نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطا در ارسال فرم به دیتابیس با متد post

  1. #1

    خطا در ارسال فرم به دیتابیس با متد post

    سلام ، من یک کد نوشتم که اطلاعات رو در دیتابیس ارسال می کنه ، در حالت عادی مشکلی نیست و ارور ندارم ولی وقتی می خوام اطلاعاتی که با استفاده از متد فرم ارسال کردم ، در دیتابیس ذخیره کنم ، با ارور مواجه می شم ، لطفا بگین مشکل کجاست ، تشکر.

    در خط 28 اگر بجای اون مقادیر ، از متغیرهایی که نسب دادم به متد post ، استفاده کنم ، ارور میده



    <?php


    $user1=$_POST['username'];
    $pass1=$_POST['password'];
    $email1=$_POST['email'];

    $servername = "localhost";
    $dbname1="ali_project";
    $username = "root";
    $password = "";


    // Create connection
    echo $user1;
    echo "<br>";
    $conn=new mysqli($servername,$username,$password,$dbname1);

    // Check connection
    if (mysqli_connect_errno()) {
    die("Connection failed: " .mysqli_connect_error());
    }
    echo "Connected successfully";
    echo "<br>";


    $sql = "INSERT INTO users (username, password, age)
    VALUES ('a111', 'b11', 9)";

    if (mysqli_query($conn, $sql)) {
    echo "ساخت رکورد با موفقیت انجام شد";

    } else {
    echo "خطا: " . $sql . "<br>" . mysqli_error($conn) ;


    }


    mysqli_close($conn);



    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خطا در ارسال فرم به دیتابیس با متد post

    متن اررورت و کدی که اررور میده

  3. #3

    نقل قول: خطا در ارسال فرم به دیتابیس با متد post

    مرسی ، این متن خطا:


    وقتی خط 28 رو به شکل زیر تغییر بدیم ، یعنی متغیرهای مربوط به متد post ، ارور میده:

    VALUES ('username', 'password', 'email')";

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خطا در ارسال فرم به دیتابیس با متد post

    فیلد age عددی هستش (int)
    شما داری حرف میریزی (string/ char ) توش
    mysql یه چیزی داره به اسم strict mode که اگه غیر فعال باشه و شما بخای اینکارو انجام بدی 0 میزاره تو فیلد
    ولی اگه فعال باشه شما بخای خحرف بریزی تو فیلد عددی بهت اررور میده که این چیزی که میخای بریزی عدد نیست

  5. #5

    نقل قول: خطا در ارسال فرم به دیتابیس با متد post

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    فیلد age عددی هستش (int)
    شما داری حرف میریزی (string/ char ) توش
    mysql یه چیزی داره به اسم strict mode که اگه غیر فعال باشه و شما بخای اینکارو انجام بدی 0 میزاره تو فیلد
    ولی اگه فعال باشه شما بخای خحرف بریزی تو فیلد عددی بهت اررور میده که این چیزی که میخای بریزی عدد نیست
    تشکر ، من الان برنامه رو اجرا می کنم ، تو فیلد ایمیل ، عدد هم وارد می کنم ، بازم ارور میده ، دلیل اش چیه؟ داخل کدهای html ، تکست باکس email رو به پسورد تغییر دادم ولی بازم ارور هست...مقدار هم عددی..

    اگر برنامه رو به شکل زیر تغییر بدم ، ارور برطرف میشه :
    VALUES ('username', 'password', 0)";

  6. #6

    نقل قول: خطا در ارسال فرم به دیتابیس با متد post

    حل شد ، بسیار ممنون از راهنمایی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1396, 16:06 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1396, 18:36 عصر
  3. سوال: آپدیت چندین ردیف دیتابیس با ارسال post PHP
    نوشته شده توسط areeef در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 خرداد 1395, 19:55 عصر
  4. پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 08:04 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •