نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اتصال صفحه وب php به درگاه پرداخت بانکی

  1. #1

    اتصال صفحه وب php به درگاه پرداخت بانکی

    سلام و عرض ادب. من یه صفحه وب درست کردم با php که یه سری اطلاعات میگیره از کاربر و توی دیتابیس ثبت میکنه. میخواستم ببینم که چجوری میتونم این صفحه رو به یک درگاه پرداخت به خصوص سداد وصل کنم که پرداخت کنه کاربر و همچنین توی دیتابیس خودم هم ثبت بشه پرداختش. خواهش میکنم که جواب بدید، ممنون.


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,221

    نقل قول: اتصال صفحه وب php به درگاه پرداخت بانکی

    سوالت خیلی کلیه
    بهتره بخش به بخش جلو بری هرجا سوال داشتی بپرسی
    برای اتصال به درگاه بانکی باید راهنمای اتصال به درگاه اون بانک رو بخونی چون چیز ثابتی نیست و هر بانک با بانک دیگه فرق میکنه
    وقتی درگاه بگیری بهت راهنمای اتصال رو میدن
    یا میتونی سرچ کنی نمونه کد اتصال به بانک مد نظرت رو پیدا کنی تو نت

  3. #3

    نقل قول: اتصال صفحه وب php به درگاه پرداخت بانکی

    سلام
    از چه درگاه پرداختی استفائه میکنید؟

  4. #4

    نقل قول: اتصال صفحه وب php به درگاه پرداخت بانکی

    سلام و عرض ادب

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1394, 01:57 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 18:09 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1390, 19:25 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1390, 17:06 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1384, 21:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •