نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه یوآرال های موجود در یک متن را لینک دار کنیم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    چگونه یوآرال های موجود در یک متن را لینک دار کنیم

    سلام دوستان
    من یک لیبل متن دارم حالا تو این لیبل چند تا ادرس وب هست چیکار کنم که موقع اجرا این ادرس ها تبدیل به لینک بشن

    یعنی مثلا در متن زیر divar.ir جوری بشه که کاربر روش بتونه کلیک بکنه و سایتش بازبشه

    سایت divar.ir عالی است

  2. #2

    نقل قول: چگونه یوآرال های موجود در یک متن را لینک دار کنیم

    سلام
    اگه نمیخواین توی متنتون http استفاده بشه به عنوان آدرس و همین divar.ir باشه ....

    باید .ir و .com و .net و... رو به عنوان یه کلید در نظر بگیری .

    توی متنت جستجو کنی این کلید ها رو وفتی بهش رسید تبدیلش کنی به یه لینک .

    روش های مختلفی هست که این کار رو کنی مثلا بیای یه آرایه از نوع رشته تعریف کنی ، بعد متن رو بریزی توی اون آرایه split رو هم بر اساس space بذاری
    حالا شما یه آرایه داری که تمامی کلمات توی اون هست

    array[0] = سایت
    array[1] = divar.ir
    array[2] = عالی
    array[3] = است

    حالا باید توی تمام آرایه ها چک کنی اگه همون کلیدهایی که گفتم داره رو یه Replace بزنی :


    strlink = "<a href={Link}>{Link}</a>";

    array[1] = Replace(strlink ,"{Link}",array[1] );


    بعد آرایه رو به هم بچسبون حواست به space که اول کار حذف کردی هم داشته باش ... توی وب ههم خواستی قرارش بدی باید .innerhtml قرارش بدی که تگ های html بشیه رو صفحه .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: چگونه یوآرال های موجود در یک متن را لینک دار کنیم

    خیر توی قسمت چت سایت هست که ممکنه کاربرا هرجور لینکی بگذارند

  4. #4

    نقل قول: چگونه یوآرال های موجود در یک متن را لینک دار کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا5 مشاهده تاپیک
    خیر توی قسمت چت سایت هست که ممکنه کاربرا هرجور لینکی بگذارند
    چه ربطی داره ! هر کسی هر جایی هر لینکی میتونه بذاره . بحث روی روش انجام هست نه چت روم یا وبلاگ یا متن آگهی !

    واسه اون چت رومتون هم باید بیاید کلماتی رو تعریف کنید که چک کنه اگه توی اون متن بود ... به مدیریت هشدار بده که بره بررسیش کنه .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: چگونه یوآرال های موجود در یک متن را لینک دار کنیم

    دوستان جواب این سوال رو پیدا کردم گفتم بگذارم اینجا برا هرکسی که احیانا ممکنه نیاز داشته باشه



    string txt = "this is my url https://bazarefori.ir/%D9%85%D8%B4%D...8C/show/72372/ and visit this website and this is my url http://www.yahoo.com";
    Regex regx = new Regex(@"(http|ftp|https):\/\/([\w\-_]+(?:(?:\.[\w\-_]+)+))([\w\-\.,@?^=%&amp;:/~\+#]*[\w\-\@?^=%&amp;/~\+#])?", RegexOptions.IgnoreCase);
    MatchCollection mactches = regx.Matches(txt);
    foreach (Match match in mactches)
    {
    txt = txt.Replace(match.Value, "<a href='" + match.Value + "'>" + match.Value + "</a>");
    }
    aaa.InnerHtml = txt;


    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا5 : چهارشنبه 21 آبان 1399 در 10:22 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 تیر 1393, 21:43 عصر
  2. کار با اسکیوال 2008 نتیجه در اسکیوال 2000
    نوشته شده توسط mahdy.asia در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1391, 23:21 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 18:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •