نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قراردادن ارایه یا لیست در شرط linq

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    41
    پست
    166

    قراردادن ارایه یا لیست در شرط linq

    سلام
    یک کلاس دارم که یک enum برای پراپرتیش تعریف کردم


    public class lockt
    {
    public int Id { get; set; }
    public SecLocType SecLocType { get; set; }
    }

    public enum SecLocType
    {
    w = 100,
    R = 101,
    B = 102,

    C = 200,
    H = 201,
    E = 202,
    M = 500,
    N = 400,
    }

    حالا میخوام یک سری از این enum ها روی توی شرط بیارم. در حالت عادی از متد Contain فقط میشه رشته رو گرفت

    ViewData["LocID"] = new SelectList(await _uw.BaseRepository<lockt>().
    FindByConditionAsync(w =>
    w.SecLocType == SecLocType.w ||
    w.SecLocType == SecLocType.C ||
    w.SecLocType == SecLocType.B
    ), "LocationID", "LocationName");


    من روشهای مختلف رو امتحان کردم ولی هنوز نتیجه نگرفتم
    مثلا انواع لیست ها و آرایه ها رو امتحان کردم



    List<int> loc = new List<int> { 100, 200, 300 };
    var locid = new string[] { "600", "700", "800", "900" };
    List<string> lst = new List<string> { "100", "200", "300", "400", "500", "600", "700", "800", "900" };


    نمیدونم اینجای برنامه رو چطوری باید بنویسم که مجبور نباشم توی همه اکشن متد ها تغییرات ایجاد کنم.



    ViewData["LocID"] = new SelectList(await _uw.BaseRepository<lockt>().
    FindByConditionAsync(w =>
    ??????
    ????????
    ?????????
    ), "LocationID", "LocationName");

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: قراردادن ارایه یا لیست در شرط linq

    var targetList = new List<SecLocType>() {SecLocType.B, SecLocType.C, SecLocType.R};
    var locktList = new List<Lockt>()
    {
    new Lockt() {ID = 1, SecLocType = SecLocType.R},
    new Lockt() {ID = 2, SecLocType = SecLocType.M},
    new Lockt() {ID = 3, SecLocType = SecLocType.B},
    new Lockt() {ID = 4, SecLocType = SecLocType.C},
    new Lockt() {ID = 5, SecLocType = SecLocType.W},
    };

    var result = locktList.Where(ll => targetList.Contains(ll.SecLocType)).ToList();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    41
    پست
    166

    نقل قول: قراردادن ارایه یا لیست در شرط linq

    سلام استاد ممنونم
    در کلاس FindByConditionAsync الگوی Unit Of work هم کاربرد داره درسته؟

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: قراردادن ارایه یا لیست در شرط linq

    نقل قول نوشته شده توسط hamzehsh مشاهده تاپیک
    سلام استاد ممنونم
    در کلاس FindByConditionAsync الگوی Unit Of work هم کاربرد داره درسته؟

    بله. میشه استفاده کرد.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: گروهبندی یک لیست بر اساس یک فیلد و انتخاب کوچکترین عنصر بر اساس فیلد دیگر د ر هر گروه با linq
    نوشته شده توسط hmahdavi921 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1395, 11:54 صبح
  2. سوال: نحوه خروج کالا از انبار و ثبت در لیست فروخته شده ها - LINQ
    نوشته شده توسط hadimtn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1394, 21:18 عصر
  3. سوال: مشخص کردن ایندکس یک داده در لیست با استفاده از linq
    نوشته شده توسط man_iran در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 00:01 صبح
  4. آموزش: اتصال لیست باکس ،کمبو باکس و چک لیست به بانک بوسیله Linq
    نوشته شده توسط vandermond در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 10 شهریور 1389, 06:01 صبح
  5. linq چیست ؟
    نوشته شده توسط blackman2008 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 تیر 1388, 11:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •