نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش جمع ستون های یک دیتا گرید در ردیف آخر

  1. #1

    نمایش جمع ستون های یک دیتا گرید در ردیف آخر

    سلام میخاستم توی دیتاگریدم به ردیف آخر یک ردیف اضافه بشه و جمع ستون های مربوط به هرکدوم رو نشون بده. جستجو کردم پیدا نکردم. ممنون

  2. #2

    نقل قول: نمایش جمع ستون های یک دیتا گرید در ردیف آخر

    سلام دوست عزیز میتونید از کد زیر الهام بگیرید




    '..................................... درست میکنه Column این تکه کد توی دیتا گرید یه ........................................
    '............................................ احتمالا شما به این کد نیازی ندارید چون دیتاگرید شما دارای اطلاعات هستش ...................................
    Dim col As New DataGridViewTextBoxColumn
    col.DataPropertyName = "PropertyName"
    col.HeaderText = "SomeText"
    col.Name = "colWhateverName"
    DataGridView1.Columns.Add(col)


    '.............................................تو ی این کد من اومدم ردیف اضافه کردم و به اون عدد دادم...................................
    '............................................ احتمالا شما به این کد نیازی ندارید چون دیتاگرید شما دارای اطلاعات هستش ...................................
    For i As Integer = 1 To 4
    Me.DataGridView1.Rows.Add()
    Me.DataGridView1.Rows(i - 1).Cells(0).Value = i.ToString
    Next


    '............................................از اینجا این کد ها بدرد شما احتمالا بخوره اول به دیتاگرید با کد زیر یه ردیف اضافه میکنید...................................
    Me.DataGridView1.Rows.Add()




    '......................................اینجا یه متغیر تعریف میکنید...................................... .........
    Dim sum As Integer
    sum = "0"
    '................................................. ...به نوشتن حلقه زیر تعداد رکوردها رو به دست میارید و اونها رو با هم جمع میزنید...................................... .....................
    For i As Integer = 0 To Me.DataGridView1.Rows.Count - 1
    sum = sum + Me.DataGridView1.Rows(i).Cells(0).Value
    Next


    '................................................. ..در آخر نتیجه رو نمایش میدید........................................ ......
    Me.DataGridView1.Rows(Me.DataGridView1.Rows.Count - 1).Cells(0).Value() = sum






تاپیک های مشابه

  1. modگیری هر ستون دیتاست و جایگذاری مقدار mod هر ستون بجای مقادیر صفر
    نوشته شده توسط misagh1370 در بخش برنامه نویسی Matlab
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1396, 12:17 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1393, 09:33 صبح
  3. انتساب یک ستون از دیتا ست به یک ستون در دیتا تیبل؟
    نوشته شده توسط nimaaamin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1392, 13:20 عصر
  4. سوال: نمایش یکستون از دیتابیس در چند ستون دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mahtab.kamali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 22:58 عصر
  5. حرفه ای: ریختن اطلاعات یک ستون از دیتاست به یک ستون از دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط mahdikoochooloo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1390, 01:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •