرفه ای: خطاي set_AutoUpgradeEnabled بر روي تعدادي از سيستم ها
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 دی 1393, 17:32 عصر
  3. نحوه ي انتقال INfo ها از يه سيستم به سيستم ديكه
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1388, 21:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •