نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: افزودن دستوری برای سرچ در یک ستون خاص

  1. #1
    کاربر جدید آواتار shahdoone
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    10

    Post افزودن دستوری برای سرچ در یک ستون خاص

    سلام. وقت بخیر.
    من یک جدولی دارم که شامل یک ستون از نوع رشته ای می باشد. حالا می خواهم ردیف هایی را به عنوان خروجی نشان دهد که شامل کلمه ای خاص است. چگونه می توان این دستور را نوشت ؟البته طبق این تصویر می خوام عمل کنم:

    1.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    290

    نقل قول: افزودن دستوری برای سرچ در یک ستون خاص

    SELECT * FROM tablename WHERE Fieldname LIKE '%Ali%'

  3. #3
    کاربر جدید آواتار shahdoone
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    10

    نقل قول: افزودن دستوری برای سرچ در یک ستون خاص

    ممنونم.حالا اگر دو جدول T1 و T2 داشته باشم که دارای ستون های با مقادیر رشته ای باشند، چگونه می توان ردیف هایی از هردو جدول را آورد که در آنها رشته های " تقریبا یکسان" وجود دارد؟
    20200926_121820.jpg

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    290

    نقل قول: افزودن دستوری برای سرچ در یک ستون خاص


  5. #5
    کاربر جدید آواتار shahdoone
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    10

    نقل قول: افزودن دستوری برای سرچ در یک ستون خاص

    بله.اما نوع داده رشته ای ست و توی where condition چی باید نوشت؟ من میخوام شامل بخشی از یک رشته کامل باشه.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    290

    نقل قول: افزودن دستوری برای سرچ در یک ستون خاص

    راه های مختلفی داره. باید ببینید برای شما کدام بهتر است. اما یکی از راههای ساده هم استفاده از Union است:
    SELECT Name FROM T1 WHERE Fieldname LIKE '%Ali%'
    Union
    SELECT Name FROM T2 WHERE Fieldname LIKE '%Ali%'

  7. #7
    کاربر جدید آواتار shahdoone
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    10

    نقل قول: افزودن دستوری برای سرچ در یک ستون خاص

    بله.اما من که نمی دونم مثلا کلمه " علی" حتما در جداول هست یا نه. اگر دقت کنید در عکس بالا مثلا سه خروجی از جدول اول داریم. البته من فکر می کنم تابع join به تنهایی پاسخگوی این مسئله نیست و از دستوراتی مثل cursor باید استفاده کرد.

  8. #8
    کاربر جدید آواتار shahdoone
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    10

    نقل قول: افزودن دستوری برای سرچ در یک ستون خاص

    بله.اما من که نمی دونم مثلا کلمه " علی" حتما در جداول هست یا نه. اگر دقت کنید در عکس بالا مثلا سه خروجی از جدول اول داریم. البته من فکر می کنم تابع join به تنهایی پاسخگوی این مسئله نیست و از دستوراتی مثل cursor باید استفاده کرد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 تیر 1395, 22:51 عصر
  2. مشکل عجیب با pdo و افزودن ستون
    نوشته شده توسط ahmaduse در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1394, 10:09 صبح
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1392, 09:53 صبح
  4. سوال: افزودن یک ستون به کوئری
    نوشته شده توسط mohamadlvs در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 تیر 1391, 17:07 عصر
  5. افزودن ستون به جدول در یک محل خاص
    نوشته شده توسط d_rabiee در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1387, 08:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •