صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 76 از 76

نام تاپیک: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    ضمنا مطمئن باشید هدف اموزشه
    در غیر اینصورت یک توضیح هم اضافیه .
    نمونه و تمام .
    ولی ببینید که حتی دست به قلم محاسبه انجام میدم تا نکته معلوم بشه .
    ادامه با همکاری دوست عزیزمون که تا اینجا همراهی کردند .
    لطف کنند فرمول رو تو فایلشون اصلاح کنند تا به همین روش به نتیجه برسیم .
    محاسبه اعشاری رو تبدیل به زمان کنید.

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    جناب آقای padide55 صحیح میفرمایند
    بنده هم کدهای که نوشته ام صرفاً بر اساس خواسته شما بوده و فرصت بررسی بیشتر نداشته ام




    علی ایحال همان طور که عرض کردم با کد نویسی مشکل حل میشود فقط دقیقاً باید منظور و هدفی که دنبال می کنید بیان کنید
    ببخشید .الان چند روزه این تاپیک ایجاد شده . از اول بنده وارد مبحث نشدم ولی جایی که دیدم راه اشتباه هست گفتم نظر خودم رو بدم . کلی هم مثل شما وقت گذاشتم برای توضیح این مسئله و در اخر اینکه صورت مسئله ۰۷/۳۳ باید اصلاح بشه و ۰۷:۲۰دقیقه بصورت زمان تبدیل بشه و الی اخر.
    ادامه بدین لطفا . بنده هم همچنان هستم .
    این فرمول رو اصلاح کنید . درست میشه.

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ممنون عدد زمان ما 7.33 هست ضرب در 31 روز من متوجه فرمول شما نشدم ...ببخشید

    یعنی شما یکبار ساعت رو ضرب در 31 می کنید یک بار دقیقه رو:
    نتیجه فرمول شما میشه 234.05--------------------عدد صحیح
    227/23 میباشد
    جواب مسئله در روز اول مشخص شده بود .
    مشکل در ۰۷/۳۳
    بود
    که باید تبدیل بشه به ۰۷:۲۰ دقیقه
    .ادامه لطفا

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    ببخشید .الان چند روزه این تاپیک ایجاد شده . از اول بنده وارد مبحث نشدم ولی جایی که دیدم راه اشتباه هست گفتم نظر خودم رو بدم . کلی هم مثل شما وقت گذاشتم برای توضیح این مسئله و در اخر اینکه صورت مسئله ۰۷/۳۳ باید اصلاح بشه و ۰۷:۲۰دقیقه بصورت زمان تبدیل بشه و الی اخر.
    ادامه بدین لطفا . بنده هم همچنان هستم .
    این فرمول رو اصلاح کنید . درست میشه.

    دراینکه ساعت کاری روزانه ۰۷:۲۰ باید در نظر گرفته شود کاملاً حق با آقای padide55 است . بنده هم اول بلحاظ مشغله فکری زیاد به این مورد فکر نکردم ولی با توضیحات ایشان متوجه اشتباه محاسباتی شدم.
    بنابراین بهتر است برای رسیدن به یک نتیجه واقعی در محاسبه کارکرد ماهیانه ( ساعتکار موظفی ماهیانه) عدد ۰۷:۲۰ بجای عدد 07:33 در محاسبات لحاظ گردد . .
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 20 مهر 1399 در 03:53 صبح

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    با تشکر از دوستان همچنین eb_1345
    اصلاحیه :
    فایل پیوست رو ملاحظه بفرمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    سلام روز بخیر ..
    اول سپاس از پیگیری های هر دو عزیز ....


    دوم : توضیح این نکته ضروری است که همه ما داریم درست می گیم چرا ؟
    در قانون کار ساعات کار هفتگی کارگران ۴۴ ساعت است.
    هر هفته ۶ روز کاری دارد بنابراین با تقسیم ۴۴ بر ۶ عدد ۷٫۳۳ بدست می آید
    که معادل ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه است.
    بنابراین ساعات کار موظفی کارگر در هر روز ۷ساعت و ۲۰ دقیقه است.
    در محاسبات جبری از عدد ۷٫۳۳ (هفت و سی و سه صدم) استفاده می شود.
    هر دقیقه معادل یک شصتم ساعت و هر ۲۰ دقیقه معادل ۲۰ شصتم ساعت یا ۳۳ صدم ساعت است
    یعنی هم 7.33 درسته ...هم 7.20
    تفاوت در روش محاسبه جبری یا تابع زمان است
    تا اینجا بحثی نیست

    نکته مهمی که میخوام بهش اشاره کنم ....اینه که :
    سئوال بنده این هست که در پست های قبلی هم عرض کردم
    فرض کنید ما میخواهیم یک برنامه حقوق و دستمزد بنویسیم
    و زمان ورود و خروج اضافه کاری کسر کار و اضافه کار رو باید در فرم وارد کنیم
    و این اعداد در هم ضرب جمع منها می شوند و منطقا هم باید جواب صحیحی در تابع زمان بدست بیاد از نتیجه این محاسبات
    سئوال اینه که برای اینکه در طی مراحل برنامه نویسی برای اینکه به مشکل در خطا در محاسبات برخورد نکنیم
    از ابتدای طراحی جداول و فرم ها data type فیلد ها را به چه صورت باید تعریف کنیم ؟
    DATE/TIME----SHORT TEXT—NUMBER
    یا ترکیبی از این ها
    چرا که همانطور که قبلا هم گفتم با این مشکل روبرو شدم که وقتی بخواهیم کی فیلد SHORT TEXT- را از یک فیلد DATE/TIME –کم کنیم ...با خطای شماره 13 برخورد می کنیم ...

    من دو مرحله کسر مرخصی+اضافه کار از عدد نتیجه بروی فایل پست 45 –جناب padide55
    اضافه کردم .....و میگیم که فیلد مرخصی که data type اون از نوع DATE/TIME---- هست رو از فیلد نتیجه که data type اون از نوع SHORT TEXT هست رو کم کن + فیلد اضافه کار کن که اونهم از نوع DATE/TIME که همانطور که مشاهده میفرمایید با خطا روبروی میشیم
    ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایید برای حل این مشکل چه باید کرد
    با سپاس

    فایل نمونه :

    http://s16.picofile.com/file/8410525726/time6.rar.html

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    انجام محاسبات مربوط به زمان رو خود اکسس براحتی انجام میده ولی باید یک نکاتی رو رعایت کنین، این موارد در تاپیک زیر اومده و اینجا دوباره تکرار نمیکنم:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?544254

    من پست های تاپیک رو کامل نخوندم ولی واقعا عجیبه که یک پرسش ساده اینقدر ادامه پیدا کنه،
    حالا یا استارتر محترم از ابتدا خواسته رو دقیق و کامل بیان نکردن یا در طی بحث خواسته رو تغییر دادن،
    و یا اینکه بزرگوارانی که وقت میگذارن و پاسخ میدن پرسش رو دقیق متوجه نشدن (شامل حال من هم هست).

    به هر حال جناب narpco،
    درست همینه ساعات کاری روزانه رو به همون فرمت short time نگهداری کنین (و نمایش بدین).

    برای محاسبات دست کم دو راه دارین:
    1- محاسبات را روی مستقیما همین فیلد انجام بدین (به روش انجام کاری نداریم)،

    2- یک فیلد integer داشته باشین که ساعت کاری روزانه رو به برحسب دقیقه نگه داری کنه، و محاسبات روی این فیلد انجام بدین.
    این مورد فکر کنم اشاره شده بود و شخصا همین رو ترجیح میدم.

    در هر صورت برای نمایش جمع کارکرد ماهیانه فرمت short time پاسخ نمیده و باید بخش ساعت و دقیقه رو با format کنار هم بگذارید (این هم اشاره شده بود)

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    جناب سلام و سپاس از همراهی شما

    طولانی شدن بحث بدلیل این بود که سه نفر شرکت کننده در بحث باید به اجماع نظر میرسیدیم که روش محاسبه چی باید باشه
    بنده هم یک نظر دارم و نظرم ممکنه درست باشه یا غلط من تاپیک رو شروع کردم و دوستان در طی بحث به نکاتی پی بردن که بسیار قابل توجه بود و باعث شد همین موضوع ساده رو بیشتر مورد توجه قرار بدیم
    تا به نتیجه درست برسیم و دوستان من خیلی دارن زحمت می کشن و وقت میزارن

    اما در مورد نکته ای فرمودین باید تاریخ میلادی علاوه بر شمسی ذخیره بشه ...(ارجاع به لینک تاپیکی که فرموده بودید ببینیم )

    اگر قرار هست که ما یک فیلد برای تاریخ شمسی بزاریم و یک فیلد هم به موازات اون برای ثبت تاریخ میلادی بزاریم
    پس چرا داریم از ماژول های شمسی استفاده می کنیم ؟

    من در ابتدای طراحی یک برنامه هستم و برام بسیار مهمه که اصول کار رو رعایت کنم و گرنه همینطور که شما بهتر از من میدونید وسط پروژه به یک باگ برخورد می کنیم باید همه رو بریزیم دور از اول بنویسیم

    اینه که من ترجیح میدم به همه نظرات دوستانی مثل شما گوش کنم و تست کنم تا نتیجه قطعی برام حاصل بشه

    حالا اینکه نتیجه چه خواهد بود انشالله دوستان یاری میرسونن حل میشه به امید خدا ......
    و من معتقدم که در این طور بحث ها من اگر بلد بودم که مینوشتم.... سئوال نمیکردم :))))

    پس حالا که پرسیدم هر چقدر طول بکشه دو زانو میشینم و گوش میکنم ببینم دوستان چه نظری دارن .....

    به هر حال سپاس از همراهی شما ....
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : یک شنبه 20 مهر 1399 در 11:47 صبح

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    جناب سلام و سپاس از همراهی شما

    طولانی شدن بحث بدلیل این بود که سه نفر شرکت کننده در بحث باید به اجماع نظر میرسیدیم که روش محاسبه چی باید باشه
    بنده هم یک نظر دارم و نظرم ممکنه درست باشه یا غلط من تاپیک رو شروع کردم و دوستان در طی بحث به نکاتی پی بردن که بسیار قابل توجه بود و باعث شد همین موضوع ساده رو بیشتر مورد توجه قرار بدیم
    تا به نتیجه درست برسیم و دوستان من خیلی دارن زحمت می کشن و وقت میزارن

    اما در مورد نکته ای فرمودین باید تاریخ شمسی ذخیره بشه ...(ارجاع به لینک تاپیکی که فرموده بودید ببینیم )

    اگر قرار هست که ما یک فیلد برای تاریخ شمسی بزاریم و یک فیلد هم به موازات اون برای ثبت تاریخ میلادی بزاریم
    پس چرا داریم از ماژول های شمسی استفاده می کنیم ؟

    من در ابتدای طراحی یک برنامه هستم و برام بسیار مهمه که اصول کار رو رعایت کنم و گرنه همینطور که شما بهتر از من میدونید وسط پروژه به یک باگ برخورد می کنیم باید همه رو بریزیم دور از اول بنویسیم

    اینه که من ترجیح میدم به همه نظرات دوستانی مثل شما گوش کنم و تست کنم تا نتیجه قطعی برام حاصل بشه

    حالا اینکه نتیجه چه خواهد بود انشالله دوستان یاری میرسونن حل میشه به امید خدا ......
    و من معتقدم که در این طور بحث ها من اگر بلد بودم که مینوشتم.... سئوال نمیکردم :))))

    پس حالا که پرسیدم هر چقدر طول بکشه دو زانو میشینم و گوش میکنم ببینم دوستان چه نظری دارن .....

    به هر حال سپاس از همراهی شما ....

    سلام مجدد
    اصل مشکل اینجاست که شما جمع ساعتها رو بیشتر از 60 دقیقه هم میخواین مثلا 227:20

    دو راه دارین
    اول اینکه ساعت رو تبدیل به دقیقه کنید و به راحتی بدون در نظر گرفتن ساعت و دقیقه
    تا اخر پیش برین و در نهایت عدد نهایی رو بصورت ساعت و دقیقه تبدیل کنید

    راه دوم هم اینه که الان داریم مرحله به مرحله تبدیل انجام میدیم و باز در محاسبه بعدی باید ساعت و دقیقه رو از درون تکست باکس و یا INTEGER فراخوانی کنیم و با هم جمع کنیم .
    در هر صورت
    این کار رو به همین صورت 227:20 جلو میریم و چون فرمت ساعت 00:00 هست به مشکل برمیخوریم .

    در نهایت نتیجه رو در فایل پیوست ایجاد کردم
    یک فایل دیگه هم درست میکنم که کلا با دقیقه و ساعت رو هم در 60 ضرب کنیم تا با دقیقه پیش بریم بدون این همه فکر.
    اینجوری محاسبات کم و زیادکردن ها رو به دقیقه انجام میدیم و جواب نهایی رو به فرمت مورد نظر نشون میدیم
    فقط هرجا خواستیم نمایش بدیم داخل فرم یا گزارشات
    اون عدد رو تبدیل به فرمت مورد نظر می کنیم مثلا 227:20

    علی ایحال
    هرچند روش محاسبه سخت شده ولی فعلا این فایل رو داشته باشید .
    تا دقایقی دیگر فرمت مناسب رو براتون میگذارم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : یک شنبه 20 مهر 1399 در 12:11 عصر

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    توضیح اینکه برای محاسبه ساعت کارکرد . تمامی ارقام رو تبدیل به دقیقه کنید .
    سپس محاسبه و درنهایت تبدیل به فرمت مورد نظر جهت نمایش .
    این مطلبی که امروز بنده یاد گرفتم . ممنون از mazoolagh بابت راهنمایی . بله در اولین پستم توضیح دادم که تبدیل به دقیقه راحت ترین راه هست ولی خواستم با روش مورد نظر جلو برم . نتیجه بسیار سخت بود .


    این هم نتیجه نهایی جهت دوستان . موفق باشید...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : یک شنبه 20 مهر 1399 در 12:21 عصر

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    دوست گرامی

    خسته نباشید فرآوان و عرض تشکر .....

    به نظر بی نقص میاد من با اجازتون برم سراغ تست تو برنامه اگر مشکلی بود دوباره مزاحم میشم ....


    از همه دوستان شرکت کننده در بحث با عشق سپاسگزارم ....

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    دوست گرامی

    خسته نباشید فرآوان و عرض تشکر .....

    به نظر بی نقص میاد من با اجازتون برم سراغ تست تو برنامه اگر مشکلی بود دوباره مزاحم میشم ....


    از همه دوستان شرکت کننده در بحث با عشق سپاسگزارم ....

    سلام مجدد . لطفا از کدهای فایل پست 50 استفاده کنید .

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    چشم از همون ها دارم استفاده می کنم ......بازم ممنون از پیگیری

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    توضیح اینکه برای محاسبه ساعت کارکرد . تمامی ارقام رو تبدیل به دقیقه کنید .
    سپس محاسبه و درنهایت تبدیل به فرمت مورد نظر جهت نمایش .
    این مطلبی که امروز بنده یاد گرفتم . ممنون از mazoolagh بابت راهنمایی . بله در اولین پستم توضیح دادم که تبدیل به دقیقه راحت ترین راه هست ولی خواستم با روش مورد نظر جلو برم . نتیجه بسیار سخت بود .


    این هم نتیجه نهایی جهت دوستان . موفق باشید...
    احسنت به جناب استاد mazoolagh بخاطر راهنمائی ظریفشون و خدا قوت به جناب padide55 بابت تهیه فایل نمونه بی نقصشون

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    احسنت به جناب استاد mazoolagh بخاطر راهنمائی ظریفشون و خدا قوت به جناب padide55 بابت تهیه فایل نمونه بی نقصشون
    فقط یک سوال
    چون نوع فیلد از نوع DATE/TIME هست تعدادساعت اضافه کار و کسر کار رو بیشتر از 24 ساعت وارد نمیکنه .
    این مشکل رو هم باید برطرف کنید.
    بهتره با SHORTTEXT کار کنید و کمی فرمول دو خط اول رو تغییر بدین .

    ضمن اینکه معمولا مرخصی جزو کارکرد حساب میشه
    و مرخصی به روز درنظر گرفته میشه . مثلا فلان نفر دو روز مرخصی . پس مرخصی باید اضاف بشه به کارکرد فرد

    شما کل ساعت کارت زنی و حضور فرد رو باهم جمع کنید .
    تعداد روزهای مرخصی رو هم برمبنای 07:20 دقیقه به ساعت کارکرد اضاف کنید ( البته همه رو از اول تبدیل به دقیقه کنید)

    نهایتا بر اساس موظف کارکرد بسنجید که تعداد روزهای خدمت چقدر بوده .
    مازاد بر ساعت کاری هر روز یعنی مازاد بر 07:20 دقیقه بعد از ساعت کاری شیفت اصلی میشه اضافه کار همان روز .
    تاخیر هم مقررات خودش رو داره شامل ساعات خاصی بخشودگی مثلا 4 ساعت . این هم به ساعت حساب کنید .

    کلا محاسبه رو روزانه بدست بیارید و تبدیل به ساعت کنید و جمع نهایی رو بر اساس اون بسنجید .

    هر روز شامل موظف-تاییدشده (حضور و غیاب) - تاخیر - اضافه کار

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    الی
    31

    هر روز مرخصی رو حضور درنظر بگیرید و در سیستم وارد کنید .

    نهایتا جمع هر سطر میشه مجموع کارکرد- مجموع تاخیر- مجموع اضافه کار

    و هر ایتم خاصیت خودش رو داره و ربطی به بعدی نداره . مثلا فرد با تاخیر میاد و اضافه کار وا میسته

    تاخیر جدا حساب کنید .
    اضافه کار جدا.
    تاخیر جرائم خودش رو داره .
    اضافه کار هم که با نظر مسئول انجام میشه و نمیتونه دل بخواه اضافه بایستد.
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : یک شنبه 20 مهر 1399 در 14:06 عصر

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    فقط یک سوال
    چون نوع فیلد از نوع DATE/TIME هست تعدادساعت اضافه کار و کسر کار رو بیشتر از 24 ساعت وارد نمیکنه .
    این مشکل رو هم باید برطرف کنید.
    بهتره با SHORTTEXT کار کنید و کمی فرمول دو خط اول رو تغییر بدین .
    حالا چرا نقل قول تشکر من رو در این پست درج کردی ؟
    منظورت این بوده که نمونه خیلیم بی نقص نیست من گفتم نمونه بی نقص ؟
    راستش بنده فکرم حسابی درگیر موضوع دیگریست ؛ خودتون زحمت رفع ایراد نمونه رو بکشین !

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    فقط یک سوال
    چون نوع فیلد از نوع DATE/TIME هست تعدادساعت اضافه کار و کسر کار رو بیشتر از 24 ساعت وارد نمیکنه .
    این مشکل رو هم باید برطرف کنید.
    بهتره با SHORTTEXT کار کنید و کمی فرمول دو خط اول رو تغییر بدین .
    نمونه رو عجله ای تغییر دادم بررسی کنین مشکل مربوطه برطرف شده یا نه
    البته بدون لحاظ نمودن توضیحات پست 55 که بدیهیست اجرای موارد فوق بازهم باعث ایجاد تغییر در کدهای وارده میشود .

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 20 مهر 1399 در 15:22 عصر

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    ..........................................
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 20 مهر 1399 در 15:22 عصر

  19. #59

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    نمونه رو عجله ای تغییر دادم بررسی کنین مشکل مربوطه برطرف شده یا نه
    البته بدون لحاظ نمودن توضیحات پست 55 که بدیهیست اجرای موارد فوق بازهم باعث ایجاد تغییر در کدهای وارده میشود .
    سلام
    بنظر میرسه مشکل برطرف شده باشه

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    دوستان عزیز و بزرگوار ..عرض ادب


    بسیار ممنون از حسن توجه شما ........فایل شما هم تا اینجای کاری نقصی ندارد

    و اما جناب
    در مورد پست 55 جنابعالی ---بله مواردی که میفرمایید درست هست

    البته باید عرض کنم که فایلی که داریم روش کار می کنیم بعنوان یک مثال از ضرب -جمع - منهای ...فیلد های زمانی است
    اصلا جنبه واقعی نداره ....چون محاسبه فرمول های بدست اوردن کارکرد یک شخص در یک روز و به طبع یک ماه از حوصله بحث ما خارج هست و هدف من درگیر شدن بحث با اصول حسابداری حقوق دستمزد نیست

    همینکه شما و دوستان بحث رو به همینجا رسوندین خیلی موضوع بزرگیه ..برای من بسیار ارزشمنده

    تنها مشکلی که در این فایل داریم همانطور که خودتون هم اشاره کردین .....بحث درج اضافه کاری و مرخصی هست که بیشتر از 24 ساعت امکان پذیر نیست

    و باز بر میگردیم به عرض بنده در پست 46 که با توجه به همه این آزمون و خطاها به یک نظر جمعی برسیم که با تابع زمان کار کنیم ؟...یا کلا همه رو عددی محاسبه کنیم .....
    و نکته بسیار مهم دیگه ..عددی که در نهایت بعنوان //میزان خالص کارکرد روزانه :///// بدست می آید نیز ..خودش باید در ادامه راه با اعداد دیگری ...ضرب جمع و منها شود پس اگر بصورت یک تکست باکس باشد و المان های داخل ان بصورت رشته ای بهم چسبیده باشند در ادامه به مشکل خواهیم خورد --پس به همین خاطر اهمیت تصمیم گیری در رابطه با چگونگی تعریف data type ها دو چندان می شود ......

    اگر فکر می کنید این کار صحیح است ...فیلد های ساعت و دقیقه رو جدا کنیم !!..

    آخرین ویرایش به وسیله narpco : یک شنبه 20 مهر 1399 در 17:12 عصر

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک


    تنها مشکلی که در این فایل داریم همانطور که خودتون هم اشاره کردین .....بحث درج اضافه کاری و مرخصی هست که بیشتر از 24 ساعت امکان پذیر نیست

    این مورد مگر در نمونه آخر برطرف نشده ؟!
    اتفاقاً در نمونه فوق زمان اضافه کار رو 25:25 وارد کردم و با این زمان میزان کارکرد روزانه بصورت صحیح بدست آمد .

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    این مورد مگر در نمونه آخر برطرف نشده ؟!
    اتفاقاً در نمونه فوق زمان اضافه کار رو 25:25 وارد کردم و با این زمان میزان کارکرد روزانه بصورت صحیح بدست آمد .

    عرض شما صحیح .....مشکل اینجاست که وقتی میخواهیم بگوییم 100 ساعت اضافه کاری یا مثلا 120 ساعت مرخصی به مشکل میخوریم ......چون این فیلد ها محاسبه ماه رو دارن انجام میدن

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    عرض شما صحیح .....مشکل اینجاست که وقتی میخواهیم بگوییم 100 ساعت اضافه کاری یا مثلا 120 ساعت مرخصی به مشکل میخوریم ......چون این فیلد ها محاسبه ماه رو دارن انجام میدن
    InputMask فیلد را بصورت 000:00 قرار بدهی مشکل حل نمیشه؟
    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک

    و باز بر میگردیم به عرض بنده در پست 46 که با توجه به همه این آزمون و خطاها به یک نظر جمعی برسیم که با تابع زمان کار کنیم ؟...یا کلا همه رو عددی محاسبه کنیم .....
    و نکته بسیار مهم دیگه ..عددی که در نهایت بعنوان //میزان خالص کارکرد روزانه :///// بدست می آید نیز ..خودش باید در ادامه راه با اعداد دیگری ...ضرب جمع و منها شود پس اگر بصورت یک تکست باکس باشد و المان های داخل ان بصورت رشته ای بهم چسبیده باشند در ادامه به مشکل خواهیم خورد --پس به همین خاطر اهمیت تصمیم گیری در رابطه با چگونگی تعریف data type ها دو چندان می شود ......
    اگر فکر می کنید این کار صحیح است ...فیلد های ساعت و دقیقه رو جدا کنیم !!..

    بنظر بنده استفاده از دیتاتایپ Date/Time در جاهائی که محاسبات بصورت ساعت و دقیقه واقعی که ماکزیمم آن 24:00 میباشد جایزاست در غیر این صورت باید از دیتاتایپ Short Text استفاده شود.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 20 مهر 1399 در 18:20 عصر

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    InputMask فیلد را بصورت 000:00 قرار بدهی مشکل حل نمیشه؟

    *********************************************
    من درجدول اصلاح کردم به این فرمت درست شد فکر نکنم موضوع دیگه ای مونده باشه .....


    اما برای اینکه این مورد رو هم تست کرده باشم که اگر همه چیز عدد بود چی میشد؟ و مثال جبری این محاسبات چه خواهد شد

    فایل زیر رو ببینید نظر فنی بفرمایید که این روش هم کاربردی هست یا خیر مرسی ....به نحوه طراحی فیلد ها در جداول و فرم توجه بفرمایید .

    http://s17.picofile.com/file/8410574...addad.rar.html

    که البته در این روش به مشکل محاسبه دقیقه بیشتر از 60 برخواهیم خورد
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : یک شنبه 20 مهر 1399 در 19:05 عصر

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    InputMask فیلد را بصورت 000:00 قرار بدهی مشکل حل نمیشه؟

    *********************************************
    من درجدول اصلاح کردم به این فرمت درست شد فکر نکنم موضوع دیگه ای مونده باشه .....


    اما برای اینکه این مورد رو هم تست کرده باشم که اگر همه چیز عدد بود چی میشد؟ و مثال جبری این محاسبات چه خواهد شد

    فایل زیر رو ببینید نظر فنی بفرمایید که این روش هم کاربردی هست یا خیر مرسی ....به نحوه طراحی فیلد ها در جداول و فرم توجه بفرمایید .

    http://s17.picofile.com/file/8410574...addad.rar.html

    که البته در این روش به مشکل محاسبه دقیقه بیشتر از 60 برخواهیم خورد

    آقای ناصریان عزیز ! زیاد ذهن خودت را درگیر این قضیه نکن که اگر فیلدهای مربوط به زمان از نوع Date/Time نباشد به مشکل بر بخوردید . در همان نمونه آخر مشاهده کردید که فیلدهای زمان از حالت Date/Time خارج شدند و به Short Text تغییر نوع داده شدند ولی دیدید که در نهایت مشکل محاسباتی آنها با کد نویسی حل شد . شما نوع دیتا تایپ فیلدهای جدول را باید بنحوی انتخاب کنید که در جاهای مختلف قدرت مانور بر روی آنها داشته باشید . توابعی وجود دارند که عدد را به زمان و برعکس زمان را به عدد تبدیل می کنند . بنابراین نگران این موضوع نباش . در مورد این فایل هم باید عرض کنم با توجه به اهمیتی که فرمت فیلدهای زمان و نوع نمایش آنها در برنامه برایت دارد باید فیلد های زمان را از نوع Short Text انتخاب کنید . و مطمئناً به مشکل محاسباتی هم بر نمی خورید. و اگر به مشکل برخوردید بفرما تا دوستان راهنمائی کنند .
    موفق باشید

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    بسیار ممنونم از شما و همه دوستان .............

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    با سلام و خسته نباشید

    فقط در تکست باکس ورود ساعت اضافه کار و .. بصورت دستی- باید کدی نوشته بشه که 00:00 الی 00:59 سمت راست ":" بیشتر از 59 وارد نشه .

  28. #68

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    دست گل همه دوستان عزیز که در این تاپیک همکاری نمودند خصوصاً جناب eb_1345 و padide55 که برای اجرای درست کدها و تکمیل نمونه زحمت زیادی کشیدن درد نکنه !

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    دوستان با سلام
    به مرحله جمع زدن رکوردها (بصورت دقیقه )رسیدیم –ممنون میشم راهنمایی بفرمایید-با سپاس
    نمونه فایل همراه با توضیحات کامل بروی فرم ...در لینک زیر

    http://s16.picofile.com/file/8410692050/time10_sum.rar.html

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    دوستان با سلام
    به مرحله جمع زدن رکوردها (بصورت دقیقه )رسیدیم –ممنون میشم راهنمایی بفرمایید-با سپاس
    نمونه فایل همراه با توضیحات کامل بروی فرم ...در لینک زیر

    http://s16.picofile.com/file/8410692050/time10_sum.rar.html
    سلام
    یک راه اینست که یک کوئری ایجاد بکنید و در 6 ستون اعداد سمت راست فیلدهای جدول را جدا کنید و در فرم از طریق تابع Dsum جمع آنها را بدست آورید
    فیلد itime بلحاظ اینکه از نوع Date/Time است و بصورت مستتر در سمت راست خود حروف «ق.ظ» و «ب.ظ» دارد جدا کردن دو عدد سمت راست از طریق تابع Val(Right([itime ];2)) با اشکال مواجه میشود و ازطریق تابع split هم نمیتوان آن را جداکرد چرا که این تابع در کوئری نمیتوان بکار برد ، بخاطر همین لازم شد یک تابع عمومی split ایجاد شود و با فراخوانی آن در کوئری دو عدد سمت راست فیلد فوق را جدا کرد .
    نمونه شما را بر اساس موارد فوق اصلاح کردم
    ضمناً کد زیر را برای فیلد کارکرد در زمانی که اگر سمت راست : یک عدد بود قبل از آن یک صفر اضافه شود اضافه کردم


    If Len(Split(karkard, ":")(1)) < 2 Then karkard = Split(karkard, ":")(0) & ":0" & Split(karkard, ":")(1)


    همچنین در نمونه فوق یک کپی از فرم 1 گرفتم با نام form2 که در کنترل سورس فیلدهای جمع مستقیماً تابع dsum قرار دادم که بدون نیاز به کلیک کمند باتن های فوق جمع فیلد های فوق در تکست باکس ها وارد شود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 22 مهر 1399 در 02:31 صبح

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Lightbulb نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    سلام روز بخیر و ممنون از شما منظور من از تبدیل به دقیقه این هست که هر دو طرف : تبدیل به دقیقه و نمایش داده شوند جواب میشود در عکس ذیل
    http://s17.picofile.com/file/8410713884/126.png

    و با خاصیت عددی باشند صبحتون بخیر و شادی






    و اینکه من متوجه این نشدم
    ضمناً کد زیر را برای فیلد کارکرد در زمانی که اگر سمت راست
    : یک عدد بود قبل از آن یک صفر اضافه شود اضافه کردم

    1
    2
    3
    If Len(Split(karkard, ":")(1)) < 2 Then karkard = Split(karkard, ":")(0) & ":0" & Split(karkard, ":")(1)


    یعنی کد های فایل شماره 9 تغییر کرده ........؟؟؟؟ و در فایل 11 شما اصلاح شده ؟








    یک توضیح اضافه کنم شاید بکار بیاد من در فرم دو تکست باکس ایجاد کردم بنام MM-NN
    در هنگام لود فرم نوشتم
    NN = SplitLeft1 + SplitLeft2 + SplitLeft3 + SplitLeft4 + SplitLeft5 + SplitLeft6 + SplitLeft7 + SplitLeft8 + SplitLeft9 + SplitLeft10 + SplitLeft11 + SplitLeft12 + SplitLeft13


    MM = SplitRIGHT1 + SplitRIGHT2 + SplitRIGHT3 + SplitRIGHT4 + SplitRIGHT5 + SplitRIGHT6 + SplitRIGHT7 + SplitRIGHT8 + SplitRIGHT9 + SplitRIGHT10 + SplitRIGHT11 + SplitRIGHT12 + SplitRIGHT13

    تعداد 13 رکورد داریم که نام متغیر هاشون عوض شده
    جواب NN درسته و LEFT ها رو جمع میزنه ولی RIGHT ها چون در کد نویسی سفر شده اند ..جمع شون مساوی با صفر میشه--عکس زیر رو شماهده بفرمایید


    http://s16.picofile.com/file/8410717984/130.png

    اگر جمع هر طرف رو جدا بدست بیاریم میتونیم در نهایت با هم جمع شون کنیم و یک عدد واحد با ماهیت دقیقه داشته باشیم


    آخرین ویرایش به وسیله narpco : سه شنبه 22 مهر 1399 در 08:28 صبح

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    سلام
    الآن به کامپیوتر دسترسی ندارم .البته انجام دادنش راحت است.
    حالا تا بنده به کامپیوتر دسترسی پیدا کنم خودت هم دست بکار شو و بطریقی که عرض می کنم جمع دقیقه هر دو طرف را در هر ستون کوئری بدست بیاور
    اگر سر ستون های کوئری را در حالت دیزاین ببینی تابعی برای جدا کردن و تبدیل به عدد کردن سمت راست فیلدها وارد شده ، حالا شما میتوانی تابع هر ستون کپی و با علامت + به همان تابع اضافه کنی منتها کلمه right تابع کپی شده را به left تعییر بده .همین کار را برای همه ستون ها انجام بده.
    البته در فیلدهائی که تعداد ارقام سمت چپ 3 است در تابع اضافه شده باید عدد 2 را باید به 3 تغییر بدهی چون سمت چپ این فیلدها سه عدد است .
    اگر میخواهی قاعده ترتیب در اضافه کردن تابع رعایت کنید تابع کپی شده را قبل از تابع اولی اضافه کن
    ضمناً تابع سمت چپ باید در عدد 60 باید ضرب شود
    ببخشید از طریق گوشی بهتر از این نتوانستم توضیح بدهم
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 22 مهر 1399 در 09:59 صبح

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    اقا ببخشید ترخدا ما هی مزاحم میشیم وقت و بی وقت ..این مسئولیت پذیری شما در سریع پاسخ دادن واقعا بنده رو شرمنده می کنه ...شما هر وقت راحت بودید و براتون ممکن بود پاسخ بدین ....من واقعا صبر می کنم و برام مهمه که شما هم در زمان مناسب پاسخ بدین در صورت تمایل ...بازم قدردان زحمات شما هستم ....

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    اقا ببخشید ترخدا ما هی مزاحم میشیم وقت و بی وقت ..این مسئولیت پذیری شما در سریع پاسخ دادن واقعا بنده رو شرمنده می کنه ...شما هر وقت راحت بودید و براتون ممکن بود پاسخ بدین ....من واقعا صبر می کنم و برام مهمه که شما هم در زمان مناسب پاسخ بدین در صورت تمایل ...بازم قدردان زحمات شما هستم ....
    نمونه اصلاح شده را بررسی کن !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 22 مهر 1399 در 11:02 صبح

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    بسیار عالی و سپاسگزارم .....دقیق و عالی مثل همیشه

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: مشکل در ضرب زمان در تعداد روزهای یک ماه -?

    ضمناً اگر میخواهید علامت جدا کننده ارقام در اعداد درج شود عبارت داخل تکست باکس ها در فرم 2 بصورت زیر تغییر بده!

    مثلاً برای فیلد نتیجه :

    =Format(DSum("Expr2";"Query1";"");"#,###")


    در قسمت کد نویسی فرم1 هم بصورت زیر:

    sum3 = Format(DSum("Expr2", "Query1", ""), "#,###")

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 11 بهمن 1393, 11:32 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 آذر 1392, 23:56 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 مهر 1389, 07:59 صبح
  4. سوال: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه
    نوشته شده توسط dottnett در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 21 شهریور 1389, 10:47 صبح
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1388, 22:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •