نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پیدا کردن سیستم عامل جاری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    پیدا کردن سیستم عامل جاری

    سلام برای پیدا کردن سیستم فعال در کامپیوترهایی که Multi System هستند (چند ویندوز دارند ) از چه روشی باید استفاده کرد ؟ با کدی که درج کردم نام درایو C رو نمایش میده. اگر چند ویندوز باشه نام درایو صحیح است؟ ممنون میشم اگر راه مناسب تری دارید راهنمایی بفرمایید . سپاسگزارم


       Dim root As String = Path.GetPathRoot(Environment.SystemDirectory())
    MsgBox(root)

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن سیستم عامل جاری

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    سلام برای پیدا کردن سیستم فعال در کامپیوترهایی که Multi System هستند (چند ویندوز دارند ) از چه روشی باید استفاده کرد ؟ با کدی که درج کردم نام درایو C رو نمایش میده. اگر چند ویندوز باشه نام درایو صحیح است؟ ممنون میشم اگر راه مناسب تری دارید راهنمایی بفرمایید . سپاسگزارم


       Dim root As String = Path.GetPathRoot(Environment.SystemDirectory())
    MsgBox(root)
    مشکلی نداره و درسته. Environment مربوط به سیستم عاملی است که بوت شده و برنامه در اون محیط اجرا میشه (سیستم عامل فعال).
    هر ویندوزی که در حال اجرا باشه :C رو برای درایو سیستم خودش تخصیص میده و توقع اینه که همیشه مسیری در :C رو دریافت کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: پیدا کردن سیستم عامل جاری

    سپاسگزارم از پاسخ شما یعنی اگر ویندور بوت شده در درایو D باشه خروجی کد C هست ؟

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن سیستم عامل جاری

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    سپاسگزارم از پاسخ شما یعنی اگر ویندور بوت شده در درایو D باشه خروجی کد C هست ؟
    بله. در حقیقت اون پارتیشن رو شما در سیستم عامل دیگری به عنوان درایو :D یا :E یا :F یا هر حرف دیگری می توانید ببینید، ولی موقعی که ویندوز با اون پارتیشن بوت میشه طبق روال سیستم عامل ویندوز باید :C باشه، بصورت خودکار بهش حرف :C تخصیص داده میشه. اگر فرضا در هارد دیسک چهار تا پارتیشن و در هر کدوم یک ویندوز داشته باشید هر کدوم از این چهار ویندوز ها که بوت بشوند پارتیشن مربوط به خودشون رو در هنگام اجرا به عنوان درایو :C معرفی می کنند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: پیدا کردن سیستم عامل جاری

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    بله. در حقیقت اون پارتیشن رو شما در سیستم عامل دیگری به عنوان درایو :D یا :E یا :F یا هر حرف دیگری می توانید ببینید، ولی موقعی که ویندوز با اون پارتیشن بوت میشه طبق روال سیستم عامل ویندوز باید :C باشه، بصورت خودکار بهش حرف :C تخصیص داده میشه. اگر فرضا در هارد دیسک چهار تا پارتیشن و در هر کدوم یک ویندوز داشته باشید هر کدوم از این چهار ویندوز ها که بوت بشوند پارتیشن مربوط به خودشون رو در هنگام اجرا به عنوان درایو :C معرفی می کنند.
    سپاسگزارم از پاسخ آموزنده شما

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیاده سازی سیستم CMMS (سیستم تعمیر و نگهداری) تحت وب
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 فروردین 1400, 09:48 صبح
  2. پیاده سازی سیستم پیام خصوصی سرور و اندروید
    نوشته شده توسط merlin007 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1394, 08:26 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1390, 13:06 عصر
  4. تبدیل کدپیج فارسی ویندوز به کدپیج ایران سیستم
    نوشته شده توسط edisoon در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 18:21 عصر
  5. تبدیل کدپیج فارسی ویندوز به کدپیج ایران سیستم
    نوشته شده توسط safdari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 اسفند 1385, 08:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •