نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Lightbulb چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    دوستان و اساتید سلام دوباره حضور شما


    همونطور که میدونید محاسبه مالیات حقوق در اکسل به وفور در اینترنت موجود است و خوب شاید دستور نویسی در اکسل ساده تر هم باشد

    هدف ما محاسبه مالیات حقوق بر حسب اطلاعات پایه داخل فایل اکسس میباشد ...
    در فایل ما میخواهیم در فرم اصلی عدد حقوق را نوشته و بازدن دکمه مالیات حقوق در پایین فرم نمایش داده شود
    دو فایل اکسل هم که در اون محاسبات انجام شده و نتیجه دیده میشود رو به همراه فایل اکسس قراردادم (جهت نمونه)


    توضیح اینکه :
    مبلغ عددی حقوق از 0 ریال تا 30.000.000 ریال معاف از مالیات است 0%

    از 30.000.001 ریال تا 75.000.000 ریال ---10%

    از 75.000.001 تا 105.000.000 ریال -----15%

    از 105.000.001 تا 150.000.000 ریال 20%

    از 150.000.001 تا 999.999.999 ریال 25%

    و اینکه عدد حقوق بصورت پلکانی باید محاسبه مالیات شود

    مثلا حقوق 7.000.000 تومان

    7 تومن - سه تومن معاف = 4تومن
    4تومن تو 10% هست
    پس 4 تومن ضربدر 10% = 400.000 تومن مالیات

    و هرچه عدد حقوق بزرگتر به همین منوال باید جدا جدا محاسبه شود

    فقط یک نکته ...چون هرسال این اعداد تغییر می کنند و ما در جدول مربوطه اعداد رو ثبت می کنیم فرم باید با توجه به اطلاعات جدول محاسبه کنه ممنونم

    اگر جدولی که من تهیه کردم ایراد داره به لحاظ برنامه نویسی شما هر جدولی که صلاح دیدید میتونید تولید کنید یا هر فرمی با شکل دیگه مهم نتیجه عملیات هست با توجه به اطلاعات جدول


    از صبح خیلی کد نوشتم ولی به نتیجه نرسیدم ممنون میشم یاری بفرمایید //- دوستان نتیجه کدهای من آبروریزی هست شما فرض کنید ننوشتم ::))))

    فکر نمیکردم موضوعی که سالها تو اکسل نوشتیم و کار کردیم تو اکسس اینقدر پیچیده بشه



    با سپاس

    لینک فایل نمونه ...........................
    http://s14.picofile.com/file/8408617092/TAX.rar.html





  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    دوستان و اساتید سلام دوباره حضور شما


    همونطور که میدونید محاسبه مالیات حقوق در اکسل به وفور در اینترنت موجود است و خوب شاید دستور نویسی در اکسل ساده تر هم باشد

    هدف ما محاسبه مالیات حقوق بر حسب اطلاعات پایه داخل فایل اکسس میباشد ...
    در فایل ما میخواهیم در فرم اصلی عدد حقوق را نوشته و بازدن دکمه مالیات حقوق در پایین فرم نمایش داده شود
    دو فایل اکسل هم که در اون محاسبات انجام شده و نتیجه دیده میشود رو به همراه فایل اکسس قراردادم (جهت نمونه)


    توضیح اینکه :
    مبلغ عددی حقوق از 0 ریال تا 30.000.000 ریال معاف از مالیات است 0%

    از 30.000.001 ریال تا 75.000.000 ریال ---10%

    از 75.000.001 تا 105.000.000 ریال -----15%

    از 105.000.001 تا 150.000.000 ریال 20%

    از 150.000.001 تا 999.999.999 ریال 25%

    و اینکه عدد حقوق بصورت پلکانی باید محاسبه مالیات شود

    مثلا حقوق 7.000.000 تومان

    7 تومن - سه تومن معاف = 4تومن
    4تومن تو 10% هست
    پس 4 تومن ضربدر 10% = 400.000 تومن مالیات

    و هرچه عدد حقوق بزرگتر به همین منوال باید جدا جدا محاسبه شود

    فقط یک نکته ...چون هرسال این اعداد تغییر می کنند و ما در جدول مربوطه اعداد رو ثبت می کنیم فرم باید با توجه به اطلاعات جدول محاسبه کنه ممنونم

    اگر جدولی که من تهیه کردم ایراد داره به لحاظ برنامه نویسی شما هر جدولی که صلاح دیدید میتونید تولید کنید یا هر فرمی با شکل دیگه مهم نتیجه عملیات هست با توجه به اطلاعات جدول


    از صبح خیلی کد نوشتم ولی به نتیجه نرسیدم ممنون میشم یاری بفرمایید //- دوستان نتیجه کدهای من آبروریزی هست شما فرض کنید ننوشتم ::))))

    فکر نمیکردم موضوعی که سالها تو اکسل نوشتیم و کار کردیم تو اکسس اینقدر پیچیده بشه



    با سپاس

    لینک فایل نمونه ...........................
    http://s14.picofile.com/file/8408617092/TAX.rar.html





    علی الحساب کد زیر به همین صورتی که هست کپی و اون رو در ControlSource فیلد TXT_TAX پیست کن
    حالا فقط کافیه مبلغ حقوق رو در تکست باکس مربوطه وارد کنی و اینتر رو بزنی


    =IIf([TXT_SALARY]<=30000000;0;IIf([TXT_SALARY]<=75000000;([TXT_SALARY]-30000000)*10/100;IIf([TXT_SALARY]<=105000000;4500000+([TXT_SALARY]-75000000)*15/100;IIf([TXT_SALARY]<=150000000;9000000+([TXT_SALARY]-105000000)*20/100;18000000+([TXT_SALARY]-150000000)*25/100))))



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    علی الحساب کد زیر به همین صورتی که هست کپی و اون رو در ControlSource فیلد TXT_TAX پیست کن
    حالا فقط کافیه مبلغ حقوق رو در تکست باکس مربوطه وارد کنی و اینتر رو بزنی


    =IIf([TXT_SALARY]<=30000000;0;IIf([TXT_SALARY]<=75000000;([TXT_SALARY]-30000000)*10/100;IIf([TXT_SALARY]<=105000000;4500000+([TXT_SALARY]-75000000)*15/100;IIf([TXT_SALARY]<=150000000;9000000+([TXT_SALARY]-105000000)*20/100;18000000+([TXT_SALARY]-150000000)*25/100))))


    ممنون از پاسخ شما .....
    هدف اینه که اطلاعات جدول بخونه چون این اطلاعات هر سال عوض میشه
    اگه بخواهیم اطلاعات رو از جدول بخونه باید چکار کنیم مرسی-------------------------------------این کد به نظر درست کار می کنه ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : شنبه 29 شهریور 1399 در 12:14 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسخ شما .....
    هدف اینه که اطلاعات جدول بخونه چون این اطلاعات هر سال عوض میشه
    اگه بخواهیم اطلاعات رو از جدول بخونه باید چکار کنیم مرسی
    بله حواسم به این موضوع هست بخاطر همین نوشتم علی الحساب از کد زیر استفاده کنید . این کد رو عجله ای آخر شب فرستادم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    بله حواسم به این موضوع هست بخاطر همین نوشتم علی الحساب از کد زیر استفاده کنید . این کد رو عجله ای آخر شب فرستادم
    جسارت شد ببخشید ......بی دقتی از بنده است عرض پوزش

    من یک کمی بهینه کردم فایل رو با متغیر

    که بره از تو جدول بخونه اگر سال اطلاعات داخل جدول با سال اطلاعات روی فرم یکی بود
    یعنی اطلاعات مثلا مربوط به سال 99 رو استخراج کنه و مبنای محاسبه قرار بده

    بازم شما نگاه بفرمایید اگر درسته همینو تکمیل کنیم اگر نه که هر دستوری شما میفرمایید ما مطاعیم :))) با سپاس


    الان مشکل بیشتر در رابطه با تفاوت رقمی هر پله هست که باید فرمول بدیم بزاریم تو متغییر جای این اعداد رو تو فرمول با متغییر عوض کنیم --فک کنم الیته

    http://s14.picofile.com/file/8408690118/tax2_accdb.html

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    بنظر شما بهتر نیست برای هر طبقه ای از حقوق یک فیلد عددی مربوط به نرخ مالیات آن طبقه هم در نظر گرفته شود ؟ مثلاً برای طبقه اول فیلد DARSAD1_TAبرای طبقه دوم فیلد DARSAD2_TAو الی آخر
    این را از این نظر عرض می کنم که در فرمول نویسی نرخ های ثابت از پیش تعریف شده را درج نکنید .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    بنظر شما بهتر نیست برای هر طبقه ای از حقوق یک فیلد عددی مربوط به نرخ مالیات آن طبقه هم در نظر گرفته شود ؟ مثلاً برای طبقه اول فیلد DARSAD1_TAبرای طبقه دوم فیلد DARSAD2_TAو الی آخر
    این را از این نظر عرض می کنم که در فرمول نویسی نرخ های ثابت از پیش تعریف شده را درج نکنید .
    نمونه زیر رو تست کن
    http://s14.picofile.com/file/8408703092/tax3.rar.html

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    من الآن به کامپیوتر دسترسی ندارم ، بررسی کن متغیرهای مبلغ تو فرم از چه نوعی انتخاب کردم اگه از نوع integer است به long یا double تغییر بده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    جناب آقای ناصریان لطفاً نتیجه بررسی فایل نمونه را اعلام بفرمائید !

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    سلام ببخشید فایل اوکی هست بسیار هم ممنون از محبت همیشگی شما

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    جناب eb_1345
    ------سلام روز بخیر
    و ببخشید که مزاحم میشم و وقتتون رو میگیرم
    خواستم پیام خصوصی بفرستم که نشد گویا بسته بود و نمیشد برای شما پیام فرستاد ..به هر روی ....
    اینجا مزاحم شدم


    اگر بخاطر داشته باشید زحمت بزرگی کشیدید و برنامه محاسبه مالیات رو نوشتین

    یک موردی پیش اومده تو کار من که فقط شما می تونید کمک کنید چون موضوع حسابداری هست

    ما میخواهیم بدانیم چقدر از معافیت مالیاتی رو استفاده کردیم و به همین دلیل یک تکست باکس برای همین منظور در فایل نمونه زیر قراردادم
    مثلا وقتی میگیم حقوق 30.000.000 هست منطقا 30.000.000 هم معافیت استفاده کرده پس جواب میشه 30.000.000 ریال استفاده شده و مبلغ مالیات میشه صفر
    یا مثلا وقتی حقوق 35.000.000 باشه
    معافیت استفاده شده میشه 30.000.000 و مالیات میشه 500.000 ریال
    و همینطور الی اخر که هرچی عدد بزرگتر میشه میزان معافیت استفاده شده هم بیشتر میشه و به طبع مالیات هم بیشتر ....با بخش محاسبه مالیات کاری نداریم چون داره محاسبه می کنه و مشکلی نیست
    اون بخشی مهمه که بدونیم چقدر از معافیت مالیاتی استفاده شده
    بسیار سپاس

    https://s16.picofile.com/file/841404..._TEST.rar.html

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    یک موردی پیش اومده تو کار من که فقط شما می تونید کمک کنید چون موضوع حسابداری هست
    اینطوری نفرمائید !
    اولا ً در بخش اکسس کم نیستند دوستانی که دارای مدرک و تحصیلات دانشگاهی حسابداری هستند و اگر مدرک حسابداری هم نداشته باشند از دانش بالائی در این زمینه برخوردار هستند. مطمئناً خیلی از این دوستان هم در زمینه برنامه نویسی و هم در زمینه مسائل حسابداری مسلط تر از بنده هستند

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک

    ما میخواهیم بدانیم چقدر از معافیت مالیاتی رو استفاده کردیم و به همین دلیل یک تکست باکس برای همین منظور در فایل نمونه زیر قراردادم
    مثلا وقتی میگیم حقوق 30.000.000 هست منطقا 30.000.000 هم معافیت استفاده کرده پس جواب میشه 30.000.000 ریال استفاده شده و مبلغ مالیات میشه صفر
    یا مثلا وقتی حقوق 35.000.000 باشه
    معافیت استفاده شده میشه 30.000.000 و مالیات میشه 500.000 ریال
    و همینطور الی اخر که هرچی عدد بزرگتر میشه میزان معافیت استفاده شده هم بیشتر میشه و به طبع مالیات هم بیشتر ....با بخش محاسبه مالیات کاری نداریم چون داره محاسبه می کنه و مشکلی نیست
    اون بخشی مهمه که بدونیم چقدر از معافیت مالیاتی استفاده شده
    بنظرم برای اینکه از تجربه و دانش دوستان دیگر هم در حل این سوال استفاده شود بهتر است ابتدا خودتان چندین عدد بصورت فرضی در طبقات مختلف مالیاتی تعیین کنی و با ماشین حساب معافیت هر عدد را در مقابل آن عدد درج نمائی تا دوستان عدد بدست آمده خود را با اعداد شما مقایسه و بر اساس آن فرمول جواب را ارائه نمایند .

  13. #13

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک


    ما میخواهیم بدانیم چقدر از معافیت مالیاتی رو استفاده کردیم و به همین دلیل یک تکست باکس برای همین منظور در فایل نمونه زیر قراردادم
    مثلا وقتی میگیم حقوق 30.000.000 هست منطقا 30.000.000 هم معافیت استفاده کرده پس جواب میشه 30.000.000 ریال استفاده شده و مبلغ مالیات میشه صفر
    یا مثلا وقتی حقوق 35.000.000 باشه
    معافیت استفاده شده میشه 30.000.000 و مالیات میشه 500.000 ریال
    و همینطور الی اخر که هرچی عدد بزرگتر میشه میزان معافیت استفاده شده هم بیشتر میشه و به طبع مالیات هم بیشتر ....با بخش محاسبه مالیات کاری نداریم چون داره محاسبه می کنه و مشکلی نیست
    اون بخشی مهمه که بدونیم چقدر از معافیت مالیاتی استفاده شده
    سلام
    لطفا توضیح بفرمائید که به چه هدف و منظوری میخواهید اینکار انجام بشه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله atf1379 : یک شنبه 25 آبان 1399 در 15:54 عصر

  14. #14

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    اگر بخاطر داشته باشید زحمت بزرگی کشیدید و برنامه محاسبه مالیات رو نوشتین
    اتفاقاً بنده هم چند وقتی خیلی بدنبال کدهای محاسبه مالیات در اکسس بودم که حتی یک مورد هم نتونستم پیدا کنم و بقول شما اکثراً بصورت اکسلی وجود دارد .
    از جناب eb_1345 بخاطر کدهاشون ممنون

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    اگر من در پست قبلی عددی رو اشتباه تایپ کردم عذر میخوام .....

    البته سوال من بیشتر همفکری بود در این باب که چطوری میتونیم بفهمیم که برنامه چقدر معافیت برای یک عدد در نظر میگیره ......

    فقط جهت توضیح کلی >>>خیلی نمیخوام بحث پیچیده بشه اما میدونید که ما یک سقف معافیت مالیاتی سالانه داریم سال 99 --360.000.000 ریال که این عدد رو بصورت ثابت داریم هدف نهایی اینه که بدونیم برای یک فرد در طی یک سال چقدر از این معافیت استفاده کرده و در اخر سال چقدر از این معافیت باقی مونده <<<<<

    حالا برنامه به ما میگه مثلا مالیات عدد A میشود عدد B .....(طی فرایند داخل برنامه )

    سوال : خوب الان چقدر معافیت به عدد A تعلق گرفته ..... (دیگه با عدد رقم نگم که اشتباه نشه )

    ممنون

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    سلام
    لطفا توضیح بفرمائید که به چه هدف و منظوری میخواهید اینکار انجام بشه ؟
    جناب آقای ناصریان معمولاً در سوالاتی که می پرسند از همان ابتدا منظور نهائی خود را خیلی شفاف ابراز نمی نمایند و بخاطر همین است که تعداد پست های تاپیکی که ایجاد می کنند زیاد میشود
    اگر ابشان لطف کنند از همان ابتدا بفرمایند که دقیقاً چه هدفی رو دنبال می کنند شاید زودتر به نتیجه برسند .
    علی ایحال حدسی که بنده در خصوص سوال ایشان دارم اینست که شخصی ممکن است در طول سال بواسطه پائین بودن سقف حقوق و مزایای مشمول مالیات ماهیانه اش نسبت به معافیت های ماهیانه از معافیت مالیاتی استفاده نکرده باشد . حالا فرض می کنیم که این شخص در پایان سال مبلغی تحت عنوان عیدی دریافت کند که مشمول مالیات میشود . در اینجا اگر در همان ماه پایانی مالیات این شخص را محاسبه کنیم می بینیم مبلغی بعنوان مالیات بدهکار میشوند ولی از طرفی متوجه میشویم که این شخص در طول سال از صدرصد معافیت مالیاتی استفاده نکرده ، بعبارتی این شخص بابت ماههای گذشته دارای مبلغ مالیاتی منفی میباشد . بنابراین برای اینکه به این شخص اجحاف نشود و به اداره مالیاتی هم مالیات اضافه ندهیم مالیات مثبت عیدی ایشان را با جمع مالیات منفی وی در طول سال تهاتر می کنیم .
    حالا نمیدانم که جناب ناصریان بدین منظور میخواهند جمع مالیات های استفاده شده را بدست بیاورند یا نه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 25 آبان 1399 در 17:21 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    والله هدف بنده اینه که وارد موضوعاتی که به برنامه نویسی مربوط نیست نشم ...وقتی نیاز باشه توضیحی رو برای درک بهتر هدف میدم در غیر اینصورت دوستان خسته میشن این همه توضیح تخصصی مالیات حقوق رو بدونن ...
    و قصد مردم ازاری ندارم .....اگرم توضیحی میدم برای روشن شدن بحث هست وگرنه سئوال از اول یک مورد بود

    ببینید من دارم یک برنامه حقوق دستمزد مینویسم برای خودم
    در طی راه برای بخشهای مختلف سئوالات فنی مختلف ایجاد میشه
    این سئوالات رو در یک فایل جداگانه اکسس قرار میدم و می پرسم بعد جوابش رو میبرم تو پروژه بزرگ

    فرمایشی که شما در مورد مالیات حقوق و عیدی فرمودین درسته - ولی نه دقیقا به این شکل باید هرماه رو جدا داشته باشیم و محاسبات کنیم و غیره --

    ما همین یک مشکل رو حل کنیم قضیه حله

    تو برنامه ای که فرستادم میخواهیم وقتی مالیات عددی محاسبه میشود همزمان بگوید x ریال معافیت مالیات اختصاص داده شد ....همین ...وارد هیچ بحث فنی دیگه ای هم نمیخوام بشیم.....
    حالا پاسخ این سئوال در یک پروژه بزرگ در موارد مختلفی استفاده میشه ......که نمیخوام وارد بحثش بشم .....وقت دوستان رو بگیرم ....ممنون

    و یکه نکته ای این مشکل رو تازه بهش برخوردم وگرنه ازهمون ابتدای بحث این تاپیک میگفتم ...برای بچه سئوال پیش میاد خوووووب

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک

    تو برنامه ای که فرستادم میخواهیم وقتی مالیات عددی محاسبه میشود همزمان بگوید x ریال معافیت مالیات اختصاص داده شد ....همین ...وارد هیچ بحث فنی دیگه ای هم نمیخوام بشیم.....
    حالا پاسخ این سئوال در یک پروژه بزرگ در موارد مختلفی استفاده میشه ......که نمیخوام وارد بحثش بشم .....وقت دوستان رو بگیرم ....ممنون
    ساده ترین راهی که بنظر میرسد اینست که در همان قسمت کد های محاسبه مالیات تکست باکس مربوط به مبلغ معافیت مالیاتی استفاده نشده را مساوی مبلغ معافیت مالیاتی طبقه قبل بکنیم
    مثلاً در طبقه اول این تکست باکس را معادل صفر قرار میدهیم در طبقه دوم آن را مساوی مبلغ معافیت طبقه اول و همینطور الی آخر
    البته این روش رو امتحان نکردم حدس میزنم اینطوری باشه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    سلام روشی که فرمودین تست کردم ...بجای خاصی نمیرسیم ...یعنی من نتونستم برسم ....ممنونم ازشما

    ------------------------------------------------------------------------------------------
    در طول سال بواسطه پائین بودن سقف حقوق و مزایای مشمول مالیات ماهیانه اش نسبت به معافیت های ماهیانه از معافیت مالیاتی استفاده نکرده باشد . حالا فرض می کنیم که این شخص در پایان سال مبلغی تحت عنوان عیدی دریافت کند که مشمول مالیات میشود . در اینجا اگر در همان ماه پایانی مالیات این شخص را محاسبه کنیم می بینیم مبلغی بعنوان مالیات بدهکار میشوند ولی از طرفی متوجه میشویم که این شخص در طول سال از صدرصد معافیت مالیاتی استفاده نکرده ، بعبارتی این شخص بابت ماههای گذشته دارای مبلغ مالیاتی منفی میباشد . بنابراین برای اینکه به این شخص اجحاف نشود و به اداره مالیاتی هم مالیات اضافه ندهیم مالیات مثبت عیدی ایشان را با جمع مالیات منفی وی در طول سال تهاتر می کنیم .
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    یعنی به این فرمایش شما نمیرسیم .....که هدف ما هم هست تاحدی ....

    آخرین ویرایش به وسیله narpco : دوشنبه 26 آبان 1399 در 10:11 صبح

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    ساده ترین راهی که بنظر میرسد اینست که در همان قسمت کد های محاسبه مالیات تکست باکس مربوط به مبلغ معافیت مالیاتی استفاده نشده را مساوی مبلغ معافیت مالیاتی طبقه قبل بکنیم
    مثلاً در طبقه اول این تکست باکس را معادل صفر قرار میدهیم در طبقه دوم آن را مساوی مبلغ معافیت طبقه اول و همینطور الی آخر
    البته این روش رو امتحان نکردم حدس میزنم اینطوری باشه
    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام روشی که فرمودین تست کردم ...بجای خاصی نمیرسیم ...یعنی من نتونستم برسم .
    سلام
    جواب سوال ساده است !
    مگر غیر از اینست که :
    معافیت مالیاتی استفاده شده حقوق کمتر یا مساوی 30،000،000 ریال صفر است
    معافیت مالیاتی استفاده شده حقوق بیشتر از 30،000،000 ریال و کمتر یا مساوی 75،000،000 ریال 30،000،000 ریال است
    معافیت مالیاتی استفاده شده حقوق بیشتر از 75،000،000 ریال و کمتر یا مساوی 105،000،000 ریال 75،000،000 ریال است
    معافیت مالیاتی استفاده شده حقوق بیشتر از 105،000،000 ریال و کمتر یا مساوی 150،000،000 ریال 105،000،000 ریال است
    معافیت مالیاتی استفاده شده حقوق بیشتر از 150،000،000 ریال 150،000،000 ریال است
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 26 آبان 1399 در 15:10 عصر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    اگر هدف تعدیل مالیات حقوق است :
    در تکمیل توضیحات پست 16 بهتر است برای تعدیل مالیات حقوق که معمولا در ماه آخر پایان سال صورت می گیرد بجای محاسبه معافیت مالیاتی استفاده شده معافیت مالیاتی استفاده نشده محاسبه شود . چرا که در صورت عدم استفاده از معافیت مالیاتی ( به هر نسبتی) نیاز به تعدیل مالیاتی میباشد وگرنه در صورت استفاده صد در صد از معافیت های فوق در هر ماه دیگر نیازی به تعدیل وجود ندارد
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 26 آبان 1399 در 12:26 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    یک مسئله ساده:
    در نظر بگیرید فردی در سال 99 دارای حقوق ماهانه 29.۰۰۰.۰۰۰ ریال است ، این فرد در اسفند ماه مبلغ 45،000،000 ریال عیدی هم دریافت می کند
    مالیات این فرد در اسفند ماه 99 را محاسبه بفرمائید!

    ضمناً مبلغ عیدی از یک معافیت مالیاتی معادل مبلغ معافیت ماه برخوردار است ولی محاسبه مالیات عیدی باید به صورت سالانه و با در نظر گرفتن کلیه حقوق و مزایای سال مذکور محاسبه گردد.

    در این مسئله مبلغ ها فرضی در نظر گرفته شده است
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 26 آبان 1399 در 13:14 عصر

  23. #23

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    جواب سوال ساده است !
    مگر غیر از اینست که :
    معافیت مالیاتی استفاده شده حقوق کمتر یا مساوی 30،000،000 ریال صفر است
    معافیت مالیاتی استفاده شده حقوق بیشتر از 30،000،000 ریال و کمتر یا مساوی 75،000،000 ریال 30،000،000 ریال است
    معافیت مالیاتی استفاده شده حقوق بیشتر از 75،000،000 ریال و کمتر یا مساوی 105،000،000 ریال 75،000،000 ریال است
    معافیت مالیاتی استفاده شده حقوق بیشتر از 105،000،000 ریال و کمتر یا مساوی 150،000،000 ریال 105،000،000 ریال است
    معافیت مالیاتی استفاده شده حقوق بیشتر از 150،000،000 ریال 150،000،000 ریال است

    سلام
    بله ، دقیقاً
    و اگر طبق فرمول جنابعالی در پست 18 عمل شود مبلغ معافیت استفاده شده براحتی بدست می آید .

    If TXT_SALARY <= M1 Then
    TXT_ETEBAR = 0
    ElseIf TXT_SALARY <= M2 Then
    TXT_ETEBAR = M1
    ElseIf TXT_SALARY <= M3 Then
    TXT_ETEBAR = M2
    ElseIf TXT_SALARY <= M4 Then
    TXT_ETEBAR = M3
    ElseIf TXT_SALARY <= M5 Then
    TXT_ETEBAR = M4
    End If


    البته من کدها ی محاسبه مالیات رو در اینجا حذف کرده ام

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    دوستان این فایل رو چک کنید لطفا ببنید با جمیع نظرات جواب درسته ؟ ممنونم

    https://s16.picofile.com/file/841420...ST2_accdb.html

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    این تالار اکسس مثل ساختمون چهل واحدی ما میمونه
    ما چند نفر بعنوان گروه هیئت مدیره ساختمون یک گروه واتساپی برای اعضاء ساختمون ایجاد کرده ایم که در جریان مسائل و امور ساختمون قرار بگیرن و در مواقع لازم اظهار نظر کنن ولی متاسفانه اعضاء نه تنها در اجرای امور ساختمون مشارکت نمی کنن بلکه زحمت یک اظهار نظر هم به خودشون نمیدهن

    ماهم اخیراً تصمیم گرفته ایم همگی از هیئت مدیره استعفاء بدهیم تا ساکنین متوجه اهمیت وجود گروه هیئت مدیره دلسوز و مسئولیت پذیر که بدون هیچ منفعت مادی نسبت به رفع مشکلات ساختمون اقدام می کنن بشوند

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه با اکسس مالیات حقوق محاسبه کنیم ؟

    والله من به عنوان یک دانشجو در بحث برنامه نویسی با سواد اندک به امید دوستان میام اینجا و میبینم که در سایر تالار ها چقدر همه فعال هستن ولی متاسفانه بی تعارف عرض می کنم اگر شما و دو سه نفر دیگه از دوستان نباشند و پاسخ ندهند واقعا بیان سئوال دیگه فایده ای نداره .........تهش به این نتیجه میرسیم که از خیر پاسخ سئوال بگذریم ......

    همین همفکری با شما دوستان برای من خیلی بیشتر از همه دوره هایی که دیدم موثر بوده ......خیلی وقت ها پیشنهاد های شما اینقدر جالب و شیرین بوده که من مسیر طراحی پروژم رو عوض کردم چون فهمیدم کجا دارم اشتباه می کنم......
    و جالب ترین قسمت این ماجرا تعداد بازدید ها از هر پست هست .......بعضی موقع ها سردرد میگیره ادم ...خدایی......ادم احساس میکنه .....هست ولی هیچکس نمیبینه ادم رو و سئوال ادم رو ......و اینکه چرا ما اینقدر تنهاییم .....علی رقم این همه بازدید ....
    خدا به شما و دوستان سلامتی بده که واقعا بدون چشم داشت کمک می کنید ...کاش جایی بود که بشه در خور شایستگی شما از شما و دوستان تقدیر کرد .....والله تو این اوضاع مرغ کیلو 25 تومن و گوشت کیلو 140تومن خیلی شما خوبین که مجانی پاسخ میدین و کمک می کنید ............

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1402, 00:07 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 اردیبهشت 1399, 21:31 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1392, 17:45 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1391, 01:15 صبح
  5. سوال: غیر فعال شدن فایل اکسس 2003 در اکسس 2007
    نوشته شده توسط expert2219 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1390, 01:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •