نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی در فراخوانی لود فرم دیگر

  1. #1

    راهنمایی در فراخوانی لود فرم دیگر

    با سلام خدمت دوستان چگونه از داخل فرم جاری یا همان فرمی که فعال هستیم می توانیم فرم لود فرم مورد نظر را فعال کرد مثل دسترسی از فرمی به فرم دیگر با این تفاوت که بتوان فرم لود آن فرم را فراخوانی کرد با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: راهنمایی در فراخوانی لود فرم دیگر

    منظورتون این هست که فرم دومی رو لود کنیم و بالا بیاد یا فقط توابع درون اون رو اجرا کنیم بدون لود شدن>؟؟
    حالت دوم فکر کنم منظورتون هست
    برای این منظور، رویداد فرم_لود فرم دوم رو به صورت Friend تعریف کنید (Friend Form2_load)
    و بعد در داخل فرم اول، هر جا کهخواستید، آن را صدا بزنید
    Sub Button1_click (sender,e)
    call Form2_load
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در فراخوانی لود فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    منظورتون این هست که فرم دومی رو لود کنیم و بالا بیاد یا فقط توابع درون اون رو اجرا کنیم بدون لود شدن>؟؟
    حالت دوم فکر کنم منظورتون هست
    برای این منظور، رویداد فرم_لود فرم دوم رو به صورت Friend تعریف کنید (Friend Form2_load)
    و بعد در داخل فرم اول، هر جا کهخواستید، آن را صدا بزنید
    Sub Button1_click (sender,e)
    call Form2_load
    End Sub
    با تشکر از بذل توجه حضرتعالی خوشبتخانه مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1398, 07:51 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 09:47 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 16:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •