صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 91

نام تاپیک: وب سرویس

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    برنامه نمونه
    با سلام و عرض ادب خدمت استاتید محترم

    من برنامه فوق را تست کردم متاسفانه پیغام ( اطلاعات ارسالی غیر معتبر میباشد با کد 1946-) را داد در حالی که با همین یوزر پس در سایت خود بیمه سلامت اطلاعات را میفرستیم و جواب میگیریم

    مجددا از لطف تمامی دوستان که زحمت کشیدید بی نهایت متشکرم

  2. #42
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط ATA_TABRIZ مشاهده تاپیک
    با سلام و عرض ادب خدمت استاتید محترم

    من برنامه فوق را تست کردم متاسفانه پیغام ( اطلاعات ارسالی غیر معتبر میباشد با کد 1946-) را داد در حالی که با همین یوزر پس در سایت خود بیمه سلامت اطلاعات را میفرستیم و جواب میگیریم

    مجددا از لطف تمامی دوستان که زحمت کشیدید بی نهایت متشکرم
    سلام
    یوزر پسورد و ترمینال ای دی متفاوت از یوزر پسورد خود سایت هست شما باید با تکمیل فرم از اداره بیمه این اطلاعات رو دریافت کنید.قسمتی از آنها به ایمیل و قسمتی از اون به صورت پیامک ارسال میشه.
    نمونه توکن دریافتی از برنامه:
    {
    "resCode" : 1,
    "resMessage" : "توکن با موفقیت ایجاد شد",
    "info" : {
    "token" : "Wo2xs1IyKV6z/lqbVPR9m++IBU4="
    }
    }

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    یوزر پسورد و ترمینال ای دی متفاوت از یوزر پسورد خود سایت هست شما باید با تکمیل فرم از اداره بیمه این اطلاعات رو دریافت کنید.قسمتی از آنها به ایمیل و قسمتی از اون به صورت پیامک ارسال میشه.
    نمونه توکن دریافتی از برنامه:
    {
    "resCode" : 1,
    "resMessage" : "توکن با موفقیت ایجاد شد",
    "info" : {
    "token" : "Wo2xs1IyKV6z/lqbVPR9m++IBU4="
    }
    }
    سلام و با تشکر از راهنمایی ارزنده شما
    لطفا با یوزر- پسورد - ترمینال آی دی معتبری که در اختیار دارین اون کد vb.net رو هم یکبار دیگه چک کنین.

  4. #44
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    سلام و درود
    کد vb.net متاسفانه همون خطا رو میده.
    مستند نمونه براتون اپلود می کنم.
    sampleRest.rar

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام و درود
    کد vb.net متاسفانه همون خطا رو میده.
    براتون امکان داره که اون ها رو برام بفرستید؟ البته اگر مایل باشید.
    صد البته دلیل نفرستادنش هم قابل درک هست.

  6. #46
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    به صورت خصوصی براتون ارسال شد.(به ایمیل شما با دامنه yahoo.com)
    آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : یک شنبه 11 آبان 1399 در 13:33 عصر

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    همین mazoolagh در yahoo
    پیشاپیش ممنون

    سر فرصت کد vb.net رو چک میکنم و در همون تاپیکی که ایجاد کردین خبر میدم.

  8. #48
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    یوزر پسورد و ترمینال ای دی متفاوت از یوزر پسورد خود سایت هست شما باید با تکمیل فرم از اداره بیمه این اطلاعات رو دریافت کنید.قسمتی از آنها به ایمیل و قسمتی از اون به صورت پیامک ارسال میشه.
    نمونه توکن دریافتی از برنامه:
    {
    "resCode" : 1,
    "resMessage" : "توکن با موفقیت ایجاد شد",
    "info" : {
    "token" : "Wo2xs1IyKV6z/lqbVPR9m++IBU4="
    }
    }
    جناب امیرزاده ضمن تشکر از راهنماییهای شما و دیگر دوستان مخصوصا جناب Mazoolagh
    لطف میکنید فرم ونحوه ارتباط با بیمه سلامت را ارسال بفرمایید ضمنا این فرم برای نرم افزاری که در چند مرکز کار میکند معتبر است یا برای هر مرکز باید فرم جداگانه پر و یوزر پسورد گرفته شود
    البته یوزر ای دی فکر کنم همان کد موسسه است که در سایت اعتبار سنجی وجود دارد و برای هر مرکز مخصوص آن میباشد
    قبلا از مساعدت شما نهایت تشکر را دارم

  9. #49
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    با سلام
    به صورت پيام خصوصي ارسال شد.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  10. #50
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    با سلام و عرض ادب
    برای مرحله دوم که ایجاد نشست کاری هست من با بهره گیری از تجارب دوستان عزیز از این کد ها استفاده کردم ولی با وجود ارسال اطلاعات پیام خطای ذیل دریافت میشه:
    {
    "resMessage" : "توکن نامعتبر می باشد.",
    "resCode" : -12111,
    "info" : null
    }


    کد هایی که استفاده شده:
    Option Compare Database

    Option Explicit

    'Const WSURL As String = "http://webapi.ihio.gov.ir/erx-core/v1/service/auth/token/fetch"
    Const WSURL As String = "http://test.ihio.gov.ir/erx-core/v3/service/auth/session/cparty/open"
    Const AuthJSON2 As String = "{""cpartyUsername"": ""test"",""cpartyPassword"": ""test123""}"
    Const terminalId As Long = 112164
    Const token As String = "Wo2xs1IyKV6z/lqbVPR9m++IBU4="
    Const clientIPAddress As String = "90.110.180.171"
    Const clientAgentinfo As String = "80.191.203.92"
    Public ds2 As String
    Public Type DailySession
    resCode As Long
    resMessage As String
    sessionId As String
    End Type
    Public Function GetDailySession() As DailySession

    Dim P As String

    Dim Request As New MSXML2.XMLHTTP60

    With Request
    .Open "post", WSURL, False
    .setRequestHeader "Host", "webapi.ihio.gov.ir"
    .setRequestHeader "Content-Type", "application/json; charset=utf-8"
    .setRequestHeader "terminalId", terminalId
    .setRequestHeader "token", token
    .setRequestHeader "clientIPAddress", clientIPAddress
    .setRequestHeader "clientAgentinfo", clientAgentinfo
    .send AuthJSON2

    End With
    ds2 = Request.responseText

    End Function

    ضمنا استاتوس دریافتی 400 هست.
    .................................
    ممنون میشم اگر دوستان راهکار اصلاحی ارائه کنند

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    حالا با استفاده از این json parser میتونیم اطلاعات پاسخ رو بیرون بکشیم:
    Option Compare Database
    Option Explicit

    'Const WSURL As String = "http://webapi.ihio.gov.ir/erx-core/v1/service/auth/token/fetch"
    Const WSURL As String = "http://test.ihio.gov.ir/erx-core/v1/service/auth/token/fetch"
    Const AuthJSON As String = "{""terminalId"": 123456,""userName"": ""test_username"",""password"": ""test_password""}"

    Public Type DailyToken
    resCode As Long
    resMessage As String
    token As String
    End Type

    Public Function GetDailyToken() As DailyToken
    Dim D As New Dictionary
    Dim Request As New MSXML2.XMLHTTP60

    With Request
    .Open "POST", WSURL, False
    .SetRequestHeader "Host", "webapi.ihio.gov.ir"
    .SetRequestHeader "Content-Type", "application/json; charset=utf-8"
    .Send AuthJSON
    Set D = ParseJSON(.responseText, "")
    End With

    Dim i As Integer
    For i = 0 To D.Count - 1
    Select Case D.Keys(i)
    Case ".resCode"
    GetDailyToken.resCode = D.Items(i)
    Case ".resMessage"
    GetDailyToken.resMessage = D.Items(i)
    Case ".info.token"
    GetDailyToken.token = D.Items(i)
    End Select
    Next i
    End Function
    یک مورد بود که دقت نکرده بودم و اینجا اصلاح کردم.
    در واقع token خودش در Info برمیگرده بنابراین باید بصورت زیر نوشته بشه:
    Case ".info.token"


    فایل نمونه پیوست رو اگر کسی دریافت کرده باید اصلاح بشه.

    البته تا زمانی که اطلاعات واقعی رو (که جناب میرزازاده فرستادن) در دست نداشتم متوجه این مورد نشده بودم.

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام
    به منظور جلوگيري از تداخل تالارها تاپيك رو در تالار دات نت ايجاد كردم. بنابراين مبحث رو با رويكرد VBA اينجا ادامه ميديم و بحت مربوط به استفاده از vb.net رو در تالار مربوطه پيگيري بفرماييد.
    لينك تاپك در تالار دات.نت
    https://barnamenevis.org/showthread....ه-سلامت

    البته یک تاپیک دیگه هم در بخش وب سرویس ها ساخته شده که من تا دست کم یک هفته ازش خبر نداشتم!
    https://barnamenevis.org/showthread....A7%D9%85%D8%AA
    چون در این تاپیک پاسخ دیگه هم هست و در بخش مناسبتری هم آمده، اونجا پست میکنم.

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    با سلام و عرض ادب
    برای مرحله دوم که ایجاد نشست کاری هست من با بهره گیری از تجارب دوستان عزیز از این کد ها استفاده کردم ولی با وجود ارسال اطلاعات پیام خطای ذیل دریافت میشه:
    {
    "resMessage" : "توکن نامعتبر می باشد.",
    "resCode" : -12111,
    "info" : null
    }

    ضمنا استاتوس دریافتی 400 هست.
    سلام و روز خوش
    لطفا در مورد این clientIPAddress و clientAgentinfo یک توضیح بدین که دقیقا چی هست؟

  14. #54
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    با سلام و درود تبریک عید میلاد پیامبر

    فایل بروز شده راهنما را براتون آپلود کردم

    http://s17.picofile.com/file/8412711...D8%AA.rar.html


    با توجه به راهنمای مذکور
    clientIPAddress : همون ip valid کاربر هست که به نظر میاد برای ارتقای امنیت سیستم دریافت میشه.
    مورد دوم برای من هم مبهم هست ولی با توجه به توضیحات فایل راهنما مربوط به ip مرورگر وب مورد استفاده هست(ie,mozilla,...)
    باز هم ممنون به خاطر توجه شما به این تاپیک
    ......................


    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    باید سر فرصت مطالعه کنم ببینم چی به چی هست.
    فعلا که مشخص شد در version 3 تغییرات اساسی دادن.

    در مورد clientAgentInfo مثالی که در راهنما داده شده قطعا اشتباه هست و نمیتونه ip باشه، به احتمال خیلی زیاد منظورش user agent مرورگر هست.
    البته ما از مرورگر برای post استفاده نمیکنیم ولی useragent مرورگر پیشفرض منظور میشه.

    موضوع اصلی اینه که اصلا نیازی به این کار نیست و این header خودکار اضافه میشه،
    مثلا وقتی با اکسس کار میکنیم روی دستگاه من که مرورگر پیشفرض edge هست داریم:
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko


    اگر از restsharp استفاده کنیم :
    User-Agent: RestSharp/106.0.0.0


    اما وقتی از webclient استفاده میکنیم خودمون باید بهش مقدار بدیم.

    نهایت اینکه بسیار بیهوده است این خواسته و حتی ip .

  16. #56
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    سلام
    خسته نباشد از توجه شما نهایت تشکر را دارم
    من وقتی ماژول را به پروژه ام اضافه کردم این اررور را میده
    Error.png

    لطف میکنید علت را بفرمائید
    ممنون از توجه شما

  17. #57
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط ATA_TABRIZ مشاهده تاپیک
    سلام
    خسته نباشد از توجه شما نهایت تشکر را دارم
    من وقتی ماژول را به پروژه ام اضافه کردم این اررور را میده
    Error.png

    لطف میکنید علت را بفرمائید
    ممنون از توجه شما
    سلام
    احتمالا ماژول دوم (JSON Parser)كه وظيفه تفسير پاسخ رو بر عهده داره به برنامه اضافه نكرديد( در برنامه ضميمه شده توسط جناب mazoolagh اين ماژول موجود هست).
    .......................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  18. #58
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    سلام مجدداداز توجه شما ممنونم
    جناب امیرزاده ماژول دوم را اضافه کرده بودم باز دوباره تست کردم همان اررور را داد
    جالب بود یک دیتابیس جدید ایجاد کردم دوتا ماژول را ایمپورت کردم باز یک اررور دیگه داد Error.png
    آخرین ویرایش به وسیله ATA_TABRIZ : پنج شنبه 15 آبان 1399 در 16:44 عصر

  19. #59
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    سلام
    تصوير رفرنس هاي مورد نياز رو براتون اپلود كردم ببينيد همه رو تو برنامتون اضافه كرديد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.PNG‏ (78.0 کیلوبایت, 64 دیدار)

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  20. #60
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    تصوير رفرنس هاي مورد نياز رو براتون اپلود كردم ببينيد همه رو تو برنامتون اضافه كرديد.
    سلام جناب amirzazadeh
    ممنون از لطفتون
    حل شد
    تمام رفرنس وجود داشت فقط باید ترتیب قرار گرفتن رفرنس عوض میشد


    بازم از توجه شما تشکر میکنم1.png

  21. #61
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط ATA_TABRIZ مشاهده تاپیک
    سلام جناب amirzazadeh
    ممنون از لطفتون
    حل شد
    تمام رفرنس وجود داشت فقط باید ترتیب قرار گرفتن رفرنس عوض میشد


    بازم از توجه شما تشکر میکنم1.png
    آیا دریافت توکن موفقیت آمیز بود؟

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  22. #62
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    با سلام و عرض ادب
    با کمک دوستان عزیز و گرامی مرحله دوم هم به سرانجام رسید و ایجاد جلسه کاری (session) تکمیل گردید:
    {
    "resCode" : 1,
    "resMessage" : "عملیات با موفقیت انجام شد",
    "info" : {
    "sessionId" : "95cc39043e2475fcbc9b30834cf528c148952fÐÑ6Ò8Ô? 152Ù11Ô09d3835edda6a493f680e4d5298de95505ebadaf5 1c938cbd6328c54ae893abd705c8fcb6888037b5946d65f402 d48a35be3b13460c4e9fe15b1c26caeaaa6c862f64fa4cdeb2 87b3966f8cb794dd923146c731866b95db13621899509e80a2 f68fd47d37f4147513782d4d49d3208e158bea4d754eÒÑÓ ?ÖeÚÒÓÐÐ5114d23cdee67ed4b43e7d15b1df4efe85d7 1dÒ?ÐÖ?c4ÐÒÚ1Ô?9ÕÚ4ÙØ54?e1da25202d83f32 797725d50482abff4998905f58b7094d7e6fe582ac4c8dacc9 04011afd2f35382345bcdd35ceb61ff2450bff2386a3be18fc 91ee575cd8aba23a4b727b3374d32a73022f046add5f5e23d3 a26639744990990173b27f1b0a4e416394c59032d36cd58dd1 19c1ea447e4e3d8593e44b71804159142d252bf2ce419948c4 f26d382bb00d52bd0acf30a32f8307e738f4a736e57e2e5a91 8e14097940a2bceb620009d75aaaaab36959544c61e71588f5 936eb13b46e6beb734bfcd0f18b40ab0ba811073a2b0129190 5576a2b0d8ea97b16f9f71f32a9100c3c3a7d011efd87800d1 ca5084751277df56b2c550aad14b5a17023df4ef2a70f0ac96 ecf2f47fe3bd859bc511ce5c91db0f9f48c308d11d600ee44b e6d43",


    همانطور که دوست گرانقدر جناب mazoolagh اشاره کرده بودند دو هدر مربوط به ip صرفا نمایشی بوده و هر مقداری رو قبول می کنند.
    ...............

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  23. #63
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    سلام و درود
    برای ایجاد مرحله سوم که نشست شهروند هست مطابق مراحل قبلی کدها ارسال میشه:

    Option Compare Database

    Option Explicit
    Const WSURL As String = "http://test.ihio.gov.ir/erx-core/v3/service/auth/session/citizen/open"
    Const AuthJSON3 As String = _
    "{""cpartySessionId"": ""95cc39043e2475fcbc9b30834cf528c148952fÐÑ6Ò8Ô ?152Ù11Ô09d3835edda6a493f680e4d5298de95505ebadaf 51c938cbd6328c54ae893abd705c8fcb6888037b5946d65f40 2d48a35be3b13460c4e9fe15b1c26caeaaa6c862f64fa4cdeb 287b3966f8cb794dd923146c731866b95db13621899509e80a 2f68fd47d37f4147513782d4d49d3208e158bea4d754eÒÑ ?ÖeÚÒÓÐÐ5114d23cdee67ed4b43e7d15b1df4efe85d 71dÒ?ÐÖ?c4ÐÒÚ1Ô?9ÕÚ4ÙØ54?e1da25202d83f3 2797725d50482abff4998905f58b7094d7e6fe582ac4c8dacc 904011afd2f35382345bcdd35ceb61ff2450bff2386a3be18f c91ee575cd8aba23a4b727b3374d32a73022f046add5f5e23d 3a26639744990990173b27f1b0a4e416394c59032d36cd58dd 119c1ea447e4e3d8593e44b71804159142d252bf2ce419948c 4f26d382bb00d52bd0acf30a32f8307e738f4a736e57e2e5a9 18e14097940a2bceb620009d75aaaaab36959544c61e71588f 5936eb13b46e6beb734bfcd0f18b40ab0ba811073a2b012919 05576a2b0d8ea97b16f9f71f32a9100c3c3a7d011efd87800d 1ca5084751277df56b2c550aad14b5a17023df4ef2c001fa41 7e34ab0cfb714562d3ae18cfad1477264dc84cb49357324091 01889e"",""nationalNumber"": ""1502161206""}"
    Const terminalId As Long = 173162
    Const token As String = "d448f575db31a44ea15fd57c41483f908456ce5814abece79 99d0884abfc8e364059b0b31bc305a014c8e42c72f96f62c05 abf51b44cded6a7f07c8c78089c9e22bfc41e7c2b5a86689a8 36fab446cd2"
    Const clientIPAddress As String = "90.110.180.171"
    Const clientAgentInfo As String = "80.191.203.11"
    Public Type CitizenSession
    resCode As Long
    resMessage As String
    info As String
    citizenSessionId As String
    End Type
    Public Function GetCitizenSession() As CitizenSession
    Dim D As New Dictionary
    Dim res As String
    Dim request As New MSXML2.XMLHTTP60

    With request
    .Open "post", WSURL, False
    .setRequestHeader "Host", "test.ihio.gov.ir"
    .setRequestHeader "Content-Type", "application/json; charset=utf-8"
    .setRequestHeader "terminalId", terminalId
    .setRequestHeader "token", token
    .setRequestHeader "clientIPAddress", clientIPAddress
    .setRequestHeader "clientAgentinfo", "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0"
    .send AuthJSON3

    Set D = ParseJSON(.responseText, "")
    End With
    res = request.responseBody
    Dim i As Integer
    For i = 0 To D.Count - 1
    Select Case D.Keys(i)
    Case ".resCode"
    GetCitizenSession.resCode = D.Items(i)
    Case ".resMessage"
    GetCitizenSession.resMessage = D.Items(i)
    Case ".info.sessionid"
    GetCitizenSession.citizenSessionId = D.Items(i)
    End Select
    Next i
    End Function


    مشکلی که هست چون کد sessionId دریافت شده از مرحله قبل حاوی کاراکترهای Nonunicode (کاراکتر فارسی) هست این خطا رو دریافت می کنیم.
    resCode=-14125
    resMessage=اطلاعات ورودی در قالب UTF-8 نمی باشد.
    citizenSessionId=


    پیشنهادتون برای رفع این مشکل چیه؟
    ..........
    سپاسگزارم

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  24. #64
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    سلام
    با استفاده از این ماژول مشکل برطرف شد.
    Option Compare Database
    Public Function removeObsoleteWhiteSpace _
    (FromString As Variant) As Variant
    If IsNull(FromString) Then 'handle Null values
    removeObsoleteWhiteSpace = Null
    Exit Function
    End If
    Dim strTemp As String
    strTemp = Replace(FromString, vbCr, "")
    strTemp = Replace(strTemp, vbLf, "")
    strTemp = Replace(strTemp, vbTab, "")
    strTemp = Replace(strTemp, vbVerticalTab, "")
    strTemp = Replace(strTemp, vbBack, "")
    strTemp = Replace(strTemp, vbNullChar, "")
    While InStr(strTemp, " ") > 0
    strTemp = Replace(strTemp, " ", " ")
    Wend
    strTemp = trim(strTemp)
    removeObsoleteWhiteSpace = strTemp
    End Function

    و اصلاح این کد
     GetDailySession.sessionId = removeObsoleteWhiteSpace(StrConv(D.Items(i), vbUnicode))


    .........................

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    سلام و روز خوش
    داستان این به کجا رسید؟
    همه سرویس ها رو نوشتین و جواب گرفتین؟

  26. #66
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    سلام و درود فراوان
    در حال کلنجار با سرویس های ذخیره نسخه هستم.
    فقط در مورد تفسیر پاسخ در حالتیکه info به صورت آرایه دریافت میشه نحوه استخراج ارایه ها به چه شکلی خواهد بود؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (97.0 کیلوبایت, 54 دیدار)

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    لطفا همین response رو در یک فایل text پیوست یا ایمیل کنین.
    در ضمن مشخص کنین که مربوط به کدوم سرویس بوده.

  28. #68
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    سلام . کد سرویس مورد نظر(جستجو irc بر اساس کد ژنریک):
    Option Compare Database
    Const WSURL As String = "http://test.ihio.gov.ir/erx-core/v3/service/product/search/irc/generic"
    Public Type SearchG
    resCode As Long
    resMessage As String
    info As String
    fullName As String
    End Type
    Public Function GetSearchG() As SearchG

    Dim JSON8 As String
    JSON8 = "{""cpartySessionId"": """ & Form_Form1.SessionText & """," _
    & """citizenSessionId"": """ & Form_Form1.CitizenText & """ ," _
    & """genCode"": """ & Form_prescribe.GenericCode & """}"
    Dim D As New Dictionary
    Dim res As String
    Dim Request As New MSXML2.XMLHTTP60

    With Request
    .Open "post", WSURL, False
    .setRequestHeader "Host", "test.ihio.gov.ir"
    .setRequestHeader "Content-Type", "application/json; charset=utf-8"
    .setRequestHeader "terminalId", Form_Form1.terminalId
    .setRequestHeader "token", Form_Form1.TokenText
    .setRequestHeader "clientIPAddress", clientIPAddress
    .setRequestHeader "clientAgentinfo", "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0"
    .send JSON8
    Set D = ParseJSON(.responseText, "")
    End With
    res = Request.responseBody
    Dim i As Integer
    For i = 0 To D.Count - 1
    Select Case D.Keys(i)

    Case ".resCode"
    GetSearchG.resCode = D.Items(i)
    If GetSearchG.resCode = 1 Then
    Form_prescribe.DrugNameTxt = D.Items(3)
    Form_prescribe.DrugNationalCode = D.Items(5)
    Form_prescribe.AllowedTxt = D.Items(9)
    Form_prescribe.Descripton = D.Items(7)
    Form_prescribe.BasePriceTxt = D.Items(8)
    End If
    Case ".resMessage"
    GetSearchG.resMessage = D.Items(i)
    Case ".info.fullName"
    GetSearchG.fullName = D.Items(i)
    Case ".info"
    GetSearchG.info = D.Items(i)

    End Select
    Next i
    End Function
    Sub TEST8()
    Dim x As SearchG
    x = GetSearchG()
    Debug.Print "resCode=" + CStr(x.resCode) + vbCrLf + "resMessage=" + x.resMessage + vbCrLf + "info=" + CStr(x.info)
    End Sub


    آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : شنبه 08 آذر 1399 در 22:39 عصر

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  29. #69
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    این هم پاسخ دریافتی که برای یک کد ژنریک سه کد IRC رو به صورت آرایه نشون میده:

    Debug.Print Request.responseText
    {
    "resCode" : 1,
    "resMessage" : "فهرست خدمات دارویی با موفقیت واکشی شد.",
    "info" : [ {
    "isDefault" : true,
    "fullName" : "CYCLOLUX INJECTION PARENTERAL 377 MG/1ML 15 ML(Çä Èí ÇÓ ˜íÔ)",
    "shortName" : "04025|Óí˜áæáæ˜Ó 0.5 ãíáí ãæá ÏÑ ãíáí áíÊÑ æíÇá 15 ãíáí áíÊÑ(-11449)",
    "nationalNumber" : "1024711070474046",
    "interfaceName" : "04025|Óí˜áæáæ˜Ó 0.5 ãíáí ãæá ÏÑ ãíáí áíÊÑ æíÇá 15 ãíáí áíÊÑ(-11449)",
    "description" : "GADOTERATE MEGLUMINE INJECTION PARENTERAL 377 mg/1mL 15 mL",
    "basePrice" : 1000000,
    "state" : {
    "isCovered" : false,
    "shape" : "A"
    }
    }, {
    "isDefault" : false,
    "fullName" : "CLARISCAN INJECTION PARENTERAL 377 MG/1ML 15 ML(ÇåÑÇä ÊÌÇÑÊ)",
    "shortName" : "4025|˜áÇÑíÓ˜ä ÊÒÑíÞí ÑäÊÑÇá 377 MG/1ML 15 ML(-33353)",
    "nationalNumber" : "3787511735350824",
    "interfaceName" : "4025|˜áÇÑíÓ˜ä ÊÒÑíÞí ÑäÊÑÇá 377 MG/1ML 15 ML(-33353)",
    "description" : "GADOTERATE MEGLUMINE INJECTION PARENTERAL 377 mg/1mL 15 mL",
    "basePrice" : 874000,
    "state" : {
    "isCovered" : false,
    "shape" : "A"
    }
    }, {
    "isDefault" : false,
    "fullName" : "DOTAREM INJECTION PARENTERAL 377 MG/1ML 15 ML(˜æÈá ÏÇÑæ)",
    "shortName" : "04025|ÏæÊÇÑã 377 ãíáí Ñã ÏÑ ãíáí áíÊÑ æíÇá 15 ãíáí áíÊÑ(-8567)",
    "nationalNumber" : "0277558570881415",
    "interfaceName" : "04025|ÏæÊÇÑã 377 ãíáí Ñã ÏÑ ãíáí áíÊÑ æíÇá 15 ãíáí áíÊÑ(-8567)",
    "description" : "GADOTERATE MEGLUMINE INJECTION PARENTERAL 377 mg/1mL 15 mL",
    "basePrice" : 1244000,
    "state" : {
    "isCovered" : false,
    "shape" : "A"
    }
    } ]
    }


    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    ...... Time

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    یک parser دیگه (از همون آقای Tim Hall) هست که کاملتره و البته کدش هم مفصلتر - اینجا کپی نمیکنم کدش رو ولی در گیت هست:
    https://github.com/VBA-tools/VBA-JSON

    و البته در برنامه پیوست هم میتونین ببینین.

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    برای راحتی در برنامه پیوست responsetext رو در یک فایل به اسم a.json ریختم و از اونجا میخونم، بالطبع شما همون رو مستقیم استفاده میکنین:

    Option Compare Database
    Option Explicit


    Public Type IrcProductInfoState
    isCovered As Boolean
    isSpecialDisease As Boolean
    shape As String
    End Type


    Public Type IrcProductInfo
    id As Integer
    isDefault As Boolean
    fullName As String
    shortName As String
    nationalNumber As String
    interfaceName As String
    description As String
    basePrice As Long
    state As IrcProductInfoState
    End Type


    Sub readfile()
    Dim fso As New FileSystemObject
    Dim T As TextStream
    Set T = fso.OpenTextFile(CurrentProject.Path & "\a.json", ForReading)
    Dim S As String
    S = T.ReadAll
    T.Close
    Set T = Nothing
    Set fso = Nothing


    Dim R As Object
    Set R = ParseJson(S)


    Dim resCode As Long
    Dim resMessage As String


    resCode = R("resCode")
    resMessage = R("resMessage")
    Dim infos() As IrcProductInfo
    ReDim infos(1 To R("info").Count)
    Dim x As Object
    Dim i As Integer
    For i = 1 To R("info").Count
    Set x = R("info")(i)
    With infos(i)
    .id = x("id")
    .isDefault = x("isDefault")
    .fullName = x("fullName")
    .shortName = x("shortName")
    .nationalNumber = x("nationalNumber")
    .interfaceName = x("interfaceName")
    .description = x("description")
    .basePrice = x("basePrice")
    .state.isCovered = x("state")("isCovered")
    .state.isSpecialDisease = x("state")("isSpecialDisease")
    .state.shape = x("state")("shape")
    End With
    Next i


    End Sub

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    روش کار مشخص هست و بخصوص برای شما نیاز به توضیح بیشتری نیست.
    10.PNG

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    برنامه نمونه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #75
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    برنامه نمونه:
    سپاس و درود بيكران
    و ممنون به خاطر پاسخ كامل مبسوط و نمونه همراه .
    ..................................
    پيروز و سربلند باشيد.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  36. #76
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    برنامه نمونه:
    با سلام و تشکر ویژه

    کدها رو با برنامه خودم چک کردم .عالی و بی نقص عمل می کنند.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  37. #77
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    سلام و وقت به خیر.
    تو فایل ضمیمه قسمتی رو که با رنگ قرمز مشخص کردم خطا دریافت می کنم. دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    کدها مربوط به وب سرویس واکشی نسخه ارائه شده صفحه 174 راهنما هست.(خطا در خط 46 کدها با عنوان object required دریافت میشه)

    Public Function GetDeliverFetch() As DeliverFetch

    Dim DelFetchJSON As String
    DelFetchJSON = "{""cpartySessionId"": """ & Form_Form1.SessionText & """," _
    & """checkCode"": """ & Form_PaperFinal.DelTxt & """}"
    Dim D As New Dictionary
    Dim R As Object
    Dim res As String
    Dim Request As New MSXML2.XMLHTTP60

    With Request
    .Open "post", WSURL, False
    .setRequestHeader "Host", "test.ihio.gov.ir"
    .setRequestHeader "Content-Type", "application/json; charset=utf-8"
    .setRequestHeader "terminalId", Form_pass.terminalId
    .setRequestHeader "token", Form_Form1.TokenText
    .setRequestHeader "clientIPAddress", clientIPAddress
    .setRequestHeader "clientAgentinfo", "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0"
    .send DelFetchJSON
    Set D = ParseJSON(.responseText, "")
    Set R = ParseJSON1(.responseText)
    End With
    res = Request.responseBody
    Dim i As Integer
    For i = 0 To D.Count - 1
    Select Case D.Keys(i)
    Case ".resCode"
    GetDeliverFetch.resCode = D.Items(i)
    Case ".resMessage"
    GetDeliverFetch.resMessage = D.Items(i)
    Case ".info"
    GetDeliverFetch.info = D.Items(i)
    Case ".info.deliveredDate"
    GetDeliverFetch.deliveredDate = D.Items(i)
    Case ".info.orderPartnerInfo.partnerName"
    GetDeliverFetch.orderPartnerInfo.partnerName = D.Items(i)
    Case ".info.orderPartnerInfo.noMedicalSystem"
    GetDeliverFetch.orderPartnerInfo.noMedicalSystem = D.Items(i)

    End Select
    Next i
    resCode = R("resCode")
    resMessage = R("resMessage")
    If resCode = 1 Then
    Dim infos() As subInfos
    ReDim infos(1 To R("subscriptionDeliveredInfos").Count)
    Dim X As Object
    Dim z As Integer
    For z = 1 To R("subscriptionDeliveredInfos").Count
    Set X = R("subscriptionDeliveredInfos")(z)
    With infos(i)
    .amount = X("amount")
    '.bulkId = X("bulkId")
    '.consumption = X("consumption")
    '.consumptionInstruction = X("consumptionInstruction")
    '.description = X("description")
    '.numberOfDelivered = X("numberOfDelivered")
    '.numberOfPeriod = X("numberOfPeriod")
    '.numberOfRequest = X("numberOfRequest")
    '.patientPayment = X("patientPayment")
    '.serviceDescription = X("serviceDescription")
    '.serviceFullName = X("serviceFullName")
    '.serviceGenericCode = X("serviceGenericCode")
    '.serviceInterfaceName = X("serviceInterfaceName")
    '.serviceNationalNumber = X("serviceNationalNumber")
    '.serviceOrderGenericCode = X("serviceOrderGenericCode")
    '.serviceOrderNationalNumber = X("serviceNationalNumber")
    '.serviceShortName = X("serviceShortName")

    End With
    Next z
    Else
    MsgBox resMessage
    End If
    End Function
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 10.rar‏ (12.6 کیلوبایت, 7 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : سه شنبه 09 دی 1399 در 11:49 صبح

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  38. #78
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    سلام مجدد
    با عرض قسمت معرفی رو جا انداخته بودم.
    Option Compare Database
    Const WSURL As String = "http://test.ihio.gov.ir/erx-core/v3/service/prescription/delivered/fetch"

    Public Type subInfos
    numberOfDelivered As Double
    numberOfRequest As Double
    numberOfPeriod As Double
    description As String
    amount As Double
    patientPayment As Double
    consumption As String
    consumptionInstruction As String
    shape As String
    bulkId As Long
    serviceFullName As String
    serviceShortName As String
    serviceInterfaceName As String
    serviceGenericCode As String
    serviceNationalNumber As String
    serviceDescription As String
    serviceOrderGenericCode As String
    serviceOrderNationalNumber As String
    End Type

    Public Type pzInfo
    partnerName As String
    partnerPhone As String
    contractPartyName As String
    noMedicalSystem As Long
    licenseName As String
    End Type

    Public Type DeliverFetch
    resCode As Long
    resMessage As String
    info As String
    orderedDate As String
    deliveredDate As String
    samadCode As String
    typeId As Long
    totalAmount As Double
    totalPatientPayment As Double
    isVisitSimultaneous As Boolean
    orderPartnerInfo As pzInfo
    subscriptionDeliveredInfos As subInfos

    End Type

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  39. #79
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: وب سرویس

    پاسخ دریافتی :

    Debug.Print Request.responseText
    {
    "resCode" : 1,
    "resMessage" : "ÇØáÇÚÇÊ äÓÎå ÊÍæíá ÏÇÏå ÔÏå ÈÇ ãæÝÞíÊ æǘÔí ÔÏ.",
    "info" : {
    "partnerName" : "ÏÇÑæÎÇäå ãíÑÒÇÒÇÏå",
    "partnerPhone" : "35415655",
    "contractPartyName" : "ÇÍãÏ ãíÑÒÇÒÇÏå",
    "orderedDate" : "1399/10/08 13:15:32",
    "deliveredDate" : "1399/10/08 13:15:32",
    "samadCode" : "8185332586714237",
    "typeId" : 1,
    "totalAmount" : 39000.0,
    "totalPatientPayment" : 20100.0,
    "isVisitSimultaneous" : false,
    "orderPartnerInfo" : {
    "partnerName" : "ÊÕæíÑÈÑÏÇÑí ÌÈÇÑí",
    "partnerPhone" : "4135557768",
    "contractPartyName" : "ÑÞíå ÌÈÇÑí",
    "noMedicalSystem" : 80160,
    "licenseName" : "ÊÇÓíÓ ÊÕæíÑÈÑÏÇÑí"
    },
    "subscriptionDeliveredInfos" : [ {
    "numberOfDelivered" : 10.0,
    "numberOfRequest" : 10.0,
    "description" : null,
    "amount" : 12000.0,
    "patientPayment" : 12000.0,
    "serviceFullName" : "ASA 80MG 30 TABLETS IN BOX|EC TAB(ÏÇÑæÓÇÒí Çãíä)",
    "serviceShortName" : "01395| ÇÓ Â 80ãíáí Ñã ÌÚÈå 30 ÚÏÏí(-5512)",
    "shape" : "T",
    "serviceInterfaceName" : "01395| ÇÓ Â 80ãíáí Ñã ÌÚÈå 30 ÚÏÏí(-5512)",
    "serviceGenericCode" : "01395",
    "serviceNationalNumber" : "9085371114347003",
    "serviceDescription" : "ASA (ACETYLSALICYLIC ACID) TABLET, DELAYED RELEASE ORAL 80 mg",
    "consumption" : "Once a day",
    "numberOfPeriod" : 1.0,
    "serviceOrderGenericCode" : "01395",
    "serviceOrderNationalNumber" : "9085371114347003"
    }, {
    "numberOfDelivered" : 15.0,
    "numberOfRequest" : 20.0,
    "description" : null,
    "amount" : 27000.0,
    "patientPayment" : 8100.0,
    "serviceFullName" : "AMLOBER TABLET ORAL 5 MG(ǘÊææјæ)",
    "serviceShortName" : "00070|ÂãáæÈÑ 5ãíáí Ñã(-3013)",
    "shape" : "T",
    "serviceInterfaceName" : "00070|ÂãáæÈÑ 5ãíáí Ñã(-3013)",
    "serviceGenericCode" : "00070",
    "serviceNationalNumber" : "6526243688105035",
    "serviceDescription" : "AMLODIPINE BESYLATE TABLET ORAL 5 mg",
    "consumption" : "Twice a day",
    "numberOfPeriod" : 1.0,
    "serviceOrderGenericCode" : "00070",
    "serviceOrderNationalNumber" : "6526243688105035"
    }, {
    "numberOfDelivered" : 1.0,
    "numberOfRequest" : 1.0,
    "description" : null,
    "amount" : 0.0,
    "patientPayment" : 0.0,
    "serviceFullName" : "ËÈÊ äÓÎå ˜ÇÛÐí ÏÇÑæÎÇäå",
    "serviceShortName" : "ËÈÊ äÓÎå ˜ÇÛÐí ÏÇÑæÎÇäå",
    "shape" : "O",
    "serviceInterfaceName" : "ËÈÊ äÓÎå ˜ÇÛÐí ÏÇÑæÎÇäå",
    "serviceGenericCode" : "9000900004",
    "serviceNationalNumber" : "9000900004",
    "serviceDescription" : "æíÒíÊ äÓÎå ˜ÇÛÐí",
    "consumption" : "Every three hours",
    "numberOfPeriod" : 1.0,
    "serviceOrderGenericCode" : "9000900004",
    "serviceOrderNationalNumber" : "9000900004"
    } ],
    "subscriptionDeliveredInfosWithNoReference" : [ ]
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : سه شنبه 09 دی 1399 در 13:19 عصر

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    سلام آقای میرزازاده
    بهتره فقط از یک parser استفاده کنین (همین دومی) ، بنابراین در کدتون ماژول قبلی رو کلا پاک کنین و تمام رفرنسها به اون رو به همین دومی تغییر بدین.

    من بر مبنای همون مستندات ورژن 3 استراکچرهای مورد نیاز رو تعریف کردم:
    { "resCode":int,
    "resMessage":String,
    "info": {
    "orderedDate":String,
    "deliveredDate":String,
    "samadCode":String,
    "typeId":int,
    "totalAmount":double,
    "totalPatientPayment":double,
    "isVisitSimultaneous":boolean
    "orderPartnerInfo":{
    "partnerName":String,
    "partnerPhone":String,
    "contractPartyName":String,
    "noMedicalSystem":int,
    "licenseName":String
    },
    "subscriptionDeliveredInfos":[
    {
    "numberOfDelivered": double,
    "numberOfRequest": double,
    "numberOfPeriod": double,
    "description":String,
    "amount":double,
    "patientPayment":double,
    "consumption":String,
    "consumptionInstruction":String,
    "shape":String,
    "bulkId":int,
    "serviceFullName":String,
    "serviceShortName":String,
    "serviceInterfaceName":String,
    "serviceGenericCode":String,
    "serviceNationalNumber":String,
    "serviceDescription:String,


    "serviceOrderGenericCode":String,
    "serviceOrderNationalNumber:String


    }
    ],
    "subscriptionDeliveredInfosWithNoR
    eference":
    [{
    "numberOfDelivered":int,
    "numberOfRequest":int,
    "numberOfPeriod":int,
    "description":String,
    "amount":double,
    "patientPayment":double,
    "consumption":String,
    "consumptionInstruction":String,
    "shape":String,
    "bulkId":int,
    "numberOfPeriod":int,
    "serviceFullName":String,
    "serviceShortName":String,
    "serviceInterfaceName":String,
    "serviceGenericCode":String,
    "serviceNationalNumber":String,
    "serviceDescription:String,
    }]
    }
    }



صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پذیرش کارآموز در زمینه برنامه نویس اندروید و برنامه نویس یونیتی
    نوشته شده توسط کامرانی در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1395, 11:56 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1393, 00:27 صبح
  3. گفتگو: راست نویس,چپ نویس و وسط نویس در textarea
    نوشته شده توسط djscsi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 18:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •