نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از متغیر در کوئری

  1. #1

    استفاده از متغیر در کوئری

    سلام ، این کد رو نوشتم:

    $user1="ali";
    $pass1=5959;


    $sql = "SELECT id, username, password FROM users WHERE username='ali' And password=5959";


    می خوام بجای مقادیر ثابت 5959 و ali که در کوئری نوشتم ، از متغیرهای $user1 و $pass1 استفاده کنم ، چطور امکان پذیر هست؟
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از متغیر در کوئری

    خب متغیر رو میزاری جای نوشته !
    username='$user1' 

  3. #3

    نقل قول: استفاده از متغیر در کوئری

    مرسی.
    نه اینطوری ارور میده ، من این راه حال رو پیدا کردم...کد رو به شکل زیر بنویسم:

    $sql = "SELECT id, username, password FROM users WHERE username='".$user1."' AND password=".$pass1;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از متغیر در کوئری

    خیر ارروری نباید بده اگه از دبل کوتیشن استفاده کرده باشی
    این دو روش عملا فرقی نمیکنه

    اون نقطه که میزاری برای اینه که متغیر رو به رشته بچسبونی
    اگه رشته توی دبل کوتیشن باشه نیازی به نقطه نیست

  5. #5

    نقل قول: استفاده از متغیر در کوئری

    مرسی ، تست می کنم

تاپیک های مشابه

  1. دلیل استفاده متد Class.forName بدون تخصیص به متغیر؟! ( در استفاده از دیتابیس )
    نوشته شده توسط vahid-p در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1393, 22:04 عصر
  2. سوال: استفاده از متغیر در تعریف متغیر
    نوشته شده توسط nourooz در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1392, 10:25 صبح
  3. متغیرهایی که با _ شروع می شوند چه نوع متغیری هستند؟
    نوشته شده توسط A_2006 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 19:25 عصر
  4. روش استفاده از متغیرهای session سطح solution استفاده کنم
    نوشته شده توسط حمید رضا منتظران در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1384, 14:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •