نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارور در اندروید استودیو هنگام گرفتن خروجی (فوری!!)

  1. #1

    Exclamation ارور در اندروید استودیو هنگام گرفتن خروجی (فوری!!)

    سلام
    من موقعی که می خوام خروجی apk بگیرم با ارور زیر مواجه می شم.
    Password verification failed

    در هنگام امضا کردن مطمین هستم که رمز رو درست وارد می کنم.
    :(build.gradle(Module: app

    apply plugin: 'com.android.application'

    android {
    compileSdkVersion 30
    buildToolsVersion "30.0.0"
    defaultConfig {
    applicationId "appid"
    minSdkVersion 21
    targetSdkVersion 30
    versionCode 1
    versionName "1.0"
    testInstrumentationRunner "androidx.test.runner.AndroidJUnitRunner"
    }
    buildTypes {
    release {
    minifyEnabled false
    proguardFiles getDefaultProguardFile('proguard-android-optimize.txt'), 'proguard-rules.pro'
    }
    }
    lintOptions {
    checkReleaseBuilds false
    }
    }
    dependencies {
    implementation fileTree(dir: "libs", include: ["*.jar"])
    implementation 'androidx.appcompat:appcompat:1.2.0'
    implementation 'androidx.constraintlayout:constraintlayout:1.1.3'
    testImplementation 'junit:junit:4.12'
    androidTestImplementation 'androidx.test.ext:junit:1.1.1'
    androidTestImplementation 'androidx.test.espresso:espresso-core:3.2.0'
    }


    :(build.gradle(project
    // Top-level build file where you can add configuration options common to all sub-projects/modules.

    buildscript {
    repositories {
    google()
    jcenter()
    }

    dependencies {
    classpath 'com.android.tools.build:gradle:4.0.1'
    // NOTE: Do not place your application dependencies here; they belong
    // in the individual module build.gradle files
    }
    }

    allprojects {
    repositories {
    google()
    jcenter()
    }
    }

    task clean(type: Delete) {
    delete rootProject.buildDir
    }


    لطفا کمک کنید!!
    آخرین ویرایش به وسیله Shaki88 : پنج شنبه 20 شهریور 1399 در 12:43 عصر

  2. #2

    نقل قول: ارور در اندروید استودیو هنگام گرفتن خروجی (فوری!!)

    اگر که هنوز که توی مارکت ها منتشر نکردی خوب میتونی یک کلید جدید تعریف کنی

  3. #3

    نقل قول: ارور در اندروید استودیو هنگام گرفتن خروجی (فوری!!)

    نقل قول نوشته شده توسط download69 مشاهده تاپیک
    اگر که هنوز که توی مارکت ها منتشر نکردی خوب میتونی یک کلید جدید تعریف کنی
    سلام دوست عزیز
    من وقتی یک کلید دیگه میسازم دیگر توانایی آپدیت کردن آن را ندارم و دچار مشکل میشوم.
    راه حل دیگری دارید؟
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دستور فعال کردن hotspot گوشی در اندروید استودیو
    نوشته شده توسط Abolfazl313.m در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 تیر 1397, 00:29 صبح
  2. صفحه بندی کتاب اندروید توسط اندروید استودیو
    نوشته شده توسط usofts در بخش Android Studio
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1394, 22:52 عصر
  3. برنامه نویسی بلوتوث در اندروید با اندروید استودیو
    نوشته شده توسط tahafathi در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1394, 08:54 صبح
  4. نشناختن دستور toast.maketext در آندروید استودیو
    نوشته شده توسط araman59 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 دی 1393, 19:37 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 11:21 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •