نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در ویرایش فرم های دارای select

  1. #1

    مشکل در ویرایش فرم های دارای select

    سلام دوستان وقتتون بخیر
    من یه فرم دارم که در فرم ثبت نام از کاربران یکسری اطلاعات میگیرم

    مشکل من در این فرم اینه که وقتی اطلاعاتی رو از فرم میگیرم و به دیتابیس میفرستم مشکلی ندارم ولی وقتی اطلاعات رو میخام ویرایش کنم بالاترین value رو انتخاب میکنه
    مثلا اگه در جنسیت زن رو در ساخت فرم انتخاب کنم وقتی میخام ویرایش کنم خود به خود مرد انتخاب میشه چون بالاترین value هستش

    کد HTML:
                <div>
    <label for="jens">جنسیت</label>                
    <select type="text" name="jens" id="jens" onclick="jens()" >                
    <option value="مرد" >مرد</option>
    <option value="زن" >زن</option>
    
    
                    </select>
                </div>
    آخرین ویرایش به وسیله hossein_h_h : جمعه 04 مهر 1399 در 20:47 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در ویرایش فرم های دارای select

    موقع ویرایش اون آپشنی که میخای بالا باشه رو selected بزار توش

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ویرایش فرم های دارای select

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    موقع ویرایش اون آپشنی که میخای بالا باشه رو selected بزار توش
    ممنونم از پاسختون
    نگاه کنید من یه دفترچه تلفن دارم
    در این دفترچه تلفن یک تیبیل دارم به عنوان جنسیت
    وقتی که یه آقا ثبت میشه جنسیت آقا میشه و وقتی یک خانم ثبت میکنه میشه خانم
    اگه آقا رو selected کنم و خانومی بخواد خودشو ویرایش کنه چون selected روی آقا بوده خود به خود جنسیت در ویرایش از خانم به آقا تبدیل میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در ویرایش فرم های دارای select

    وقتی میخای ویرایش کنی از دیتبایس میخونی اون ردیف رو اول
    بعد توی فرمت چک میکنی اگه توی دیتابیس آقا بود گزینه آقا رو select میزاری اگه خانم بود گزینه خانم رو select میزاری

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ویرایش فرم های دارای select

    ببخشید من خیلی مبتدی هستم میتونید با مثال توضیح بدید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در ویرایش فرم های دارای select

    <?php
    $edit = از دیتابیس بخون ردیفی که میخای ادیت کنی رو بریز توی یک متغیر مثل این;
    ?>

    <select>
    <option value="mard" <?php if($edit['gender'] == 'mard') echo 'selected; ?> ></option>
    <option value="zan" <?php if($edit['gender'] == 'zan') echo 'selected; ?> ></option>
    </select>

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ویرایش فرم های دارای select

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    <?php
    $edit = از دیتابیس بخون ردیفی که میخای ادیت کنی رو بریز توی یک متغیر مثل این;
    ?>

    <select>
    <option value="mard" <?php if($edit['gender'] == 'mard') echo 'selected; ?> ></option>
    <option value="zan" <?php if($edit['gender'] == 'zan') echo 'selected; ?> ></option>
    </select>
    خیلی ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با <select> برای ویرایش
    نوشته شده توسط saeed-71 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1393, 15:41 عصر
  2. حرفه ای: تبدیل دستور Select کویری به کد VB
    نوشته شده توسط Nazir Ahmad در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 14 فروردین 1393, 14:50 عصر
  3. select all در دیتا گرید ویر
    نوشته شده توسط minabr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1392, 11:18 صبح
  4. انتخاب فیلدی با متحویات تهی در دستور Select
    نوشته شده توسط bad_boy_2007 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 08:07 صبح
  5. انجام اضافه کردن و ویرایش و حذف و select در یک پرسیجر
    نوشته شده توسط poudineh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1385, 20:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •