نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کار با Combobox ها

  1. #1

    Question کار با Combobox ها

    سلام

    من چند تا combobox در فرم دارم میخوام این combobox ها داده هاشون از چند تا جدولی که قبلا داده درونشون ذخیره شده بگیرند. چه طور این کار امکان پذیره ؟

  2. #2

    نقل قول: کار با Combobox ها

    کسی نیست کمکی بکنه

  3. #3

    نقل قول: کار با Combobox ها

    با این کد میتونی تعداد فیلد هایی که برای مثال اسمش Name هست رو داخل یک کامبو باکس بریزی

    Dim A As String
    Dim I As Integer
    Adodc1.Refresh
    For I = 0 To Val(Adodc1.Recordset.RecordCount - 1)
    A = (Adodc1.Recordset.Fields!Name)
    Combo1.AddItem A
    Adodc1.Recordset.MoveNext
    Next I

  4. #4

    نقل قول: کار با Combobox ها

    نقل قول نوشته شده توسط Hawrehh مشاهده تاپیک
    با این کد میتونی تعداد فیلد هایی که برای مثال اسمش Name هست رو داخل یک کامبو باکس بریزی

    Dim A As String
    Dim I As Integer
    Adodc1.Refresh
    For I = 0 To Val(Adodc1.Recordset.RecordCount - 1)
    A = (Adodc1.Recordset.Fields!Name)
    Combo1.AddItem A
    Adodc1.Recordset.MoveNext
    Next I
    نه ببین متوجه نشدی ! من در یک جدول تعدادی رکورد دارم الان میخوام این رکوردها رو کاربر بتونه در قالب یک Combobox انتخاب کنه

  5. #5

    نقل قول: کار با Combobox ها

    خب یک رکورد میتونه بی نهایت فیلد داشته باشه شما نمیتونی تمام فیلد هاشم بریزی توی کامبو باکس ولی با این روشی که گفتم میتونی نام اون رکورد رو بریزی توی کامبو برای مثال از یک رکورد نام مشتری رو بریزی توی کامبو باکس و وقتی توی کامبو باکس روی اون نام کلیک شد اطلاعات فیلدهای اون رکورد رو توی چند تا لیبل نشون بدی اگه متوجه نشدی بگو من سورسشو برات بنویسم

  6. #6

    نقل قول: کار با Combobox ها

    نقل قول نوشته شده توسط Hawrehh مشاهده تاپیک
    خب یک رکورد میتونه بی نهایت فیلد داشته باشه شما نمیتونی تمام فیلد هاشم بریزی توی کامبو باکس ولی با این روشی که گفتم میتونی نام اون رکورد رو بریزی توی کامبو برای مثال از یک رکورد نام مشتری رو بریزی توی کامبو باکس و وقتی توی کامبو باکس روی اون نام کلیک شد اطلاعات فیلدهای اون رکورد رو توی چند تا لیبل نشون بدی اگه متوجه نشدی بگو من سورسشو برات بنویسم
    نمیدونم منظورت چیه ! ببین من یک فرم دارم که کاربر میاد چند تا گروه تعریف میکنه بعد یک فرم تعریف شخص دارم که کاربر تو چند تا تکست میاد نام نام خانوادگی وارد میکنه و تو همین فرم انتخاب نام گروه دارم که یک Combobox که اصولا باید گروه های تعریف شده در فرم یک را نمایش بده.

  7. #7

    نقل قول: کار با Combobox ها

    خب منظورتو متوجه شدم اینو تست کن اگه به دردت نخورد بگو یه سورس دیگه برات مینویسم امروز وقت نکردم اینو عجله ای نوشتم
    http://s17.picofile.com/file/8412276284/Test.rar.html

  8. #8

    نقل قول: کار با Combobox ها

    نقل قول نوشته شده توسط Hawrehh مشاهده تاپیک
    خب منظورتو متوجه شدم اینو تست کن اگه به دردت نخورد بگو یه سورس دیگه برات مینویسم امروز وقت نکردم اینو عجله ای نوشتم
    http://s17.picofile.com/file/8412276284/Test.rar.html
    آفا اوکی شد ! از سورس کد شما متوجه شدم ! ممنونتونم.
    آخرین ویرایش به وسیله Juventus FC : جمعه 16 آبان 1399 در 20:25 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1392, 23:54 عصر
  2. سوال: اختصاص دادن لیست یک ComboBox به یک ComboBox دیگر
    نوشته شده توسط mahdi_armed در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1391, 12:16 عصر
  3. سوال: تغییر محتوای یک combobox براساس مقدار combobox دیگر
    نوشته شده توسط amir1400 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 شهریور 1389, 17:59 عصر
  4. کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر
    نوشته شده توسط seniamail در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 08:30 صبح
  5. کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر
    نوشته شده توسط seniamail در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 11:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •