نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در رویداد paint event کنترل panel در سی شارپ

  1. #1

    خطا در رویداد paint event کنترل panel در سی شارپ

    با سلام


    دوستان من با رویداد paint مطابق شکل بالا یه کادر به panel روی فرمم دادم منتها وقتی که فرم رو جابه جا میکنم شکل فرم مطابق شکل زیر به هم میریزه
    ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایید که برای رفع این مشکل باید چکار کنم

  2. #2

    نقل قول: خطا در رویداد paint event کنترل panel در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط arastoahmadi مشاهده تاپیک
    با سلام


    دوستان من با رویداد paint مطابق شکل بالا یه کادر به panel روی فرمم دادم منتها وقتی که فرم رو جابه جا میکنم شکل فرم مطابق شکل زیر به هم میریزه
    ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایید که برای رفع این مشکل باید چکار کنم
    بدون ارائه کدی که در Paint نوشتید راهنمایی کار دشواری میشه.
    ابتدا DoubleBuffered رو در Panel تون فعال کنید تا موقع رسم مجدد پر پر نزنه. سپس موقع جابجایی و تغییر ابعاد فرم مجدد رسمش کنید :

    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    typeof(Control).GetProperty ("DoubleBuffered", System.Reflection.BindingFlags.NonPublic | System.Reflection.BindingFlags.Instance ).SetValue(panel1, true, null);
    }

    protected override void OnMove(EventArgs e)
    {
    base.OnMove(e);
    panel1.Invalidate();
    }

    protected override void OnResize(EventArgs e)
    {
    base.OnResize(e);
    panel1.Invalidate();
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. ساخت کادر و نوشتن متن در آن با رویداد paint فرم
    نوشته شده توسط arastoahmadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 29
    آخرین پست: سه شنبه 12 اسفند 1399, 14:32 عصر
  2. حرفه ای: DateTimePicker شمسی که Event هایValuechange ویا TextChang رو داشته باشه
    نوشته شده توسط nAVA470 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 11:23 صبح
  3. سوال: بررسی EventArgs در رویداد click مربوط به کامپوننت panel
    نوشته شده توسط kh2003 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اسفند 1389, 19:45 عصر
  4. فراخوانی رویداد Paint در رویداد کلیک روی Button
    نوشته شده توسط puvinax در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 10 فروردین 1389, 09:09 صبح
  5. سوال: رویداد paint?
    نوشته شده توسط vahid.bz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1388, 00:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •