نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در اتصال به دیتابیس pgsql

  1. #1

    مشکل در اتصال به دیتابیس pgsql

    با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی

    من در لاراول 8 به یک مشکل جدی برخورد کرده ام

    در اتصال به دیتابیس pgsql مشکل دارم


    C:\wamp64\www\Panel>php artisan migrate


    Illuminate\Database\QueryException


    could not find driver (SQL: select * from information_schema.tables where table_schema = public and table_name = migrations and table_type = 'BASE TABLE')


    at C:\wamp64\www\Panel\vendor\laravel\framework\src\I lluminate\Database\Connection.php:671
    667▕ // If an exception occurs when attempting to run a query, we'll format the error
    668▕ // message to include the bindings with SQL, which will make this exception a
    669▕ // lot more helpful to the developer instead of just the database's errors.
    670▕ catch (Exception $e) {
    ➜ 671▕ throw new QueryException(
    672▕ $query, $this->prepareBindings($bindings), $e
    673▕ );
    674▕ }
    675▕


    1 C:\wamp64\www\Panel\vendor\laravel\framework\src\I lluminate\Database\Connectors\Connector.php:70
    PDOException::("could not find driver")


    2 C:\wamp64\www\Panel\vendor\laravel\framework\src\I lluminate\Database\Connectors\Connector.php:70
    PDO::__construct("pgsql:host=localhost;dbname=serv erap;port=5432;sslmode=prefer", "userap", "123456", [])




    تمامی تنظیمات در wamp انجام شده

    a1.jpg
    a2.jpga3.jpg


    لطفا راهنمایی کنید

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس pgsql

    با ومپ زیاد مطمئن نیستم ولی فکر میکنم اگه بری

    http://localhost/?phpinfo=1

    اونجا بزنه فعال بشه تو قسمت PDO drivers

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس pgsql

    a4.jpg

    نشد همچنان

تاپیک های مشابه

  1. خبر: اتصال به pgsql 9.5 از طریق asp.net
    نوشته شده توسط imohsen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1396, 07:38 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 17:09 عصر
  3. سوال: پسورد گذاری بر روی دیتابیس به اتصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط amir_3530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1391, 14:16 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1390, 16:06 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •