نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونه اطلاعات دو جدول را یکی کنیم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    چگونه اطلاعات دو جدول را یکی کنیم؟

    سلام بر دوستان و اساتید

    یک فایل داریم حاوی 3 جدول کامل شبیه به هم table3-table2-table1

    میخواهیم : اطلاعات داخل جدول یک و سپس جدول دو را کامل به جدول 3 انتقال بدیم بطوری که جدول 3 حاوی تمامی اطلاعات موجود در جدول 1 و 2 باشد
    این یک کار موقت است و چون نتونستم دستی کپی کنم چون حجم اطلاعات زیاد بود از شما دوستان کمک خواستم .......هدف من داشتن جدول کاملی از اطلاعات است که شماره 3 هست

    ****(این فایل حاوی اطلاعات مشاغل در سازمان تامین اجتماعی است و رکورد های بسیار زیادی دارد.) 130800 رکورد****


    پس از کار انتقال بالا .....

    در فایل یک فرمی داریم بنام frm_main ------که به جدول شماره 3 وصل هست و پس از انتقال اطلاعات قابل استفاده است-----

    میخواهیم وقتی از لیست بازشو کد شغل job_id کدی انتخاب شد

    اگر کد فقط عدد بود در لیبل پایین فرم نوشته باشه """ این شغل عادی است"""" مثلا کد : 000132 فقط عدد است


    اگر به همراه کد حروف انگلیسی هم وجود داشت نوشته بشه """ این شغل سخت و زیان آور است """ مثلا کد GA3213 عدد با حروف است

    نکته ::::حروفی که در مور آن صحبت می کنیم ممکن است ابتدا وسط یا انتهای کد عددی باشد
    یعنی شرط ما میشود : اگر حروف در این کد وجود داشت حالا اول وسط اخر .......

    با سپاس فرآوان از محبت و یازی شما .......

    ************************************************** *********
    فایل مثال رو در لینک زیر قراردادم

    http://s14.picofile.com/file/8408330376/two_table.rar.html

    ************************************************** ***********





  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: چگونه اطلاعات دو جدول را یکی کنیم؟

    با سلام
    فکر کنم بتونی از qury استفاده کنی جدول اول را انتخاب کن بعد نوع qury را append انتخاب کن بعد خودش جدول دومت را میخواهد انتخاب کن بعد اجرا کن
    حتما قبلا فایل پشتیبان داشته باش
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه اطلاعات دو جدول را یکی کنیم؟

    سلام ممنون از شما بخش مهم داستان ....بخش دوم سئوال هست ......

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    788

    نقل قول: چگونه اطلاعات دو جدول را یکی کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام بر دوستان و اساتید

    یک فایل داریم حاوی 3 جدول کامل شبیه به هم table3-table2-table1

    میخواهیم : اطلاعات داخل جدول یک و سپس جدول دو را کامل به جدول 3 انتقال بدیم بطوری که جدول 3 حاوی تمامی اطلاعات موجود در جدول 1 و 2 باشد
    این یک کار موقت است و چون نتونستم دستی کپی کنم چون حجم اطلاعات زیاد بود از شما دوستان کمک خواستم .......هدف من داشتن جدول کاملی از اطلاعات است که شماره 3 هست

    ****(این فایل حاوی اطلاعات مشاغل در سازمان تامین اجتماعی است و رکورد های بسیار زیادی دارد.) 130800 رکورد****


    پس از کار انتقال بالا .....

    در فایل یک فرمی داریم بنام frm_main ------که به جدول شماره 3 وصل هست و پس از انتقال اطلاعات قابل استفاده است-----

    میخواهیم وقتی از لیست بازشو کد شغل job_id کدی انتخاب شد

    اگر کد فقط عدد بود در لیبل پایین فرم نوشته باشه """ این شغل عادی است"""" مثلا کد : 000132 فقط عدد است


    اگر به همراه کد حروف انگلیسی هم وجود داشت نوشته بشه """ این شغل سخت و زیان آور است """ مثلا کد GA3213 عدد با حروف است

    نکته ::::حروفی که در مور آن صحبت می کنیم ممکن است ابتدا وسط یا انتهای کد عددی باشد
    یعنی شرط ما میشود : اگر حروف در این کد وجود داشت حالا اول وسط اخر .......

    با سپاس فرآوان از محبت و یازی شما .......

    ************************************************** *********
    فایل مثال رو در لینک زیر قراردادم

    http://s14.picofile.com/file/8408330376/two_table.rar.html

    ************************************************** ***********





    سلام
    کدهای زیر مربوط به انتقال جداول 1 و 2 به جدول 3 است آنها را در رویداد کلیک یک کمند باتن قرار بده

    DoCmd.RunSQL "INSERT INTO Table3 SELECT * FROM Table1"
    DoCmd.RunSQL "INSERT INTO Table3 SELECT * FROM Table2"


    کدهای زیر هم مربوط به چک کردن مورد دوم در رویداد AfterUpdate.

    Private Sub job_id_AfterUpdate()
    lbl_show.Caption = ""
    If IsNumeric(job_id.Text) = True Then
    lbl_show.Caption = "Çíä ÔÛá ÚÇÏí ÇÓÊ"
    Else
    lbl_show.Caption = "Çíä ÔÛá ÓÎÊ æ ÒíÇä ÂæÑ ÇÓÊ"
    End If
    End Sub


    نوشته های کپشن لیبل در اینجا ناخوانا است خودت درستش کن
    در حالت اول عدد بودن کمبوباکس را چک میکند در غیر اینصورت ....

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه اطلاعات دو جدول را یکی کنیم؟

    سلام و سپاس از شما مثل همیشه ..کد های بسار کوتاه و کاربردی است.....سپاس از شما

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: چگونه اطلاعات دو جدول را یکی کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام بر دوستان و اساتید

    یک فایل داریم حاوی 3 جدول کامل شبیه به هم table3-table2-table1

    میخواهیم : اطلاعات داخل جدول یک و سپس جدول دو را کامل به جدول 3 انتقال بدیم بطوری که جدول 3 حاوی تمامی اطلاعات موجود در جدول 1 و 2 باشد
    این یک کار موقت است و چون نتونستم دستی کپی کنم چون حجم اطلاعات زیاد بود از شما دوستان کمک خواستم .......هدف من داشتن جدول کاملی از اطلاعات است که شماره 3 هست

    ****(این فایل حاوی اطلاعات مشاغل در سازمان تامین اجتماعی است و رکورد های بسیار زیادی دارد.) 130800 رکورد****


    پس از کار انتقال بالا .....

    در فایل یک فرمی داریم بنام frm_main ------که به جدول شماره 3 وصل هست و پس از انتقال اطلاعات قابل استفاده است-----

    میخواهیم وقتی از لیست بازشو کد شغل job_id کدی انتخاب شد

    اگر کد فقط عدد بود در لیبل پایین فرم نوشته باشه """ این شغل عادی است"""" مثلا کد : 000132 فقط عدد است


    اگر به همراه کد حروف انگلیسی هم وجود داشت نوشته بشه """ این شغل سخت و زیان آور است """ مثلا کد GA3213 عدد با حروف است

    نکته ::::حروفی که در مور آن صحبت می کنیم ممکن است ابتدا وسط یا انتهای کد عددی باشد
    یعنی شرط ما میشود : اگر حروف در این کد وجود داشت حالا اول وسط اخر .......

    با سپاس فرآوان از محبت و یازی شما .......

    ************************************************** *********
    فایل مثال رو در لینک زیر قراردادم

    http://s14.picofile.com/file/8408330376/two_table.rar.html

    ************************************************** ***********





    سلام مجدد
    یک حلقه تکرار برای فیلد مورد نظر جهت تعیین تعداد اعداد فیلد بنویسید از دستور len جهت تعیین تعداد کارکتر استفاده کن بعد تعداد کارکتر دو تا را با هم مقایسه کنید اگه مساوی نبودند دارای کارکتر است و اگر مساوی بودند عدد است



  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    788

    نقل قول: چگونه اطلاعات دو جدول را یکی کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط ATA_TABRIZ مشاهده تاپیک
    سلام مجدد
    یک حلقه تکرار برای فیلد مورد نظر جهت تعیین تعداد اعداد فیلد بنویسید از دستور len جهت تعیین تعداد کارکتر استفاده کن بعد تعداد کارکتر دو تا را با هم مقایسه کنید اگه مساوی نبودند دارای کارکتر است و اگر مساوی بودند عدد است


    سلام
    نیازی به ایجاد حلقه تکرار برای چک کردن عدد با غیر عدد نیست ، تابع ساده
    IsNumeric
    این بررسی را براحتی انجام میدهد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه اطلاعات دو جدول را یکی کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    نیازی به ایجاد حلقه تکرار برای چک کردن عدد با غیر عدد نیست ، تابع ساده
    IsNumeric
    این بررسی را براحتی انجام میدهد.


    بله تست کردم خیلی عالی جواب میده ...حقیقتا منتظر کد نویسی های ژانگولر با متنی زیاد و پیچیدگی خاص بودم .......
    ولی مثل همیشه کد کوتاه و کاربردی بود ممنونم از شما ......

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه اطلاعات دو جدول را یکی کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام بر دوستان و اساتید

    یک فایل داریم حاوی 3 جدول کامل شبیه به هم table3-table2-table1

    میخواهیم : اطلاعات داخل جدول یک و سپس جدول دو را کامل به جدول 3 انتقال بدیم بطوری که جدول 3 حاوی تمامی اطلاعات موجود در جدول 1 و 2 باشد
    این یک کار موقت است و چون نتونستم دستی کپی کنم چون حجم اطلاعات زیاد بود از شما دوستان کمک خواستم .......هدف من داشتن جدول کاملی از اطلاعات است که شماره 3 هست

    ****(این فایل حاوی اطلاعات مشاغل در سازمان تامین اجتماعی است و رکورد های بسیار زیادی دارد.) 130800 رکورد****


    پس از کار انتقال بالا .....

    در فایل یک فرمی داریم بنام frm_main ------که به جدول شماره 3 وصل هست و پس از انتقال اطلاعات قابل استفاده است-----

    میخواهیم وقتی از لیست بازشو کد شغل job_id کدی انتخاب شد

    اگر کد فقط عدد بود در لیبل پایین فرم نوشته باشه """ این شغل عادی است"""" مثلا کد : 000132 فقط عدد است


    اگر به همراه کد حروف انگلیسی هم وجود داشت نوشته بشه """ این شغل سخت و زیان آور است """ مثلا کد GA3213 عدد با حروف است

    نکته ::::حروفی که در مور آن صحبت می کنیم ممکن است ابتدا وسط یا انتهای کد عددی باشد
    یعنی شرط ما میشود : اگر حروف در این کد وجود داشت حالا اول وسط اخر .......

    با سپاس فرآوان از محبت و یازی شما .......

    ************************************************** *********
    فایل مثال رو در لینک زیر قراردادم

    http://s14.picofile.com/file/8408330376/two_table.rar.html

    ************************************************** ***********




    سلام
    هرچند مشکل حل شد ولی فایل اصلاح شده خودتون رو اینجا ببینید. ضمنا برای جستجو باید کدهای فونت ي و ی و ک رو اصلاح کنید . نمونه اصلاح کد استاندارد در تاپیکها هست

    http://s14.picofile.com/file/8408387...able2.zip.html

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه اطلاعات دو جدول را یکی کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    هرچند مشکل حل شد ولی فایل اصلاح شده خودتون رو اینجا ببینید. ضمنا برای جستجو باید کدهای فونت ي و ی و ک رو اصلاح کنید . نمونه اصلاح کد استاندارد در تاپیکها هست

    http://s14.picofile.com/file/8408387...able2.zip.html


    دوست گرامی ممنون از پاسخ شما و محبت دارید و وقت میزارید و پاسخ میدین که هم بنده هم دیگران آموزش ببینند

    قطعا من همه کدهایی که دوستان ارائه میدن در پاسخ ها رو تست می کنم و در آرشیوم هست برای موقعی که نیاز باشه ازش استفاده کنم

    در برنامه نویسی هم به تعداد ادمها راه برای رسیدن به خدا هست

    هیچ درست و غلط و بهتر و بدتری وجود نداره ..........مهم مشارکت در بحث هست و اموزش امثال بنده ...که به لطفا شما دوستان این امر محقق میشه .......

    سپاس از همه شما که مسئولانه هستید ......

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •