نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Lightbulb چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    سلام روز بخیر
    یک فایل داریم داخلش یک جدول هست دارای فیلد های :
    ID کد نام و نام خانوادگی
    در فرم اصلی برنامه که بر مبنای جدول ساخته شده دو عدد دکمه وجود دارد

    مرحله اول:
    از طریق دکمه 001 میخواهیم در مسیر برنامه فولدری ساخته شود که نام فولدر باید ترکیبی از کد +نام +نام خانوادگی باشد
    مثال : علی محمدی – 100
    البته اول باید کنترل کنه که فولدری با این نام وجود نداشته باشه بعد بسازه

    مرحله دوم :
    از طریق دکمه 002 می خواهیم وارد فولدری شویم که ساخته ایم


    فایل نمونه در لینک زیر میباشد
    http://s15.picofile.com/file/8409717268/make_folder.rar.html



    با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام روز بخیر
    یک فایل داریم داخلش یک جدول هست دارای فیلد های :
    ID کد نام و نام خانوادگی
    در فرم اصلی برنامه که بر مبنای جدول ساخته شده دو عدد دکمه وجود دارد

    مرحله اول:
    از طریق دکمه 001 میخواهیم در مسیر برنامه فولدری ساخته شود که نام فولدر باید ترکیبی از کد +نام +نام خانوادگی باشد
    مثال : علی محمدی – 100
    البته اول باید کنترل کنه که فولدری با این نام وجود نداشته باشه بعد بسازه

    مرحله دوم :
    از طریق دکمه 002 می خواهیم وارد فولدری شویم که ساخته ایم


    فایل نمونه در لینک زیر میباشد
    http://s15.picofile.com/file/8409717268/make_folder.rar.html



    با سپاس

    سلام
    لطفاً نمونه اصلاح شده خودتان را بررسی نمائید !
    ضمناً با توجه عدم شناخت ویندوز مسیرهای فارسی که در آن ی و ک بکار رفته باشد بنده در رویداد Form_KeyPress کدی برای تبدیل این دو حروف به عربی ي و ك درج کرده ام

    بدیهیست تغییر این حروف زمانی که در حال ورود اطلاعات هستی صورت می گیرد . بنابراین رکوردهائی که نام و نام خانوادگی دارای حروف ی و ک فارسی است باید یکبار دیگر آنها را از تکست باکس های مربوطه پاک و دوباره وارد کنید که با کد مربوطه ی و ک بطور اتوماتیک تبدیل به ي و ك عربی میشوند .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    سلام بسیار سپاس .مثل همیشه دقیق ، فنی و با نگاهی جامع .......

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    سلام و یک سئوال اگر بخواهیم بگوییم در مسیر برنامه و زیر پوشه member این عملیات ایجاد و کنترل رو انجام بده این کد چطوری تغییر می کنه ...ممنونم
    strfolder = member_codeozviat & "_" & member_name & "_" & member_fname
    If Len(Dir(Application.CurrentProject.Path & "" & strfolder & "", vbDirectory)) > 0 Then
    MsgBox " !ÞÈáÇð æÔå Çí ÈÇ äÇã " & strfolder & " ÇíÌÇÏ ÔÏå ", vbInformation, "ÊæÌå"
    Exit Sub
    Else
    MkDir Application.CurrentProject.Path & "" & strfolder & ""
    MsgBox " ! æÔå Çí ÈÇ äÇã " & strfolder & " ÏÑ ãíÓÑ ÈÑäÇãå ÇíÌÇÏ ÔÏ ", vbInformation, "ÊæÌå"


    endif
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : شنبه 12 مهر 1399 در 12:13 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    اول اینو بگم که برنامه نوشته شده نمونه --در هر دو بخش ---ایجاد و مشاهده پوشه ----بدرستی کار میکنه و هیچ مشکلی نداره

    من کد رو در برنامه خودم استفاده کردم و بخش اول که پوشه رو میسازه هم بدرستی کار می کنه ...***

    مشکل در بخش دوم هست که وقتی بهش میگیم پوشه ساخته شده رو باز کن.....بجای فولدر ساخته شده ... MYDOCUMENT رو باز می کنه

    من تنها تغییری که در کد ها دادم سه نام فیلدی هست که از روش نام فولدر ساخته میشه

    در برنامه من کدی که فولدر رو باز می کنه طبق تصویر زیر هست


    Private Sub btn_see_folder_Click()
    Dim str_folder As String
    strfolder = member_codeozviat & "-" & member_name & "-" & member_fname
    If Len(Dir(Application.CurrentProject.Path & "" & strfolder & "", vbDirectory)) > 0 Then
    str_folder = CurrentProject.Path & "" & strfolder ' folder to open
    Call shell("explorer.exe " & str_folder, vbNormalFocus)
    End If
    End Sub
    آدرس فایل برنامه ما به شرح زیر است :
    E:\Mohasebmirza\incom

    نمیدونم نیاز هست یا نه ولی اینم کدی که که بدرستی نام فولدر رو میسازه :
    Private Sub btn_make_folder_Click()
    strfolder = member_codeozviat & "-" & member_name & "-" & member_fname
    If Len(Dir(Application.CurrentProject.Path & "" & strfolder & "", vbDirectory)) > 0 Then
    MsgBox " !قبلاً پوشه اي با نام " & strfolder & " ايجاد شده ", vbInformation, "توجه"
    Exit Sub
    Else
    MkDir Application.CurrentProject.Path & "" & strfolder & ""
    MsgBox " ! پوشه اي با نام " & strfolder & " در ميسر برنامه ايجاد شد ", vbInformation, "توجه"
    End If

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید اشتباه من کجاست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام و یک سئوال اگر بخواهیم بگوییم در مسیر برنامه و زیر پوشه member این عملیات ایجاد و کنترل رو انجام بده این کد چطوری تغییر می کنه ...ممنونم
    strfolder = member_codeozviat & "_" & member_name & "_" & member_fname
    If Len(Dir(Application.CurrentProject.Path & "" & strfolder & "", vbDirectory)) > 0 Then
    MsgBox " !ÞÈáÇð æÔå Çí ÈÇ äÇã " & strfolder & " ÇíÌÇÏ ÔÏå ", vbInformation, "ÊæÌå"
    Exit Sub
    Else
    MkDir Application.CurrentProject.Path & "" & strfolder & ""
    MsgBox " ! æÔå Çí ÈÇ äÇã " & strfolder & " ÏÑ ãíÓÑ ÈÑäÇãå ÇíÌÇÏ ÔÏ ", vbInformation, "ÊæÌå"


    endif

    سلام
    با فرض اینکه میخواهید همزمان با ایجاد پوشه اصلی زیر پوشه ای با نام member ایجاد کنید کدها رو بصورت زیر تغییر دادم .



    Dim strfolder As String
    Dim subfolder As String
    Private Sub cmdAAA_Click()
    strfolder = icode & "-" & iname & " " & fname
    subfolder = Application.CurrentProject.Path & "\" & strfolder & "\member"
    If Len(Dir(Application.CurrentProject.Path & "\" & strfolder & "", vbDirectory)) = 0 Then
    MkDir Application.CurrentProject.Path & "\" & strfolder & ""
    End If
    If Len(Dir(Application.CurrentProject.Path & "\" & strfolder & "", vbDirectory)) > 0 And Len(Dir(subfolder, vbDirectory)) = 0 Then
    MkDir subfolder
    End If
    End Sub



    همانطور که مشاهده می کنید در کدهای جدید پیغام ها را حذف کرده ام و بنظرم لزومی هم برای صدور پیغام وجود ندارد .
    در عوض در رویداد Form_Current فرم کد زیر را قرار داده ام تا در صورت ایجاد پوشه اصلی و زیر پوشه کمند باتن غیر فعال شود



    Private Sub Form_Current()
    strfolder = icode & "-" & iname & " " & fname
    subfolder = Application.CurrentProject.Path & "\" & strfolder & "\member"
    If Len(Dir(Application.CurrentProject.Path & "\" & strfolder & "", vbDirectory)) > 0 And Len(Dir(subfolder, vbDirectory)) > 0 Then
    cmdAAA.Enabled = False
    Else
    cmdAAA.Enabled = True
    End If
    End Sub


    کدهای رویداد CMDBBB_Click تغییر ندادم چون تغییری برای این مورد نخواسته ای
    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    ببخشید فولدر MEMBER از قبل وجود داره بصورت ثابت نیازی به ساخت نیست

    همون نمونه اول عالی بود ----و اتفاقا به همه پیامهایی که میده نیاز داریم .....

    فقط اینکه عملیات ساخت فولدر و مشاهده در زیر پوشه MEMBRER انجام بشه



    If Len(Dir(Application.CurrentProject.Path &\MEMBER\ "" & strfolder & "", vbDirectory)) > 0 Then


    MkDir Application.CurrentProject.Path &\MEMBER\ "" & strfolder & ""
    یک همچین چیزی
    میخوایم بگیم برو تو مسیری که فایل هست
    برو زیر فولدر MEMBER
    فولدی بساز با کد نام و نام خانوادگی

    و

    این فولدری که ساختی رو بتونیم ببینیم


    ببخشید و ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    ببخشید فولدر MEMBER از قبل وجود داره بصورت ثابت نیازی به ساخت نیست

    همون نمونه اول عالی بود ----و اتفاقا به همه پیامهایی که میده نیاز داریم .....

    فقط اینکه عملیات ساخت فولدر و مشاهده در زیر پوشه MEMBRER انجام بشه



    If Len(Dir(Application.CurrentProject.Path &\MEMBER\ "" & strfolder & "", vbDirectory)) > 0 Then


    MkDir Application.CurrentProject.Path &\MEMBER\ "" & strfolder & ""
    یک همچین چیزی
    میخوایم بگیم برو تو مسیری که فایل هست
    برو زیر فولدر MEMBER
    فولدی بساز با کد نام و نام خانوادگی

    و

    این فولدری که ساختی رو بتونیم ببینیم


    ببخشید و ممنون
    پس اول باید دستی پوشه ای با نام MEMBER در کنار برنامه ایجاد کنید و بعد کدهای زیر رو جایگزین کدهای قبلی در رویداد cmdAAA_Click بکنی !

    strfolder = icode & "-" & iname & " " & fname
    If Len(Dir(Application.CurrentProject.Path & "\MEMBER\" & strfolder & "", vbDirectory)) > 0 Then
    MsgBox " ! ÞÈáÇð ÒíÑ æÔå Çí ÈÇ äÇã " & strfolder & " ÏÑ ãíÓÑ ÈÑäÇãå ÇíÌÇÏ ÔÏå ", vbInformation, "ÊæÌå"
    Exit Sub
    Else
    MkDir Application.CurrentProject.Path & "\MEMBER\" & strfolder & ""
    MsgBox " ! ÒíÑ æÔå Çí ÈÇ äÇã " & strfolder & " ÏÑ ãíÓÑ ÈÑäÇãå ÇíÌÇÏ ÔÏ ", vbInformation, "ÊæÌå"
    End If


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    بسیار ممنون مشکل حل شد


    در مورد مشکل پست 5 هم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ...با سپاس

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    بسیار ممنون مشکل حل شد


    QUOTE=narpco;2435136]
    مشکل در بخش دوم هست که وقتی بهش میگیم پوشه ساخته شده رو باز کن.....بجای فولدر ساخته شده ... MYDOCUMENT رو باز می کنه
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید اشتباه من کجاست

    در مورد مشکل پست 5 هم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ...با سپاس[/QUOTE]

    این مشکل به احتمال قریب به یقین مربوط به همون مشکل پیدا کردن مسیری است که در آن از حروف فارسی مخصوصاً ی و ک استفاده شده می باشد . همانطور که قبلاً هم عرض شد یکبار نام و نام خانوادگی که در آنها حروف فوق وجود دارد رو دستی وارد کن تا توسط کدی که در رویداد Form_KeyPress تعریف شده این حروف به حروف عربی تغییر پیدا کنه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    در مورد مشکل پست 5 هم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ...با سپاس

    این مشکل به احتمال قریب به یقین مربوط به همون مشکل پیدا کردن مسیری است که در آن از حروف فارسی مخصوصاً ی و ک استفاده شده می باشد . همانطور که قبلاً هم عرض شد یکبار نام و نام خانوادگی که در آنها حروف فوق وجود دارد رو دستی وارد کن تا توسط کدی که در رویداد Form_KeyPress تعریف شده این حروف به حروف عربی تغییر پیدا کنه
    [/QUOTE]

    البته بنظرم میشه قبل از باز کردن پوشه کدی نوشت که اول بررسی شود آیا در نام و نام خانوادگی از حروف فارسی استفاده شده یا نه و اگر شده پیغامی صادر شود تا اول حروف اصلاح و بعد اقدام به باز شدن پوشه گردد.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    .........................

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    بله دقیقا مشکل همون مطلبی هستکه فرمودین

    مثلا مشکل در نام فرضی ......کک کاک کوکی -------یا -----علی یاری میرکریمی وجود داره

    و مثلا در رضا کمال مشکلی نیست

    اون کد تبدیل رو هم در ONPRESS فرم قرار دادم وحتی در BEFOR و AFTER....UPDATE

    درست نشد *****نام هایی که تایپ میشوند همگی فارسی هستن نمیشه هی بگیم دستی درست کنند ......سردردگرفتم خدایی:)))

    نمیدونم چرا کد تبدیل حروف عمل نمی کنه


    توی اون برنامه اولی که نوشتین درست کار می کنه مشکلی نیست تو برنامه من مشکل داره

    بیشتر روی حرف ی مشکل داریم که اگر SHFT+x بزنیم درست میشه ولی چطوری باید اتوماتیک کرد این کار رو

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟


  15. #15
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    اونهایی که از قبل ذخیره شده رو با find
    replase کنید .
    از اینجا به بعد طبق کدهای ورودی ثبت‌میشه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    اونهایی که از قبل ذخیره شده رو با find
    replase کنید .
    از اینجا به بعد طبق کدهای ورودی ثبت‌میشه.
    ضمنا کد رو در رویدادkey press فیلد مربوطه در فرم قرار بدین

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    بله دقیقا مشکل همون مطلبی هستکه فرمودین

    مثلا مشکل در نام فرضی ......کک کاک کوکی -------یا -----علی یاری میرکریمی وجود داره

    و مثلا در رضا کمال مشکلی نیست

    اون کد تبدیل رو هم در ONPRESS فرم قرار دادم وحتی در BEFOR و AFTER....UPDATE

    درست نشد *****نام هایی که تایپ میشوند همگی فارسی هستن نمیشه هی بگیم دستی درست کنند ......سردردگرفتم خدایی:)))

    نمیدونم چرا کد تبدیل حروف عمل نمی کنه


    توی اون برنامه اولی که نوشتین درست کار می کنه مشکلی نیست تو برنامه من مشکل داره

    بیشتر روی حرف ی مشکل داریم که اگر SHFT+x بزنیم درست میشه ولی چطوری باید اتوماتیک کرد این کار رو
    کدهای زیر تمام حروف فارسی ی و ک را در جدول table1 تبدیل به ي و ك عربی می کند . در رویداد CMDBBB_Click در ابتدای کدها در رویداد CMDBBB_Click عبارت call CmdFldReplace درج کن
    اگر جدولت نام دیگری دارد آن را جایگزین table1 کن !



    Private Sub CmdFldReplace()
    On Error Resume Next
    Dim rs As DAO.Recordset
    Dim fld As DAO.Field
    Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("Table1")
    Do While Not rs.EOF
    rs.Edit
    For Each fld In rs.Fields
    If Not IsNull(fld) Then
    If InStr(fld, ChrW(1705)) Or InStr(fld, ChrW(1740)) Then Debug.Print fld
    fld = Replace(fld, ChrW(1705), ChrW(1603))
    fld = Replace(fld, ChrW(1740), ChrW(1610))
    End If
    Next
    rs.Update
    rs.MoveNext
    Loop
    rs.Close
    Me.Refresh
    End Sub


  18. #18
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    اونهایی که از قبل ذخیره شده رو با find
    replase کنید .
    از اینجا به بعد طبق کدهای ورودی ثبت‌میشه.
    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    اونهایی که از قبل ذخیره شده رو با find
    replase کنید .
    از اینجا به بعد طبق کدهای ورودی ثبت‌میشه.
    ضمنا کد رو در رویدادkey press فیلد مربوطه در فرم قرار بدین
    به این مورد در پست شماره 2 اشاره شده !

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    سلام روی دیتا بیسی با تعداد 1000 رکورد تست کردم بسیار عالی و در کسری از زمان کارمیکنه
    واقعا سپاسگزارم که این همه وقت گذاشتین

    دیگه هرگونه خطای کاربر با اون روالی که نوشتین و ما CALL می کنیم برطرف میشه

    خیلی موضوع مهمی است در بانک های اطلاعاتی که عضو دارن یا پرسنل دارن و این پرسنل باید هرکدوم فولدری جدا داشته باشن برای نگهداری عکس مدارک هویتی و تحصیلی و سایر مدارک مورد نیاز
    تا الان کاربر مجبور بود دستی فولدر بسازه و کلی داستان داشتیم بعدا سر پیدا کردن فولدر طرف میان 1000 تا پوشه

    بازهم سپاسگزارم .....خیلی محبت کردین .....

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام روی دیتا بیسی با تعداد 1000 رکورد تست کردم بسیار عالی و در کسری از زمان کارمیکنه
    واقعا سپاسگزارم که این همه وقت گذاشتین

    دیگه هرگونه خطای کاربر با اون روالی که نوشتین و ما CALL می کنیم برطرف میشه

    خیلی موضوع مهمی است در بانک های اطلاعاتی که عضو دارن یا پرسنل دارن و این پرسنل باید هرکدوم فولدری جدا داشته باشن برای نگهداری عکس مدارک هویتی و تحصیلی و سایر مدارک مورد نیاز
    تا الان کاربر مجبور بود دستی فولدر بسازه و کلی داستان داشتیم بعدا سر پیدا کردن فولدر طرف میان 1000 تا پوشه

    بازهم سپاسگزارم .....خیلی محبت کردین .....
    خواهش می کنم
    فقط من موردی یادم افتاد بپرسم و اون اینکه در رویداد ورود به فولدر ساخته شده شما میخواهید فولدر اصلی که نامش MEMBER است باز شود یا زیر فولدر که دارای نام ترکیبی است ؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه در مسیر برنامه فودر دلخواه با نام دلخواه بسازیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    خواهش می کنم
    فقط من موردی یادم افتاد بپرسم و اون اینکه در رویداد ورود به فولدر ساخته شده شما میخواهید فولدر اصلی که نامش MEMBER است باز شود یا زیر فولدر که دارای نام ترکیبی است ؟

    هدف ما باز شدن -- فولدر که دارای نام ترکیبی است ----می باشد
    و الان به درستی و باید حق مطلب رو بگم که به زیبایی کار می کند .....

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جایگزین کردن یک فایل با فایل دیگر با همان اسم در همان مسیر
    نوشته شده توسط ehsan.rahimi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 مهر 1396, 01:03 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1392, 16:21 عصر
  3. جایگزین کردن فایل در مسیر برنامه
    نوشته شده توسط kebriya در بخش VB.NET
    پاسخ: 30
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 10:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •