نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Unexpected Memory Leak

  1. #1

    Question Unexpected Memory Leak

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی

    من از درگاه زرین پال در برنامه استفاده میکنم و پرداخت هم صورت میگیرد و مشکلی از این بابت نیست.

    مشکل زمانی به وجود میاد که بخواهم از نرم افزار خارج بشم پیغام خطای Unexpected Memory Leak نمایش داده میشه.
    من تمام متغییر ها آزاد میکنم ولی متاسفانه بازم این خطا نمایش داده میشه نمیدونم چه کار کنم تمام راه ها امتحان کردم ولی جواب نداد که نداد.

    لازم به ذکر هست کد ReportMemoryLeaksOnShutdown := True من قرار دادم در نرم افزار .

    program ZarinPal;


    uses
    Forms,
    UFrmMain in 'UFrmMain.pas' {FrmMain};


    {$R *.res}


    begin
    ReportMemoryLeaksOnShutdown := True;


    Application.Initialize;
    Application.MainFormOnTaskbar := True;
    Application.CreateForm(TFrmMain, FrmMain);
    Application.Run;
    end.


    در کل وقتی کد ReportMemoryLeaksOnShutdown := True فعال هست پیغام خطا نمایش داده میشه که فضا آزاد نشده است و این بده چون همین طور داره فضا داره اشغال میشه.

    من سورس کدی که نوشتم به پیوست گذاشتم لطفا دوستان کمک کنید کدشم اینجا مینویسم.


    procedure TFrmMain.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    Info : PaymentRequest;
    Rse : PaymentRequestResponse;
    Authority : Integer;
    begin


    Info := PaymentRequest.Create;
    Rse := PaymentRequestResponse.Create;
    Try
    Info.MerchantID := Trim(Edit1.Text);
    Info.Amount := StrToInt(Trim(Edit2.Text));
    Info.Description := Trim(Edit3.Text);
    Info.Email := Trim(Edit4.Text);
    Info.Mobile := Trim(Edit5.Text);
    Info.CallbackURL := Trim(Edit6.Text);


    Rse := wsdl.GetPaymentGatewayImplementationServicePortTyp e().PaymentRequest(Info);
    Authority := StrToInt(Rse.Authority);


    shellexecute(handle,'open',Pchar('https://www.zarinpal.com/pg/StartPay/'+IntToStr(Authority)+'/ZarinGate'), nil, nil, sw_show);


    Edit7.Text := IntToStr(Authority);
    Edit8.Text := IntToStr(Rse.Status);
    Finally
    begin
    Rse.Free;
    Info.Free;
    end;
    End;
    end;


    این خطا میدهد


    An unexpected memory leak has occurred. The unexpected small block leaks are:


    21 - 28 bytes: PaymentRequestResponse x 1

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: Unexpected Memory Leak

    سلام.
    توابعی که خروجی شی می دهند معمولا خودشون اون شی رو درونشون می سازند.
    شما قبلش داری خودت هم می سازی، وقتی اشاره گر شی رو از تابع می گیری، عملا داری منطقه ای از حافظه رو که شی رو روش ساختی یتیم می کنی.
    تست کنید ببینید بدون ساخت شی Rse چه اتفاقی می افته.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: Unexpected Memory Leak

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    سلام.
    توابعی که خروجی شی می دهند معمولا خودشون اون شی رو درونشون می سازند.
    شما قبلش داری خودت هم می سازی، وقتی اشاره گر شی رو از تابع می گیری، عملا داری منطقه ای از حافظه رو که شی رو روش ساختی یتیم می کنی.
    تست کنید ببینید بدون ساخت شی Rse چه اتفاقی می افته.
    تشکر دوست من کاملا شما درست میگفتی همان کاری که گفتی کردم و مشکلم حل شد.
    ممنون از راهنماییت

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Memory Leak
    نوشته شده توسط n_behzad در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1393, 09:44 صبح
  2. Memory Leak Wpf !
    نوشته شده توسط Alirezanet در بخش WPF
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مرداد 1393, 09:48 صبح
  3. memory leak چیه ؟
    نوشته شده توسط hamrd.jolgeh در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 تیر 1391, 13:48 عصر
  4. Memory Leak
    نوشته شده توسط JalaliMehr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1389, 13:46 عصر
  5. Memory Leak ??
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 19:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •