نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تغییر تصویر با تغییر بازه تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    Question تغییر تصویر با تغییر بازه تاریخ

    سلام

    If (Now() - Me.ExpiredDate <= 15 And Now() - Me.ExpiredDate >= 0) Then    Me.RedTag.Visible = True
    ElseIf (Now() - Me.ExpiredDate > 15) And (Now() - Me.ExpiredDate <= 30) Then
    Me.OrangeTag.Visible = True
    Else
    Me.GreenTag.Visible = True
    End If


    همونطور که در کد میبینید ،میخوام درصورتی که تاریخ زیر 15 باشه یک تصویر رو visible کنم حالت دوم بین 15 تا 30 یک تصویر دیگه و در غیر اینصورت تصویر سوم...
    منتها در هر حالت فقط شرط سوم اجرا میشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    788

    نقل قول: تغییر تصویر با تغییر بازه تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط Milad_ATM مشاهده تاپیک
    سلام

    If (Now() - Me.ExpiredDate <= 15 And Now() - Me.ExpiredDate >= 0) Then    Me.RedTag.Visible = True
    ElseIf (Now() - Me. > 15) And (Now() - Me.ExpiredDate <= 30) Then
    Me.OrangeTag.Visible = True
    Else
    Me.GreenTag.Visible = True
    End If


    همونطور که در کد میبینید ،میخوام درصورتی که تاریخ زیر 15 باشه یک تصویر رو visible کنم حالت دوم بین 15 تا 30 یک تصویر دیگه و در غیر اینصورت تصویر سوم...
    منتها در هر حالت فقط شرط سوم اجرا میشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    اول بگو در برنامه ات از تاریخ میلادی استفاده می کنید که تاریخ ExpiredDate را از زمان فعلی Now() کم کرده اید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: تغییر تصویر با تغییر بازه تاریخ

    بله ، به این شکل هست :
    Capture.JPG

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    788

    نقل قول: تغییر تصویر با تغییر بازه تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط Milad_ATM مشاهده تاپیک
    بله ، به این شکل هست :
    Capture.JPG
    برای کسر دو تاریخ باید هر دو بصورت عددی باشند .در تصویر تاریخ ExpiredDate بصورت حروف است . که اول این تاریخ حروفی باید به تاریخ عددی تبدیل شود .
    بفرما که این تاریخ رو به چه صورتی وارد تکست باکس فوق می کنید و فرمت آن به چه صورتی است ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: تغییر تصویر با تغییر بازه تاریخ

    فرمت :
    1.JPG

    نحوه ورود تاریخ به تکست باکس:
    Me.ExpiredDate = Me.CalibrationDate2 + Me.CalibrationPeriod2


    در واقع با تغییر بازه میخوام این تگ که بصورت تصویر هست تغییر کنه :
    sd.JPG
    مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: تغییر تصویر با تغییر بازه تاریخ

    If (Now() - Me.ExpiredDate <= 15 And Now() - Me.ExpiredDate >= 0) Then Me.RedTag.Visible = True
    ElseIf (Now() - Me. > 15) And (Now() - Me.ExpiredDate <= 30) Then
    Me.OrangeTag.Visible = True
    Else
    Me.GreenTag.Visible = True
    End If

    خط دوم چرا بعد از me. چیزی نیست؟؟

    ElseIf (Now() - Me. > 15) And (Now() - Me.ExpiredDate <= 30) Then

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: تغییر تصویر با تغییر بازه تاریخ

    تکلیف کد false هم تعریف کنید که بقیه باتن ها رو غیر فعال کنه . یعنی اگر یکی true باشه دو تای دیگه falseبشه

    Me.RedTag.Visible = false
    Me.OrangeTag.Visible = false
    Me.GreenTag.Visible = false


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: تغییر تصویر با تغییر بازه تاریخ

    فایل نمونه رو ملاحظه بفرمایید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    788

    نقل قول: تغییر تصویر با تغییر بازه تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    فایل نمونه رو ملاحظه بفرمایید.
    آفرین به padide55
    چون قرار است بصورت اتوماتیک این تغییر تصویر انجام شود بهتره این کدها در رویداد Form_Timer با مقدار مثلاً 1000 برای TimerInterval باشد و برای جلوگیری از پرش تصویر در رویداد فوق شرط مخفی بودن تصویری که قرار است آشکار شود اضافه شود


    Private Sub Form_Timer()
    Dim rooz As String
    rooz = DateDiff("d", Date, [expiredDate])
    If rooz >= 0 And rooz <= 15 And Me.RedTag.Visible = False Then
    Me.RedTag.Visible = True
    Me.OrangeTag.Visible = False
    Me.GreenTag.Visible = False
    ElseIf rooz > 15 And rooz <= 30 And Me.OrangeTag.Visible = False Then
    Me.OrangeTag.Visible = True
    Me.RedTag.Visible = False
    Me.GreenTag.Visible = False
    ElseIf rooz > 30 And Me.GreenTag.Visible = False Then
    Me.GreenTag.Visible = True
    Me.OrangeTag.Visible = False
    Me.RedTag.Visible = False
    End If
    End Sub



  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: تغییر تصویر با تغییر بازه تاریخ

    ضمن تشرک از دوستان بخصوص Padide55 ،فایل شما بدرستی کاری که مد نظر من بود انجام میده
    اما در فایل خودم که پیوست هست درست کار نمیکنه

    http://s15.picofile.com/file/8409903418/1.rar.html
    - البته لازم به توضیح هست که پس از آپدیت Combo اول ،دوم و سوم به ترتیب با کدی که روی AfterUpdate ،مورد سوم هست تغییرات باید اتفاق اعمال بشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: تغییر تصویر با تغییر بازه تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط Milad_ATM مشاهده تاپیک
    ضمن تشرک از دوستان بخصوص Padide55 ،فایل شما بدرستی کاری که مد نظر من بود انجام میده
    اما در فایل خودم که پیوست هست درست کار نمیکنه

    http://s15.picofile.com/file/8409903418/1.rar.html
    - البته لازم به توضیح هست که پس از آپدیت Combo اول ،دوم و سوم به ترتیب با کدی که روی AfterUpdate ،مورد سوم هست تغییرات باید اتفاق اعمال بشه
    مشکل شما در جمع کردن روز با تاریخ هست . شما به یک تاریخ خاص میخواید مثلا 365 روز اضاف کنید . بعد تاریخ مورد نظر میشه تاریخ انقضا .
    فرمول اضافه نمودن روز به تاریخ (Me.ExpiredDate) رو اشتباه نوشتید .


    این خط رو اصلاح کنید


    Me.ExpiredDate = DateAdd("d", [CalibrationPeriod2], CalibrationDate2)

    یک فیلد هم کنار باتن های رنگی ایجاد کنید که مقدار روز رو ببینید . یعنی مقدار rooz در فیلد fieldrooz بشینه که شما ببینید چه مقدار هست .اینجوری بصورت چشمی هم عدد متناظر با رنگ رو میبینید .

    Dim rooz As String
    rooz = DateDiff("d", Date, [expiredDate])
    me.fieldrooz=rooz

    و ادامه کدهای
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : یک شنبه 13 مهر 1399 در 07:51 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1393, 20:19 عصر
  2. علت سیاه شده تصویر بعد از تغییر سایز تصویر
    نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 11:25 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 02:47 صبح
  4. تشخیص نوع تغییر تصویر از بین انواع تغییرات تعریف شده
    نوشته شده توسط hamed jalili در بخش پردازش تصویر (Image Processing)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1390, 20:48 عصر
  5. سوال: تغییر دو تصویر با رفتن موس بر روی یک تصویر
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 11:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •