نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    88

    ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    سلام بر اساتید
    در یک برنامه ما جدولی داریم بنام پرسنل در این جدول :

    شهر محل تولد
    شهر محل صدور
    شهر محل اشتغال

    رو باید ثبت کنیم

    از طرف جدولی داریم بنام city که لیست شهرهای ایران داخلش هست

    سئوال:

    آیا میتوانیم یک جدول city داشته باشیم و برای هرکدام از موارد فوق یک بار جدول رو به محل relation وارد کنیم و ارتباط برقرار کنیم ...مانند عکس نمونه
    یا باید برای هر عنوان که نام شهر رو نیاز داره یک جدول شهر جدا گانه بسازیم city1-city2-city3
    اگر خیر و نیازی نیست و میتوان از یک جدول شهر چند بار وارد محیط relation کرد و ارتباطات را برقرار کرد.....
    آیا بعدا در کوئری ها و فرم ها اکسس قاطی نمی کنه ؟ منظورم اینه که مشکلی بوجود نمیاد؟
    یا روش خاصی برای استفاده اینچنینی از جداول وجود داره ؟

    این مورد در رابطه با جدول جنسیت ..مرد ..زن هم وجود داره
    در چند جای مختلف برنامه نیاز داریم جنست شخص رو در آن فرم مشخص کنیم

    بسیار ممنونم




    لینک عکس
    http://s15.picofile.com/file/8408409918/akss.jpg









  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    128

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    سلام
    نیازی به ریلیشن ندارید . در فرم انتخاب نام شهر از همون جدول لیست باکس بگذارید . نیاز به ارتباط نیست.
    با فرم حل میشه . نمونه میگذارم مشکلی بود درخدمتم.
    هم نمونه ذخیره نام شهر . هم نمونه ذخیره کد شهر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : چهارشنبه 26 شهریور 1399 در 13:27 عصر


  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    88

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    نیازی به ریلیشن ندارید . در فرم انتخاب نام شهر از همون جدول لیست باکس بگذارید . نیاز به ارتباط نیست.
    با فرم حل میشه . نمونه میگذارم مشکلی بود درخدمتم.
    هم نمونه ذخیره نام شهر . هم نمونه ذخیره کد شهر


    سلام دوست عزیز و ممنون از پاسخ شما

    بله این روش کاربردی هست ولی سئوال بنده کلی بود و یک نمونه هم مطرح کردم که بدونم جواب سئوال چی میشه
    ایا با توضیحاتی که دادم میشه از یک جدول چند بار استفاده کرد یا خیر ؟ باید چند جدول جدا بسازم ؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    88

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    بنده فایل شما رو تست کردم ....با عرض پوزش منظور بنده اصلا این نحو اتصال نبود که استان رو داشته باشیم و بعد شهرستان رو و بعد اینکه بگیم کدوم استان و بعد شهرستان های مربوطه رو نشون بده

    شهر و استان فقط یک مثال بود برابی روشن شدن سئوال

    فرض کنید در یک برنامه در فرم های مختلف باید نام شهر رو به دلایل مختلف نشون بدیم ...یا جنسیت رو --- میخوایم در فرم ها بصورت کومبو باکس استفاده کنیم

    میشه از یک جدول چند بار استفاده کرد یا خیر ؟ باید چند جدول جدا بسازم ؟ با سپاس از دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : چهارشنبه 26 شهریور 1399 در 18:03 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    128

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    سلام .
    کوئری نمونه نشون میده که بله .
    میشه چند بار استفاده کرد .
    فقط در پنجره ریلیشن ها. جدول رو چند بار بهدصفحه اضافه کنید . با شماره های مختلف میاد و هر کدوم رو جدا ریلیشن بدین . مشکلی پیش نمیاد .
    نمونه فرم کاری نداشته باشین . برید کوئری رو ببینید . منظور شما رو انجام دادم .
    فقط با راست کلیک اسم جدول رو عوض کردم . برای ریلیشن

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    128

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    سلام .
    کوئری نمونه نشون میده که بله .میشه
    میشه چند بار استفاده کرد .
    فقط در پنجره ریلیشن ها. جدول رو چند بار بهدصفحه اضافه کنید . با شماره های مختلف میاد و هر کدوم رو جدا ریلیشن بدین . مشکلی پیش نمیاد .
    نمونه فرم کاری نداشته باشین . برید کوئری رو ببینید . منظور شما رو انجام دادم .
    فقط با راست کلیک اسم جدول رو عوض کردم . برای ریلیشن

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    143

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    بنده فایل شما رو تست کردم ....با عرض پوزش منظور بنده اصلا این نحو اتصال نبود که استان رو داشته باشیم و بعد شهرستان رو و بعد اینکه بگیم کدوم استان و بعد شهرستان های مربوطه رو نشون بده

    شهر و استان فقط یک مثال بود برابی روشن شدن سئوال

    فرض کنید در یک برنامه در فرم های مختلف باید نام شهر رو به دلایل مختلف نشون بدیم ...یا جنسیت رو --- میخوایم در فرم ها بصورت کومبو باکس استفاده کنیم

    میشه از یک جدول چند بار استفاده کرد یا خیر ؟ باید چند جدول جدا بسازم ؟ با سپاس از دوستان
    با سلام
    بله میشه از یک جدول استفاده کرد نیازی به ساختن جدول مشابه نیست شما میتوانید همون جدول را به کمبو باکس هتای مختلف لینک کنید
    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    بنده فایل شما رو تست کردم ....با عرض پوزش منظور بنده اصلا این نحو اتصال نبود که استان رو داشته باشیم و بعد شهرستان رو و بعد اینکه بگیم کدوم استان و بعد شهرستان های مربوطه رو نشون بده

    شهر و استان فقط یک مثال بود برابی روشن شدن سئوال

    فرض کنید در یک برنامه در فرم های مختلف باید نام شهر رو به دلایل مختلف نشون بدیم ...یا جنسیت رو --- میخوایم در فرم ها بصورت کومبو باکس استفاده کنیم

    میشه از یک جدول چند بار استفاده کرد یا خیر ؟ باید چند جدول جدا بسازم ؟ با سپاس از دوستان

    فایل نمونه رو ببین !
    در table1 بر روی فیلدها کلیک کن
    نحوه عمل در ویدئو زیر مشاهده بفرما!
    http://s14.picofile.com/file/8408448...izard.rar.html
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : چهارشنبه 26 شهریور 1399 در 20:05 عصر

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    88

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    سلام جناب بنده چطور میتونم با شما ارتباط مستقیم داشته باشم در تلگرام یا واتس اپ ؟ اگر امکانش باشه ممنون میشم

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    88

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    کاملا متوجه شدم داستان چیه و چند حالت برای ارتباط وجود داره ....بسیار هم عالی و سپاس از همه دوستان

  11. #11

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    کاملا متوجه شدم داستان چیه و چند حالت برای ارتباط وجود داره ....بسیار هم عالی و سپاس از همه دوستان
    حالت دیگر
    http://s14.picofile.com/file/8408450...zard2.rar.html

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    88

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک

    سپاس دوست عزیز
    بنده چطور میتونم با شما ارتباط مستقیم داشته باشم در تلگرام یا واتس اپ ؟ اگر امکانش باشه ممنون میشم اگر تمایل دارید البته
    موضوعی هست در مورد اجرای یک پروژه ..

  13. #13

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام جناب بنده چطور میتونم با شما ارتباط مستقیم داشته باشم در تلگرام یا واتس اپ ؟ اگر امکانش باشه ممنون میشم
    سلام
    هرچند هم واتساپ و هم تلگرام برروی گوشیم نصب است ولی بدلایلی از تلفن همراه زیاد استفاده نمی کنم
    بنده بشرط حیات و اگر خدا بخواهد چنانچه کار خاصی نداشته باشم در طول روز دو سه باری به سایت برنامه نویس سر میزنم و در حد توانم پاسخگوی سوالات دوستان هستم

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    88

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    هرچند هم واتساپ و هم تلگرام برروی گوشیم نصب است ولی بدلایلی از تلفن همراه زیاد استفاده نمی کنم
    بنده بشرط حیات و اگر خدا بخواهد چنانچه کار خاصی نداشته باشم در طول روز دو سه باری به سایت برنامه نویس سر میزنم و در حد توانم پاسخگوی سوالات دوستان هستم

    شرایط شما رو کاملا درک می کنم و به آن احترام میگذارم ...و موضوع رو در تاپیک جدیدی عنوان می کنم سپاس از شما

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    128

    نقل قول: ایا میتوان از یک جدول چند بار استفاده کرد؟ -در محیط relation-

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    فایل نمونه رو ببین !
    در table1 بر روی فیلدها کلیک کن
    نحوه عمل در ویدئو زیر مشاهده بفرما!
    http://s14.picofile.com/file/8408448...izard.rar.html
    دقیقا
    اگر با کد کار کنید باید بعدا در گزارشات بجای کد شهر نام شهر رو نمایش بدین به جدول شهر نیاز دارین ولی نگران نباشین که مشکلی پیش نمیاد .با همون یک جدول کار کنید .
    ولی اگر نام شهر وارد کنید که دیگه اصلا مشکلی پیش نمیاد.

تاپیک های مشابه

  1. ضرورت استفاده از Relation
    نوشته شده توسط Mohsen82 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 17:32 عصر
  2. ضرورت استفاده از Relation
    نوشته شده توسط Mohsen82 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 12:51 عصر
  3. استفاده از Relation یا اضافه کردن یک فیلد جدید
    نوشته شده توسط explod_javad در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1391, 23:57 عصر
  4. عدم اجرای برنامه هنگام استفاده از relation
    نوشته شده توسط s++ 68-87 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1388, 14:54 عصر
  5. استفاده از جدول های بدون relation در گزارشگیری
    نوشته شده توسط ساراساراسارا در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1387, 10:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •