نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ذخیره عکس از هارد در دیتابیس به صورت دسته جمعی

  1. #1

    Exclamation ذخیره عکس از هارد در دیتابیس به صورت دسته جمعی

    با سلام خدمت مهندسین محترم

    من یک جدول دارم که حاوی کد ملی هست. و روی هارد یک پوشه هست که داخل آن عکس با نام همین کد ملی ها ذخیره شده .حالا می خوام تصویر هر کد ملی در فیلد مربوط به هر رکورد که از نوع image هست رو در یک جدول ذخیره کنم.

    لطفا راهنمایی بفرمایید.


  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,305

    نقل قول: ذخیره عکس از هارد در دیتابیس به صورت دسته جمعی

    اگر سرچ کنی کد نمونه برای انجام این کار زیاد هست. کافیه یک فیلد از جنس باینری در جدول مربوطه در نظر بگیری و عکس ها رو در اون ذخیره کنی.

    یک حالت دیگر هم ممکن است: فایل های تصویر رو بخون، به یک استرینگ Base64 تبدیل کن و در یک ستون از جنس varvhar(max) نگهداری کن.

    اگر کدهای مربوطه رو پیدا نکرده اطلاع بده.

  3. #3

    نقل قول: ذخیره عکس از هارد در دیتابیس به صورت دسته جمعی

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    اگر سرچ کنی کد نمونه برای انجام این کار زیاد هست. کافیه یک فیلد از جنس باینری در جدول مربوطه در نظر بگیری و عکس ها رو در اون ذخیره کنی.

    یک حالت دیگر هم ممکن است: فایل های تصویر رو بخون، به یک استرینگ Base64 تبدیل کن و در یک ستون از جنس varvhar(max) نگهداری کن.

    اگر کدهای مربوطه رو پیدا نکرده اطلاع بده.
    کد های ذخیره عکس در دیتا بیس رو دارم بیشتر این کدها برای یه رکورد یه دیالوگ باز میکنه مسیر عکس رو میدی و ذخیره میکنه مثل اینکه برای مخاطبان دفترچه تلفن عکس انتخاب بکنی. مشکل من یه خورده از این متفاوت تر هست و اون اینکه فرض کنید 3000 هزار تا رکورد دارم و 3000 تا عکس که در یک پوشه ذخیره شده اند حالا می خوام کدی داشته باشیم که به فرض مثال با یک کلیک عکس مربوط به هر رکورد را در جدول ذخیره بکنه لازم به ذکر هست نام عکس ها با کد ملی ذخیره شده و در جدول هم کد ملی داریم. یعنی با کد ملی چک بکنه ببینه عکس درون پوشه هست اگر بود اونو برای رکورد ذخیره بکنه و بره رکورد بعدی.
    آخرین ویرایش به وسیله mraforums : دوشنبه 31 شهریور 1399 در 09:51 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: ذخیره عکس از هارد در دیتابیس به صورت دسته جمعی

    نقل قول نوشته شده توسط mraforums مشاهده تاپیک
    کد های ذخیره عکس در دیتا بیس رو دارم بیشتر این کدها برای یه رکورد یه دیالوگ باز میکنه مسیر عکس رو میدی و ذخیره میکنه مثل اینکه برای مخاطبان دفترچه تلفن عکس انتخاب بکنی. مشکل من یه خورده از این متفاوت تر هست و اون اینکه فرض کنید 3000 هزار تا رکورد دارم و 3000 تا عکس که در یک پوشه ذخیره شده اند حالا می خوام کدی داشته باشیم که به فرض مثال با یک کلیک عکس مربوط به هر رکورد را در جدول ذخیره بکنه لازم به ذکر هست نام عکس ها با کد ملی ذخیره شده و در جدول هم کد ملی داریم. یعنی با کد ملی چک بکنه ببینه عکس درون پوشه هست اگر بود اونو برای رکورد ذخیره بکنه و بره رکورد بعدی.
    سلام
    ابتدا باید نام همه فایلهل رو بخونی و دریک آرایه بریزی و بعدبا استفاده از حلقه for یکی یکی در دیتابیس بنویسی
    این کد کمکت میکنه



    var dialog = new FolderBrowserDialog();
    DialogResult result = dialog.ShowDialog();
    if (result == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    {
    pathname = pathRoot = dialog.SelectedPath;
    DirectoryInfo objDirectoryInfo = new DirectoryInfo(pathname);
    FileInfo[] allFiles = objDirectoryInfo.GetFiles("*.*", SearchOption.AllDirectories);
    }




    for (int i = 0; i < allFiles.Length; i++)
    {
    string fileName = allFiles[i].FullName.Trim();
    string parentDir = allFiles[i].Directory.Name.Trim();
    .
    .
    .
    }



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: ذخیره عکس از هارد در دیتابیس به صورت دسته جمعی

    نقل قول نوشته شده توسط mraforums مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت مهندسین محترم

    من یک جدول دارم که حاوی کد ملی هست. و روی هارد یک پوشه هست که داخل آن عکس با نام همین کد ملی ها ذخیره شده .حالا می خوام تصویر هر کد ملی در فیلد مربوط به هر رکورد که از نوع image هست رو در یک جدول ذخیره کنم.

    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    سلام
    ابتدا باید نام همه فایلها رو بخونی و در یک آرایه بریزی بعد با حلقه for یکی یکی در بانک بنوبیسی
    این کد کمکت میکنه



    // انتخاب مسیر
    var dialog = new FolderBrowserDialog();
    DialogResult result = dialog.ShowDialog();
    if (result == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    {
    pathname = pathRoot = dialog.SelectedPath;

    // خوندن همه فایلهلی مسیر انتخابی و ریختن در آرایه
    DirectoryInfo objDirectoryInfo = new DirectoryInfo(pathname);
    FileInfo[] allFiles = objDirectoryInfo.GetFiles("*.*", SearchOption.AllDirectories);
    }


    // خواندن نام فایلها از آرایه و ..

    for (int i = 0; i < allFiles.Length; i++)
    {
    string fileName = allFiles[i].FullName.Trim();
    string parentDir = allFiles[i].Directory.Name.Trim();
    .
    .
    .
    }


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,205

    نقل قول: ذخیره عکس از هارد در دیتابیس به صورت دسته جمعی

    با درود
    برای درج یا ویرایش چندین رکورد به صورت یکجا نباید تک تک عمل کرد
    اگر تکنولوژی ارتباط با پایگاه داده شما Ado.net است از SqlBulkCopy استفاده کنید
    اگر هم EF که خودش یک سری متد داره و همینطور برای سرعت بیشتر میتونید از کتابخانه های جانبی استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 آذر 1396, 18:34 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 تیر 1395, 18:42 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 12:18 عصر
  4. اتچ کردن دیتا بیس چرا و در چه مواقعی صورت می گیرد
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1390, 22:10 عصر
  5. ذخیره صدا به صورت مستقیم در دیتابیس
    نوشته شده توسط adelmobasheri در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 آبان 1386, 16:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •