نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت تاریخ روز

  1. #1

    دریافت تاریخ روز

    سلام
    دوستان من کد ( کوتلین ) دریافت تاریخ روز رو لازم دارم . کدهای زیادی دیدم ولی نمیدونم اونی که من میخوام کدوم هست .
    فرض کنید من یک متغییر تعریف کردم به نام IDAY و میخوام این متغییر برابر با عدد امروز باشه مثلا اگر امروز چهارم اکتبر هست . این متغییر بشه 4 . لطفا راهنمایی بفرمائید . با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: دریافت تاریخ روز


    val cal = Calendar.getInstance()
    val iDay = cal.get(Calendar.DAY_OF_MONTH)
    Log.d("TAG", "day: $iDay")

  3. #3

    نقل قول: دریافت تاریخ روز

    نقل قول نوشته شده توسط Nevercom مشاهده تاپیک

    val cal = Calendar.getInstance()
    val iDay = cal.get(Calendar.DAY_OF_MONTH)
    Log.d("TAG", "day: $iDay")
    ممنون
    در برنامه من این متغییر iday هر روز تغییر میکنه و باید مقدار جدید به خود بگیره . پس باید var استفاده بشه ؟ درسته ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: دریافت تاریخ روز

    این البته خیلی بستگی به ساختار برنامه و اینکه این کد قراره کجا استفاده بشه داره، البته با توجه به اینکه متغیر iDay تنها بعد از اجرای متد get مقدار (جدید) به خودش می‌گیره و بعد از اون هم دلیلی نداره که تغییر کنه (مثلا مقدارش بعد از متد کال بشه ۶ و خودتون با یه عددی جمعش کنید) تصور نمی‌کنم نیاز باشه از نوع var باشه.

    توصیه من اینه به عنوان یه عادت همه متغیرها رو val تعریف کنید مگر اینکه نیاز باشه که var باشه.

  5. #5

    نقل قول: دریافت تاریخ روز

    نقل قول نوشته شده توسط Nevercom مشاهده تاپیک
    این البته خیلی بستگی به ساختار برنامه و اینکه این کد قراره کجا استفاده بشه داره، البته با توجه به اینکه متغیر iDay تنها بعد از اجرای متد get مقدار (جدید) به خودش می‌گیره و بعد از اون هم دلیلی نداره که تغییر کنه (مثلا مقدارش بعد از متد کال بشه ۶ و خودتون با یه عددی جمعش کنید) تصور نمی‌کنم نیاز باشه از نوع var باشه.

    توصیه من اینه به عنوان یه عادت همه متغیرها رو val تعریف کنید مگر اینکه نیاز باشه که var باشه.

    بسیار ممنون از راهنمایی کامل شما
    توی برنامه من چهار نوع متغییر وجود دارند و هر نوع متغییر 31 بار تعریف شده یعنی کلا 124 متغییر
    tl01 تا tl31

    tw01 تا tw31

    ts01 تا ts31

    tw01 تا tw31

    حالا بسته به این که امروز چه روزی هست چهار مقداری که کاربر وارد میکنه در متغییر های همون روز ذخیره میشن .



    button6.setOnClickListener {if (iday==1) {
    val parameterIntent = Intent (this,MainMain::class.java)

    parameterIntent.putExtra("tl01",editTexta.text.toString())
    parameterIntent.putExtra("tw01",editTextb.text.toString())
    parameterIntent.putExtra("ts01",editTextc.text.toString())
    parameterIntent.putExtra("tw01",editTextd.text.toString())
    startActivity(parameterIntent)
    }

    if (iday==2) {
    val parameterIntent = Intent (this,MainMain::class.java)

    parameterIntent.putExtra("tl02",editTexta.text.toString())
    parameterIntent.putExtra("tw02",editTextb.text.toString())
    parameterIntent.putExtra("ts02",editTextc.text.toString())
    parameterIntent.putExtra("tw02",editTextd.text.toString())
    startActivity(parameterIntent)
    }


    }
    و این مقدادیر ارسالی توی یک صفحه ی دیگه دریافت و ذخیره میشن .


    var tl01 =intent.getStringExtra("tl01")
    var tw01 =intent.getStringExtra("tw01")
    var ts01 =intent.getStringExtra("ts01")
    var tw01 =intent.getStringExtra("tw01")



    var tl02 =intent.getStringExtra("tl02")
    var tw02 =intent.getStringExtra("tw02")
    var ts02 =intent.getStringExtra("ts02")
    var tw02 =intent.getStringExtra("tw02")

    هر روز iday باید یک مقدار جدید به خودش بگیره تا بتونه مقادیر وارد شده ی اون روز به متغییر های مربوطه ارسال کنه . حالا نمیدونم با این کد ها اصلا کار کنن یا نه ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1391, 12:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •