نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نشان داده 0 در صورت نداشتن عدد

  1. #1

    نشان داده 0 در صورت نداشتن عدد

    باسلام خدمت دوستان من با دستور سلکت جمع یک عدد رو برمیکردونم میخام وقتی اگر بانک عدد نداشته باشه ارور نده و عدد 0 رو نشون بده این کدهام هست لطفا کمک کنید

        cnn.Open()
    cmd = New OleDbCommand("select barghast_sadat from fishmovahgat where mount=@p1 and year=@p2 ", cnn)
    cmd.Parameters.Add("p1", OleDbType.VarChar)
    cmd.Parameters("p1").Value = ComboBox4.Text
    cmd.Parameters.Add("p2", OleDbType.VarChar)
    cmd.Parameters("p2").Value = ComboBox5.Text
    Label1.Text = cmd.ExecuteScalar

  2. #2

    نقل قول: نشان داده 0 در صورت نداشتن عدد

    نقل قول نوشته شده توسط nedaei مشاهده تاپیک
    باسلام خدمت دوستان من با دستور سلکت جمع یک عدد رو برمیکردونم میخام وقتی اگر بانک عدد نداشته باشه ارور نده و عدد 0 رو نشون بده این کدهام هست لطفا کمک کنید

        cnn.Open()
    cmd = New OleDbCommand("select barghast_sadat from fishmovahgat where mount=@p1 and year=@p2 ", cnn)
    cmd.Parameters.Add("p1", OleDbType.VarChar)
    cmd.Parameters("p1").Value = ComboBox4.Text
    cmd.Parameters.Add("p2", OleDbType.VarChar)
    cmd.Parameters("p2").Value = ComboBox5.Text
    Label1.Text = cmd.ExecuteScalar
    بهتره که بر اساس نوع و پیام خطا کاری رو انجام بدهید، نه اینکه کلا با 0 از هر جور خطایی رد بشوید.

    cnn.Open()
    cmd = New OleDbCommand("select barghast_sadat from fishmovahgat where mount=@p1 and year=@p2 ", cnn)
    cmd.Parameters.Add("p1", OleDbType.VarChar)
    cmd.Parameters("p1").Value = ComboBox4.Text
    cmd.Parameters.Add("p2", OleDbType.VarChar)
    cmd.Parameters("p2").Value = ComboBox5.Text
    Try
    Label1.Text = cmd.ExecuteScalar
    Catch
    Label1.Text = "0"
    End Try

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,594

    نقل قول: نشان داده 0 در صورت نداشتن عدد

    سلام. چه خطایی داری خطای null باشه می تونه از دستور شرطی If - Is Nothing استفاده کنی. البته از دستور Try ... Catch هم می تونی استفاده کنی
    https://www.tutorialspoint.com/vb.net/vb.net_exception_handling.htm

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,594

    نقل قول: نشان داده 0 در صورت نداشتن عدد

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    بهتره که بر اساس نوع و پیام خطا کاری رو انجام بدهید، نه اینکه کلا با 0 از هر جور خطایی رد بشوید.

    cnn.Open()
    cmd = New OleDbCommand("select barghast_sadat from fishmovahgat where mount=@p1 and year=@p2 ", cnn)
    cmd.Parameters.Add("p1", OleDbType.VarChar)
    cmd.Parameters("p1").Value = ComboBox4.Text
    cmd.Parameters.Add("p2", OleDbType.VarChar)
    cmd.Parameters("p2").Value = ComboBox5.Text
    Try
    Label1.Text = cmd.ExecuteScalar
    Catch
    Label1.Text = "0"
    End Try
    ببخشید دیگه. زمانی که من شروع کردم به نوشتن پیام شما نبود.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 خرداد 1398, 22:08 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 اردیبهشت 1394, 13:36 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 دی 1393, 02:43 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1391, 20:17 عصر
  5. سوال: روش بازیابی فایل ویدیویی به صورت فریم به فریم به چه صورتی است؟
    نوشته شده توسط Sahari_65 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 فروردین 1388, 19:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •