نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارتباط باhttprequest

  1. #1

    ارتباط باhttprequest

    با سلام خدمت تمامی دوستان

    من یک ماژول دارم که با php نوشته شده

    حالا می خوام از طریق لاراول و با HttpRequest ارتباط بر قرار کنم

    به عنوان مثال:

    لینک api = http://apisev.ir/checkup است و میخواهیم بررسی کنیم که نامر کاربری hesam با کلمه عبور : 123456 وجود دارد یا خیر


    اگر دوستان راهنمایی کنن منون میشم

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارتباط باhttprequest

    دقیقا کدوم قسمتش رو راهنمای میخای ؟ خب راهنمای api رو بخون با curl درخواستت رو بفرست

  3. #3

    نقل قول: ارتباط باhttprequest

    من تازه لاراول شروع کردم

    نمونه کدی برای من قرار میدید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارتباط باhttprequest

    سرچ کن

    آموزش curl با php

  5. #5

    نقل قول: ارتباط باhttprequest


    <?php


    $post = [
    "_token" => "454567897",
    "username" => "test3"


    ];


    $ch = curl_init("http://apisev.ir/checkup/checkUsername");
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, true);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, json_encode($post));


    $response = curl_exec($ch);


    curl_close($ch);


    var_dump($response);
    ?>


    با این روش تو php خام جواب داده

    تو لاراول هم به همین شکله؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارتباط باhttprequest

    بله فرقی نمیکنه همه روش های php خام توی لاراول هم جواب میدن

  7. #7

    نقل قول: ارتباط باhttprequest

    من میخوام به صورت یک ماژول یا پلاگین باشه که بتونم همه جا استفاده کنم
    آخرین ویرایش به وسیله ms-ninja : یک شنبه 06 مهر 1399 در 12:10 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارتباط باhttprequest

    انقد کدش پیچیده وزیاد نیست که بخای کتابخونه استفاده کنی
    ولی میتونی از guzzle استفاده کنیکه اونم پشت پرده همون curl رو به کار میگیره
    https://laravel.com/docs/7.x/http-client

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با هاست و httprequest
    نوشته شده توسط milad_d993 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اسفند 1394, 11:29 صبح
  2. کاربرد متد های httprequest و httpsessionstate
    نوشته شده توسط aghayex در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 21:29 عصر
  3. مشکل با HttpRequest.QueryString
    نوشته شده توسط NIMA_1981 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 17:02 عصر
  4. سوال: دانلود فايل با HttpResponse و HttpRequest دات نت ورژن 1.1
    نوشته شده توسط reza_mostafavi63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 آذر 1390, 01:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •