نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خواندن دیتا از USB با پروتکل HID

  1. #1

    خواندن دیتا از USB با پروتکل HID

    با سلام

    دوستان من میخام یه برنامه با سی شارپ بنویسم که اولا دستگاه هایی رو که از پروتکل HID استفاده میکنن رو تشخیص و سپس از هردستگاه دیتا رو هم بخونم و هم رایت کنم ممنون میشم به من بگید در وهله اول باید چه کاری رو انجام بدم


  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,309

    نقل قول: خواندن دیتا از USB با پروتکل HID

    کاری که میخوای بکنی اصلا آسان نیست. چون ویندوز ترجیح هندل کردن عملیات مربوط به دستگاه های HID رو خودش بعهده بگیره. ماجرا جایی سخت تر میشه که می بینی دستگاه های HID رو نمی تونی به صورت پورت سریال در اختیار بگیری. با این توصیف، با کلی سرچ و تست شاید بتونی داده رو از دستگاه فوق بخوانی، اما زیاد روی نوشتنش حساب نکن.
    با این توصیف، اگر نوع دستگاه مشخصه (که چی برات میفرسته) بگو برات مثال ارائه کنم.

  3. #3

    نقل قول: خواندن دیتا از USB با پروتکل HID

    ممنون از پاسختون جناب کرامتی بزرگوار

    دستگاه من شبیه ترازوه که وزن رو به من نشون میده و از طریق کابل یو اس بی به سیستم هم متصل و درایور راه اندازم داره ، حالا اگه مثالی هم باشه که از طریق سی شارپ بتونم داده ها رو به صورت کامل بخونم کمک بسیار زیادی به من خواهید کرد

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,309

    نقل قول: خواندن دیتا از USB با پروتکل HID

    سازنده دستگاه مورد نظر شما آیا سایتی که در مورد این دستگاه توضیحات بیشتری داده باشه داره؟
    اگر هست آدرسش رو اینجا بگذارید.

  5. #5

    نقل قول: خواندن دیتا از USB با پروتکل HID

    http://www.benetechco.net/en/products/gm1356.html

    این لینک مربوط به دستکاهه

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,309

    نقل قول: خواندن دیتا از USB با پروتکل HID

    نقل قول نوشته شده توسط arastoahmadi مشاهده تاپیک
    http://www.benetechco.net/en/products/gm1356.html

    این لینک مربوط به دستکاهه
    در سایت فوق و PDF ای که در اون صفحه قابل دانلوده چیزی درباره نحوه ارتباط مطرح نکرده. مستندات بیشتری از اون دستگاه در اختیار ندارید؟

  7. #7

    نقل قول: خواندن دیتا از USB با پروتکل HID

    نه متاسفانه همین مشخصاتو ازش داشتم ناگفته نماند که من با نرم افزار usbAnalyzer تونستم دیتاهایی که میاد رو ببینم ولی من هدفم اینه که خودم با سی شارپ یه واسط طراحی کنم که این دیتاها رو بگیره ، آیا صرفا با نرم افزار میشه این کارو انجام داد ؟ سوال یعدیم اینه که آیا با ماژول سخت افزاری ft232 میتونیم یو اس بی رو به سریال تبدیل کنیم و بعد از پورت سریال دیتا رو بخونیم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و تا جایی که ممکنه من از مبدل سخت افزاری دیگه ای استفاده نکنم

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    43
    پست
    6,309

    نقل قول: خواندن دیتا از USB با پروتکل HID

    اگر مطمئن هستید نوع ارتباط دستگاه تون با USB HID است با استفاده از این کتابخانه می توانید ورودی های دریافتی از اون دستگاه رو دریافت کنید:
    https://www.nuget.org/packages/HidLibrary
    آدرس ریپوزیتوری اش هم در گیت هاب این است:
    https://github.com/mikeobrien/HidLibrary

    کتابخانه LibUsbDotNet هم هست که البته کار کردن باهاش سخت تره، ولی تا جایی که یادمه اجازه میده هر نوع دستگاهی که می تونه براتون اطلاعات بفرسته رو با استفاده از برنامه های کمکی همراهش تبدیل به یک پورت سریال کنید.

    سوال بعدیم اینه که آیا با ماژول سخت افزاری ft232 میتونیم یو اس بی رو به سریال تبدیل کنیم و بعد از پورت سریال دیتا رو بخونیم
    بله. شدنی هست. منتهی باز میبایست یک میکروکنترلر وجود داشته باشه که دریافت داده ها از پروتکل HID رو به داده های قابل انتقال بر روی پورت سریال ترجمه کنه. با FT232 (که البته فکر نکنم اصلش رو پیدا کنید، ورژن های موجود در بازار ما همه کپی است و درایور اصلی اش به محث اینکه این کپی ها رو ببینه محتویاتش رو پاک می کنه تا قابل استفاده نباشه!، اگر بتوانید CH340 یا هم خانواده هاش رو پیدا کنید بهتره. سری های PL2303 هم مثل FT232 فقط کپی هاش تو ایران پیدا میشه و درایورش هم همون رفتار FT232 رو می کنه) مستقیما نمیشه اونکار رو انجام داد، چون فقط حکم یک رابط USB رو داره و خودش نمی تونه تصمیم گیرنده برای انجام کار خاصی باشه، قابلیت ترجمه پروتکل HID به Serial رو هم نداره.

تاپیک های مشابه

  1. دو دیتابیس با ساختار کاملا یکسان و اطلاعات بعضا متفاوت ، کپی تفاوتها
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 اسفند 1397, 00:38 صبح
  2. سوال: فراخوانی عنصر بین دوتگ HTML از دیتابیس
    نوشته شده توسط lvlr.xaus در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1395, 10:28 صبح
  3. سوال: نحوه اوتماتیک کردن اتش فایل دیتابیس
    نوشته شده توسط piter11 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 22 تیر 1393, 12:26 عصر
  4. جمع وتفریق در دیتا بیس
    نوشته شده توسط thomasandy در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 08:48 صبح
  5. اتصال به صورت زنجیری لیست باکس دیتا گرید ویو وتکس باکس
    نوشته شده توسط mohi_saboohi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 دی 1386, 01:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •