نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تشخيص queryهاي اكتيو شده

  1. #1

    Question تشخيص queryهاي اكتيو شده

    با سلام

    من در برنامه ام از AdoQueryهاي زيادي استفاده نموده ام . چگونه ميتوانم تشخيص يدهم كه كدام يك از queryها اكتيو هستش تا آن را غيرفعال كنم

    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: تشخيص queryهاي اكتيو شده

    سلام. برای چی می خواهید دی اکتیو کنید؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: تشخيص queryهاي اكتيو شده

    با سلام

    در برنامه وقتی میخواهم فایل پشتیبان بازیابی کنم پیام میده که کاربر دیگری در حال استفاده است . میخواستم ببینم کدام فایل active هستش . لازم به توضیح هستش که سیستم در حالت سینگل استفاده میشه . چگونه میتوانم این مشکل را حل کنم

    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: تشخيص queryهاي اكتيو شده

    دیتابیس شما دسکتاپه؟ مثل اکسس؟
    و اینکه چند تا کانکشن باز کردید؟ یکی دارید که همه ازش استفاده می کنن یا بیشتر از یکی؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5

    نقل قول: تشخيص queryهاي اكتيو شده

    ديتابيس sql server هستش و تعداد كانكشن يدونه هستش كه همه از آن دارن استفاده ميكنند .

  6. #6

    نقل قول: تشخيص queryهاي اكتيو شده

    این مورد رو می تونید به چند روش انجام بدید که راحت ترینش بیرون انداختن همه یوزرهاست از اس کیو ال. از طریق خود نرم افزارش.
    کار بهترش اینه که یک تیبل داشته باشید که مثلا هر 30 ثانیه یک بار توسط برنامه یوزرها بررسی می شه و آی دی هر یوزری که کانکت می شه توشه، اگر استاتوسش 0 شد برنامه خودش رو ببنده، بعد از اگزه ادمین که دست شماست یک پیام به همه یوزر ها پابلیش کنید که سیستم 30 ثانیه دیگه بسته می شه کارهاتون رو سیو کنید، بعد از اون استاتوس کل یوزر ها رو 0 کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7

    نقل قول: تشخيص queryهاي اكتيو شده

    با تشکر

    راحت ترینش بیرون انداختن همه یوزرهاست از اس کیو ال. از طریق خود نرم افزارش
    به چه طریق با کد نویسی میتوان یوزر مورد نظر را از اسکیوال بیرون انداخت .

    با تشکر

  8. #8

    نقل قول: تشخيص queryهاي اكتيو شده

    kill @@spid

    با اکتیویتی مونیتور هم می تونید همین کارو کنید
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  9. #9

    نقل قول: تشخيص queryهاي اكتيو شده

    با تشکر

    یک پیام به همه یوزر ها پابلیش کنید که سیستم 30 ثانیه دیگه بسته می شه کارهاتون رو سیو کنید
    چگونه میتونم به یوزرها از طریق سیستم پیام بفرستم ؟
    آیا میتونم بعد از kill نمودن . برنامه یوزر مورد نظر را هم ببندم

    با تشکر

  10. #10

    نقل قول: تشخيص queryهاي اكتيو شده

    وقتی دارید یک تایمر می نویسید در همون می تونید تیبل پیام رو هم برای یوزر چک کنید.
    بماند که راه های دیگه ای مثل تی سی پی و غیره هم هستند.
    برنامه می تونه وقتی قراره بسته بشه، خودش terminate کنه خودش رو.
    با اس کیو ال نمی تونید مستقیم اپلیکیشن رو ببندید. مگه این که روی رویداد OnDisconnect کد نویسی کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی


تاپیک های مشابه

  1. سوال: طول كشيدن اجراي queryها در برنامه
    نوشته شده توسط sanaz e در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1388, 17:07 عصر
  2. مشکل ایجاد queryمناسب برای رسم نمودار
    نوشته شده توسط mzamani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1385, 10:03 صبح
  3. یک queryکه همه چیز داشته باشد
    نوشته شده توسط davoodmz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 25
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1385, 10:31 صبح
  4. بالا بردن performance در queryها
    نوشته شده توسط Elham_gh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1384, 13:55 عصر
  5. یک DataAdapter برای همه Queryها
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1383, 14:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •