نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از تابع settimeout با فراخوانی بازگشتی

  1. #1

    Arrow استفاده از تابع settimeout با فراخوانی بازگشتی

    سلام به همه دوستان
    یه سوال داشتم که هرچی سرچ میکنم و به منطقش فکر میکنم به نتیجه ای نمیرسم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    چرا این کد بین اجرا ها فاصله زمانی را رعایت نمیکنه و همه را عملا با هم اجرا میکنه؟مگه به صورت بازگشتی نیست یعنی تا زمانی که تابع فراخوانی نشده عملا settimeout هم نباید فراخوانی بشه.

    var counter=0;function A(){

    if(counter<10)
    {
    console.log(counter);
    counter++;
    setTimeout(A(),2800);
    }
    }


    A();


    ممنونم از همه دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از تابع settimeout با فراخوانی بازگشتی

    باید بزاری قسمت اجرایی رو توی یک تابع

     setTimeout(()=>{A()},2800);

  3. #3

    نقل قول: استفاده از تابع settimeout با فراخوانی بازگشتی

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    باید بزاری قسمت اجرایی رو توی یک تابع

     setTimeout(()=>{A()},2800);

    سلام دوست عزیز
    من راهنمایی شما درست متوجه شدم؟چطور قسمت اجزاریی را توی تابع تعریف کنم؟ قسمت اجرایی خودش همون تابعی است که داخلش از settimeout استفاده کردم. عملا بازگشتی هستن.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از تابع settimeout با فراخوانی بازگشتی

    تابع A رو توی یک تابع بینام صدا کن
    من کدش رو گزاشتم برات چطور نداره
    اینم ورژن نسخه قدیمی تر



    setTimeout(function(){A()},2800);

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تابع setTimeout
    نوشته شده توسط mrcg10 در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1392, 03:41 صبح
  2. سوال: مشکل در setTimeout
    نوشته شده توسط farnaz.saeedi در بخش jQuery
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 تیر 1391, 17:26 عصر
  3. for & setTimeout
    نوشته شده توسط hatef_zt در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1388, 15:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •